New England i Rönninge/Uttringe 6 rok

TRE HUS PÅ PLATS! Välkommen till detta New England hus i trivsamma Uttringe. Här bor du granne med grönskande omgivningar i ditt helt nya och lättskötta parhus i två plan. 6 rok med 4-5 sovrum. Uttringe är ett lugnt och barnvänligt område där nya bostäder vävs samman i äldre villaområde i naturskön idyll, med gångavstånd till sjön Uttran med bad och skridskoåkning beroende på årstid . Likväl bjuder området på närhet till all nödvändig service samt goda kommunikationer till Rönninge centrum och storstadens puls. Ny gång och cykelväg är planerad att byggas mot Östertälje och Cobra Biologics AB/Astra

Bostadens planlösning är modern och nedre plan karaktäriseras av de öppna och luftiga ytorna som ger gott om rymd för socialt umgänge. Denna känsla förstärks ytterligare av det välutrustade kökets praktiska köksö med bardisk och de stora fönsterpartierna med vy ut mot altanen och trädgården i sydväst. På nedre plan finns även ett badrum med dusch och ett utrymme för klädvård med torktumlare och tvättmaskin. På det övre bostadsplanet finns fyra bra sovrum samt ett rymligt badrum. Arkitekten har valt att ge köket flera spännande detaljer som skapar en elegant och modern känsla. Köket utrustas med induktionshäll och integrerad diskmaskin. Badrummen är helkaklade med hög standard som duschhörna i glas, tvättmaskin och torktumlare.

Parhusen kommer att präglas av New England stil med hållbara materialval där klimatsmarta och miljövänliga lösningar står i fokus. Brf Heliodal kommer att omfattas av fem Parhus och eventuellt nio Attefallshus totalt 19 bostäder. Första inflyttning är planerad till sommaren 2019.

ENTRÉ / HALL

Golv: Klinker Väggar: Målat Tak: Vit skivbeklädnad Innerdörrar: Släta, vita spegeldörrar

KÖK

Köksinredning: Köksskåp från HTH eller In-Toto kök (vita släta luckor) Stänkskydd i Kakel på vägg ljust med ljus eller mörk fog. Vitvaror från Siemens/Whirpool. Kyl,Frys, Diskmaskin, Micro, Häll och Ugn

WC / DUSCH

Golv: Klinker Mörkgrått med ljusfog 15x15 Väggar: Kakel Ljusgrå stora liggande 20x30 Tak: Vitmålat. Infälldbelysning Övrigt: Badrumsinredning från HTH eller In-Toto Överskåp med speglar. Handfat med underskåp.

KLÄDVÅRD

Golv: Klinker Vägg: Väv målad med våtrumsfärg Tak: Vit skivbeklädnad Övrigt: Tvättmaskin och torktumlare Siemens/Whirpool

TRAPPA

Innertrappa av trä med steg i oljad ek

GARDEROBER / STÄDSKÅP

Från HTH eller In-Toto Med reservation för ändringar.

SOVRUM, VARDAGSRUM

Golv: Ekparkett Sockel: Vit Foder: Vit Väggar: Målat Tak: Vit skivbeklädnad Innerdörrar: Släta, vita spegeldörrar.

UTEPLATS

Trädäck ca 3 x 7 meter på husets långsida med husavskiljande blomsterlåda.

OBS! Föreningen förbehåller sig rätten att göra ändringar av materialval och utformning.

Bostadsrättsförening

Heliodal

Om bostadsrättsföreningen

Brf Heliodal kommer att omfattas av 5 st Parhus samt eventuellt 9 st Attefallshus totalt 19 bostäder. Byggstart har skett hösten 2018. Första inflyttning sommaren 2019. Om intresse finns för ett Attefallshus gå in på länken http://www.modulhus.se/

Allmänt om byggnaden

Parhusen kommer att byggas på plats av byggnads entreprenör som heter Entreprenörgruppen AB.

YTTERTAK Sadeltak med plåtbeläggning

GRUND Parhusen: Platta på mark

YTTERVÄGG Träregelstomme med isolering och stående träpanel

BJÄLKLAG Bjälklag i trä

PLÅTARBETEN Stuprör, hängrännor, fotplåt och Vindskiveplåt

DÖRRAR Trädörrar, kulör enligt färgsättning

ENTRÉTAK Skärmtak över entré, enligt ritning

INNERVÄGG Trä och Gipsskivor i alla innerväggar

FÖNSTER OCH FÖNSTERDÖRRAR Öppningsbara eller fasta träfönster med aluminiumbeklädd utsida. Fönster och dörrar är inåtgående och låsbara från insidan . VÄRME / VENTILATION Uppvärmning sker med egen värmepump luft vatten av märke NIBE Vattenburen med radiatorsystem eller golvvärme . Ventilation med FTX system Vardagsrum med golvvärme

MEDIA Brf Heliodal har, som tidigare också var inplanerat, att ordna med en öppen markfiber till Brf Heliodals lägenheter. Luftfiber kan komma att erbjuds under tiden, innan markfiber har färdiginstallerats. Brf står för gruppanslutning och fasta kostnader enligt ekonomisk plan. Enskilt abonnemang står varje bostadsrättsinnehavare för.

FÖRRÅD Separata förrådshus kommer att byggas på varje tomt Med reservation för ändringar.

PARKERING 5 st gemensamhets parkeringar kommer att finnas för samtliga hus. 19 p-platser. 2 st gemensamma sophus kommer att finnas tillgängliga. Bilpool har diskuterats i föreningen.

Fastighetsbeteckning

Heliodal

Andelstal

7,1342

Andelstal insats

7,1342

Andelstal avgift

7,1342

Byggnadsår

2018

Boarea

133 m2

Byggnadsarea

135 m2

Kommentar till tomtytan

Lantmäteriet

Parkeringsmöjligheter

Föreningen har totalt 19 st p-platser. Bilpool har diskuterats.

Uppvärmningskostnad

12 000 kr

Månadsavgift

5 293 kr

Följande ingår i avgiften

Avgiften är preliminär och kan komma att ändras.

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt om kostnader

Uppvärmningskostnad är en cirka kostnad som kan variera beroende på hushållens sammansättning och levnadsvanor.

Energideklaration

Energiklass: A

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Olof Sundbom

070-743 99 23


Ladda ned VCard

Olof Sundbom

070-743 99 23

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 3 950 000 kr
Avgift 5 293 kr
Rum 6
Yta 133 m2
Adress Växthusbacken 3
14463 Rönninge

Visning

Inga planerade visningar.

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Närmaste Busshållplats finns på Uttringevägen ca 250 meter. Linje 731 trafikerar Rönninge station - Uttringe - Rönninge station. Restid 12-17 min. Linje 731 passerar tre skolor årskus 1-9 samt Gymnasium och en förskola. Kollektivtrafiken i Salems kommun består av buss och pendeltåg. Pendeltågslinjen mellan Södertälje-Märsta, via Stockholm C stannar vid Rönninge station. Bussbasnätet består av linje 725 mellan Tumba station och Nytorp som går via Salem C, samt 708 som går från Tumba station via Hallunda till Rönninge station. Linje 745 går in till Fridhemsplan via Söderby (Mosshagen) - Salems C och Marievik. För mer information och tidtabeller, se www.sl.se

Området

Området

Salems kommun är en modern förortskommun med rötter i 1100-talet. Området Salem växte fram på kort tid under slutet av 1960-talet och består av låga flerbostadshus och gruppbyggda småhus. I mitten finns ett centrum med kommersiell och offentlig service. Gång- och cykeltrafiken är till stora delar skild från biltrafiken. När Salem byggdes flyttade många unga familjer med barn hit och trots att det nu gått mer än 30 år sedan Salem byggdes är kommunen fortfarande en av de barn- och ungdomstätaste i landet. Som en av Stockholms läns minsta kommuner har vi fördelen av närhet till storstaden samtidigt som kommunen kan erbjuda bra familjevänliga bostäder i vacker natur. Bra tågförbindelse med Stockholm C och närheten till E4 gör att vi "ligger bra till". Med tåg eller bil når man Stockholm C på ca 30 minuter. Det bor drygt 16000 invånare i Salems kommun och arealen är 71 kvkm (varav 64 kvkm är land). Uttringe ett urmysigt område med närhet till badsjö..

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Fasad syd
Vardagsrum
Trappan
Kök
Köksö
Kök mot uteplats
Matplats
Kök/Vardagsrum
Kök matplats
Bad och tvätt
Tvätt
Kommod
Föräldrasovrum
Badrum
KARTA HELA UTTRAN med ADRESSER (002)

Situationsplan

Fasad norr
Situationsplan
Attefallshuset Maria

Är du intresserad av ett Attefallshus kontakta mäklaren Olof Sundbom

Växthusbacken 11

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!