Nytt är nytt! Bekvämt boende för den lite större familjen, 4-5 sovrum samt stora sällskapsrum.

Här är ett hus som bara är att flytta in i, allt i nyskick. Färdigställt december 2016 och bebott av en person. Genomgående hög standard så som golvvärme i hela huset = båda våningarna, tre badrum med smakfullt kaklade väggar och klinkergolv. Generösa sällskapsrum med mycket ljus, stora fönster i sydväst samt täljstenskamin. Öppen planlösning i kök/vardagsrum. Fyra ljusa sovrum på övre plan. Master bedroom med eget badrum, bastu och generös klädkammare. Stor trädäckad uteplats i soligt sydvästläge om ca 85 kvm. Garage med förråd och/eller verkstadshörna. Marksten på infart och gången till entrén. Fritt läge utan insyn. Låga driftskostnader samt ingen fastighetsskatt/avgift de första 15 åren för nybyggda villor d.v.s. till och med 2031! Den låga driftskostnaden/Energideklarationen kan också ge dig möjlighet till lägre ränta på bolån. Välkommen på visning!

ENTRÉPLAN

På entréplanet är det 2,7 m i takhöjd samt hög standard på materialval i så väl våtrum, sovrum och sällskapsrum, så som gråpigmenterat ekparkettgolv, spegeldörrar, fönsterbänkar i natursten samt exklusivt kakel och klinker i våtrum.

Entré

Du kommer in i en generös entréhall som öppnar upp mot vardagsrum och kök. Naturligt ljus från vardagsrummet samt fönster vid ytterdörr. I hallen är det ljusgrått klinkergolv, vita väggar samt inbyggd garderob med skjutdörrar och speglar samt och belysning i garderoben. Vid hallen finns också toalett/dusch samt tvättstuga med groventré.

Toalett och dusch

Vitt porslin, kaklade väggar med vita stora plattor, ljusgrå stenliknande klinkerplattor på golvet, spotlight i taket, vattenburen golvvärme och vädringsfönster. Generöst med plats även för den som har rullstol.

Tvättstuga och groventré

Lika fint som övriga huset. Klinkergolv och vita väggar. Siemens tvättmaskin och torktumlare, värmepanna från IVT modell 860 med värmeåtervinning, centraldammsugare, förråd/klädkammare samt groventré.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning

Vardagsrum och matplats

Härligt rum med mycket ljus från stora fönster i tre väderstreck! Ekparkett och vita väggar, matplats med stort burspråk i sydväst, braskamin med täljsten samt utgång till den stora trädäckade uteplatsen i sydväst.

Uteplats

Uteplats om ca 85 kvm med sol från morgon till kväll, fritt läge men ändå utan direkt insyn från andra hus.

Kök

Ekparkett och vita väggar, vita bänkskåp med skjutlådor, spotlight i taket, inbyggd diskmaskin "rostfri" kyl, frys, fläkt och ugn i arbetshöjd samt micro från Siemens från byggåret. Bänkskivor av svart granit/natursten. samt vitt kakel som stänkskydd. Fristående fast bänk också med granitskiva och skjutlådor under. Även köket har en utgång till den stora uteplatsen i söder.

TV-rum

Via en dubbeldörr från vardagsrummet. Här är det vita väggar och ekparkettgolv samt fönster i två väderstreck. Om man så önskar är detta rum också ett alldeles utmärkt sovrum, inte minst med tanke på att det finns ett bra tv-rum på övre plan.

ÖVRE PLAN

Trappa upp från vardagsrummet med trappsteg och räcke i ek.

Sällskapsrum

Perfekt som tv-rum för barnen med utgång till balkongen. Fönster och balkongdörr i söder ger naturligt ljus hela dagen. Vita väggar och ekparkett.

Balkong

I högt och fritt i sydväst.

Fyra sovrum

Totalt är det fyra sovrum på detta plan. Utöver "master bedroom" är det ytterligare ett sovrum som går att möblera med stor dubbelsäng. Alla med ekparkett och vita väggar, två sovrum med skjutdörrsgarderober och fönster i två väderstreck.

Dusch- WC-rum vid övre hall

Vitt kakel och mörkgrått klinker, vitt porslin, duschhörna och vattenburen golvvärme.

Master bedroom

Här är det verkligen en egen del av huset med generöst sovrum med fönster i tre väderstreck, stor klädkammare samt eget badrum med bastu. Sovrummet har givetvis ekparkett och vita väggar, vad annars i detta hus ;-), så även i klädkammaren.

Badrum med bastu vid master bedroom

Har som i hela huset vattenburen golvvärme. Här finns också grått klinkergolv, väggar med vita stora kakelplattor, duschhörna, toalett med egen dörr samt förberett för badkar och handdukstork för den som så önskar. Generös bastu som rymmer upp till åtta sittande eller två liggande. Bastuaggregat Tylö Sense Combi med inbyggd vattenbehållare, vilket innebär att du kan få både torrbastu och våtbastu.

Sörgårdsvägen 16 är beläget i villaområdet Fågelsången i Helenelund. Du har ett par hundra meter till bussen mot Sollentuna Centrum, Spånga, Vällingby och Kista. Bussar 179 och 541. Från Sollentuna Centrum och Helenelunds station, går många anslutningsbussar samt pendeltåget mot Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vill du promenera är det ca 10 minuter till Sollentuna Centrum. På ca 15 minuter går du också till Kista arbetsområde/centrum och T-banan i Kista samt alla bussar som går där i från. Inom några år kan du också åka tvärbanan från Helenelund till Bromma och ända till Sickla i Nacka. I Helenelund, Töjnan och Tureberg finns många skolor och förskolor, för mera information titta in på kommunens hemsida. www.sollentuna.se. Från Sörgårdsvägen 16 är det ca 5-10 minuters cykeltur till Järvafältets stora grönområde, med bilfria grusvägar och badplats vid Översjön mm. I kanten av Järvafältet finns flera ridskolor. I Sollentuna finns tre golfbanor.

Fastighetsbeteckning

SOLLENTUNA HYTTEN 15

Byggnadsår

2016

TV & Internet

Bredbandsuppkoppling installerad (fiber) via stadsnät Seom f.d. Sollentuna Energi. Du väljer själv internetleverantör och överföringshastighet/megabits mm. Seom har även leverans av kabel-TV. Se: www.seom.se/stadsnat/ Om du inte använder wifi så finns det uttag för bredband via kabel i ett flertal rum, samt förberett med rördragning till andra rum.

Boarea

198 m2

Uteplats

Stor trädäckad uteplats ca 70 kvm med sol hela dagen d.v.s. uteplats i öster söder och väster.

Tomtyta

835 m2

Kommentar till tomtytan

Lantmäteriet

Total area

835 m2

Parkeringsmöjligheter

Garage för en bil med fjärrstyrd motordriven garageport. På uppfarten kan du parkera upp till 6 bilar om nödvändigt.

Övriga byggnader

Garaget som också byggdes av Trivselhus 2016 är hela 38 kvm och går i samma stil som villan., Väggar och tak är isolerade och betonggolvet är målat så att det fungerar att köra bil på. Indragen el med belysning samt förberett för installation av radiatorer Idag en stor yta men med möjlighet att avdela i garage och separat förråd eller verkstad, gäst-, arbetsrum eller vad du vill.

Hushållsel

4 500 kr

Vatten och Avlopp

3 300 kr

Renhållning

840 kr

Försäkringskostnad

4 500 kr

Uppvärmningskostnad

12 300 kr

Tomtbeskrivning

Lättskött trädgårdstomt.

Taxeringsvärde byggnad

5 400 000 kr

Taxeringsvärde mark

2 881 000 kr

Taxeringsår

2018

Taxeringsvärdeår

2016

Taxeringsvärde noggrannhet

Fastställt

Energideklaration

Energiklass: B, Energiprestanda: 41 kWh/m², Energideklaration utförd: 2018-11-02

Byggnadstyp

2-plan

Standardpoäng

37

Uppvärmning

El - vattenburen värme med värmeåtervinning, Felfri, Från byggåret 2016, IVT 860

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Elsäkerhet

Jordat

Tak

Pulpettak med betongpannor

Utvändiga plåtarbeten

Galvaniserad målad plåt

Stomme

Trä

Grund

Platta på mark

Fasadtyp

Liggande träpanel

Fönster

3-glasfönster, isolerglas

Bjälklag

Trä

Skorsten

Skorsten av plåt

Inteckningar

1 st inteckningar om total belopp på 3 000 000 kr

  • Planer och bestämmelser: Sången,Tureberg, Stadsplan (Beslutsdatum: 19730717)
  • Rättigheter last: Officialservitut: Rätt att behålla, underhålla och förnya vatten-och avloppsledningar inom orådet a, se karta aktbilaga ka - Vatten, avlopp

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Christoffer Westman

070-622 44 09


Ladda ned VCard

Christoffer Westman

070-622 44 09

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 9 650 000 kr
Rum 7
Yta 198 m2
Adress Sörgårdsvägen 16
19144 Sollentuna

Visning

Inga planerade visningar.

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Perfekt sydvästläge
Stor altan i sydväst
Stooor altan i sydväst
Vardagsrum
Vardagsrum
Plats för många bilar
Entré
Soligt sydvästläge
Vardagsrum
Entréhall
Vy från entrén
Kök
Kök
Täljstenskamin
TV-rum entré plan
Tv-rum entréplan
WC/dusch entréplan
Sällskapsrum och balkong
Över hall
Master bedroom
Klädkammare
Bad och bastu master bedroom
Bastu
Sovrum
Sovrum
Sov- (arbetsrum)
WC/dusch övre plan
Vardagsrum
Garage och förråd
441139-3-6623
Entréplan
441139-3-6627
441139-3-6626
Övre plan

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!