Juridisk person ok - Uthyrning - Toppskick - Fasta priser

Nyproducerade hotellägenheter

Är du egenföretagare och kan du tänka dig att hyra ut mot god avkastning? Behöver du en övernattningsbostadsrätt Här på gränsen mellan Vallentuna och Täby, med goda kommunikationer med både buss och Roslagsbanan, erbjuds nu en compact living lösning som ligger helt perfekt i tiden med ändamålsenliga och välplanerade hotellrum i Fågelsången i Vallentuna. Du får hyra ut ditt rum så mycket du önskar. Uthyrningsavtal med hotelloperatören måste tecknas av alla medlemmar. Man kan ej mantalsskriva sig här. Uthyrningsmodellen erbjuder även möjlighet till god avkastning ur ett placeringsalternativ med flera olika system. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning. Möjlighet till omgående tillträde.

PLANLÖSNING

ENTRÉHALL Med plats för avhängning och garderob. Trägolv ek 3-stav, hatthylla samt vitmålade väggar.

BADRUM Stort badrum med kakel, marmorgolv, golvvärme, spotlights, handfat, wc, dusch, vikbara duschväggar av glas, spegel och tvättmaskin (kombinerad torktumlare).

KÖK Mindre kök med spishäll, trägolv ek 3-stav, mikrovågsugn, kyl med frysfack, köksfläkt samt skåp- och bänkinredningar.

RUM Med plats för säng och skrivbord. Trägolv ek 3-stav och vitmålade väggar. Utgång till uteplats.

HOTELLOPERATÖR I avgiften ingår en fullservice från hotelloperatören där samtliga möbler, städning och uthyrning ingår. Operatören har även personal på plats i receptionsdelen.

OMRÅDE Centralt läge med närhet till ICA, bussar och Roslagsbanan samt bara 25 minuter med bil in till Stockholm City.

Fastighetsbeteckning

Brf Fågelsången 1

Månadsavgift

1 158 kr

Energideklaration

Övriga byggnader

Fastigheten/Föreningen Föreningen Fågelsången i Vallentuna bildades 2016 Föreningen består av 77 st smålägenheter i varierande storlekar. Kabel -tv och internet genom fiber. Bemannad reception

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 699 000 kr
Avgift 1 158 kr
Adress Fågelsångsvägen 1
18642 Vallentuna

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Fasad

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!