Stora parhus 6 rok Salem Uttringe

SNART ÄR FÖRSTA HUSET KLART ! Välkommen till dessa trivsamma New England hus i Uttringe. Här bor du granne med grönskande omgivningar i ditt helt nya och lättskötta parhus i två plan. 6 rok med 4-5 sovrum. Uttringe är ett lugnt och barnvänligt område där nya bostäder vävs samman i äldre villa område i en naturskön idyll, med gångavstånd till sjön Uttran med bad och skridskoåkning beroende på årstid . Likväl bjuder området på närhet till all nödvändig service samt goda kommunikationer till Rönninge centrum och storstadens puls. Ny gång och cykelväg är planerad att byggas mot Östertälje och Cobra Biologics AB

Bostadens planlösning är modern och nedre plan karaktäriseras av de öppna och luftiga ytorna som ger gott om rymd för socialt umgänge. Denna känsla förstärks ytterligare av det välutrustade kökets praktiska köksö med bardisk och de stora fönsterpartierna med vy ut mot altanen och trädgården i sydväst. På nedre plan finns även ett badrum med dusch och ett utrymme för klädvård med torktumlare och tvättmaskin. På det övre bostadsplanet finns fyra bra sovrum samt ett rymligt badrum. Arkitekten har valt att ge köket flera spännande detaljer som skapar en elegant men ändå modern känsla. Köket utrustas med induktionshäll och integrerad diskmaskin. Badrummen är helkaklade med hög standard som duschhörna i glas, tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme. Parhusen kommer att präglas av hållbara materialval där klimatsmarta och miljövänliga lösningar står i fokus. Brf Heliodal kommer att omfattas av fem st Parhus och eventuellt nio st Attefallshus totalt 19 bostäder. Första inflyttning är planerad till hösten 2019.

ENTRÉ / HALL

Golv: Klinker Väggar: Målat Tak: Vit skivbeklädnad Innerdörrar: Släta, vita

KÖK

Köksinredning: Köksskåp från HTH eller Vedum kök (vita släta luckor) Stänkskydd i Kakel på vägg ljust med ljus eller mörk fog. Vitvaror från Siemens. Kyl,Frys, Diskmaskin, Micro.

WC / DUSCH

Golv: Klinker Grått med ljusfog 15x15 Väggar: Kakel Vita stora liggande 20x30 Tak: Vitmålat Övrigt: Badrumsinredning från HTH eller Vedum, Överskåp med speglar. Handfat med underskåp

KLÄDVÅRD

Golv: Klinker Vägg: Väv målad med våtrumsfärg Tak: Vit skivbeklädnad Övrigt: Tvättmaskin och torktumlare Siemens

TRAPPA

Innertrappa av trä med steg i oljad ek

GARDEROBER / STÄDSKÅP

Från HTH Med reservation för ändringar.

SOVRUM, VARDAGSRUM,

KÖK OCH KLÄDKAMMARE Golv: Ekparkett Sockel: Vit Foder: Vit Väggar: Målat Tak: Vit skivbeklädnad Innerdörrar: Släta, vita

OBS! Föreningen förbehåller sig rätten att göra ändringar av materialval och utformning.

Söker du fristående enfamiljsvilla i området så kan vi hjälpa dig med det. Kontakta oss då!

Fastighetsbeteckning

Heliodal Brf

Andelstal

7,1342

Andelstal insats

7,1342

Andelstal avgift

7,1342

Byggnadsår

2019

Boarea

133 m2

Uteplats

Samtliga hus kommer att ha uteplats i trä. Önskas extra stor uteplats så går detta att ordna mot tilläggsbetalning.

Kommentar till tomtytan

Lantmäteriet

Parkeringsmöjligheter

Föreningen har totalt 19 st p-platser. Bilpool kan bli aktuellt.

Uppvärmningskostnad

9 600 kr

Månadsavgift

5 468 kr

Följande ingår i avgiften

Avgiften är preliminär och kan komma att ändras.

Övrigt om kostnader

Den angivna driftskostnaden är totalkostnad per år för föreningsavgift och uppvärmning. Uppvärmningskostnad är en cirka kostnad som kan variera beroende på hushållens sammansättning och levnadsvanor.

Tomtbeskrivning

Alla 5 tomter i föreningen är ca 2000 m². Fördelning av tomtyta sker gemensamt av föreningens medlemmar efter det att samtliga hus är inflyttade .

Taxeringsvärde noggrannhet

Ej fastställt

Energideklaration

Övriga byggnader

Parhusen kommer att byggas på plats av byggnads entreprenör som heter Entreprenörgruppen AB. YTTERTAK Sadeltak med plåtbeläggning GRUND Parhusen: Platta på mark YTTERVÄGG Träregelstomme med isolering och stående träpanel BJÄLKLAG Bjälklag i trä PLÅTARBETEN Stuprör, hängrännor, fotplåt och Vindskiveplåt DÖRRAR Trädörrar, kulör enligt färgsättning ENTRÉTAK Skärmtak över entré, enligt ritning INNERVÄGG Trä och Gipsskivor i alla innerväggar FÖNSTER OCH FÖNSTERDÖRRAR Öppningsbara eller fasta träfönster med aluminiumbeklädd utsida. Fönster och dörrar är inåtgående och låsbara från insidan . VÄRME / VENTILATION Uppvärmning sker med egen värmepump luft vatten av märke NIBE Vattenburen med radiatorsystem eller golvvärme . Ventilation med FTX system Vardagsrum utrustas med Braskamin MEDIA Brf Dånängen har, som tidigare också var inplanerat, att ordna med en öppen markfiber till Brf Dånängen lägenheter. Luftfiber kan komma att erbjuds under tiden, innan markfiber har färdiginstallerats. Brf står för gruppanslutning och fasta kostnader enligt ekonomisk plan. Enskilt abonnemang står varje bostadsrättsinnehavare för. FÖRRÅD Separata förrådshus kommer att byggas på varje tomt Med reservation för ändringar. Förrådsvind finns till alla lägenheter. Vinden nås via intern trappa i varje lägenhet. PARKERING 5 st gemensamhets parkeringar kommer att finnas för samtliga hus. 19 p-platser. 2 st gemensamma sophus kommer att finnas tillgängliga.

Byggnadstyp

Parhus

Uppvärmning

Värmepump luft-vatten

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Mark

Morän

Tak

Plåt

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Stomme

Trä

Grund

Platta på mark

Fasadtyp

Träfasad

Fönster

Isolerglasfönster med spröjs

Bjälklag

Trä

  • Planer och bestämmelser: För Heliodal, Detaljplan (Beslutsdatum: 20141002, Registreringsdatum: 20160520)
  • Samfällighet: Salem Rönninge Fs:17
  • Planer och bestämmelser: Uttringe Hage, Detaljplan (Beslutsdatum: 20000615)
  • Samfällighet: Salem Uttringe S:47
  • Samfällighet: Salem Uttringe S:43
  • Samfällighet: Salem Uttringe S:45
  • Samfällighet: Salem Uttringe S:46

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Olof Sundbom

070-743 99 23


Ladda ned VCard

Olof Sundbom

070-743 99 23

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 3 950 000 kr
Avgift 5 468 kr
Rum 6
Yta 133 m2
Adress Plantskolevägen 15
14463 Rönninge

Visning

Inga planerade visningar.

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Närmaste Busshållplats finns på Uttringevägen ca 250 meter. Linje 731 trafikerar Rönninge station - Uttringe - Rönninge station. Restid 12-17 min. Linje 731 passerar tre skolor årskus 1-9 samt Gymnasium och en förskola. Kollektivtrafiken i Salems kommun består av buss och pendeltåg. Pendeltågslinjen mellan Södertälje-Märsta, via Stockholm C stannar vid Rönninge station. Bussbasnätet består av linje 725 mellan Tumba station och Nytorp som går via Salem C, samt 708 som går från Tumba station via Hallunda till Rönninge station.Linje 745 går in till Fridhemsplan via Söderby (Mosshagen) - Salems C och Marievik. För mer information och tidtabeller, se www.sl.se

Området

Området

Salems kommun är en modern förortskommun med rötter i 1100-talet. Området Salem växte fram på kort tid under slutet av 1960-talet och består av låga flerbostadshus och gruppbyggda småhus. I mitten finns ett centrum med kommersiell och offentlig service. Gång- och cykeltrafiken är till stora delar skild från biltrafiken. När Salem byggdes flyttade många unga familjer med barn hit och trots att det nu gått mer än 30 år sedan Salem byggdes är kommunen fortfarande en av de barn- och ungdomstätaste i landet. Som en av Stockholms läns minsta kommuner har vi fördelen av närhet till storstaden samtidigt som kommunen kan erbjuda bra familjevänliga bostäder i vacker natur. Bra tågförbindelse med Stockholm C och närheten till E4 gör att vi "ligger bra till". Med tåg eller bil når man Stockholm C på ca 30 minuter. Det bor drygt 16000 invånare i Salems kommun och arealen är 71 kvkm (varav 64 kvkm är land). Uttringe ett urmysigt område med närhet till badsjö.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Situationsplan

Animerad bild på hur det är tänkt att se ut!

Fasad syd
Kök
Vardagsrum
Trappan
Matplats i Vardagsrum
Kök
Köksö
Kök mot uteplats
Matplats
Kök/Vardagsrum
Bad och tvätt
Tvätt
Kommod
Föräldrasovrum
Badrum
KARTA HELA UTTRAN med ADRESSER (002)

Situationsplan

Attefallshus Maria
Växthusbacken 11

Tre vackra hus är nu på plats!

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!