Såld ! Alla rätt - 3:a Järvastaden - Högst upp -Två stora balkonger - Himmelskontakt - Garage

Såld! Alla rätt - 3:a Järvastaden - Högst upp - Två stora balkonger - Himmelskontakt
3:a belägen högst upp i huset med två balkonger om 5 respektive 8 kvm och optimal planlösning. I bostaden finns goda förvaringsmöjligheter med en stor klädkammare, smarta skjutdörrsgarderober och ett tillhörande lägenhetsförråd i källaren. Slipp tvättidsbokning eftersom det stora badrummet rymmer både tvättmaskin, torktumlare och torkställning. I köket från Marbodal finner ni en frihängande designfläkt från Franke och vitvaror i rostfritt utförande från Siemens. Stora fönsterpartier och det höga läget i byggnaden ger gott om ljusinsläpp. Här finner ni ett bekvämt och modernt boende med några minuters promenad till Ulriksdals pendeltågsstation, Mall of Scandinavia samt Igelbäckens naturreservat.Garageplats finns i huset för 950 :- /mån.

GENERELLT Entrédörr: Säkerhetsdörr Innerdörrar: Style 03 vit, Slagdörr, Swedoor Fönsterbänkar: Kalksten, mörkgrå Rumshöjd: 2,5 m

KAPPRUM/HALL Golv: Klinker, Lerhamn, grå, mattlackad ekparkett, trestav. Sockel: Vitmålad furu Väggar: Målade, vita Tak: Grängat, vitt

VARDAGSRUM Golv: Mattlackad ekparkett, trestav. Sockel: Vitmålad furu Väggar: Målade, vita Tak: Grängat, vitt

KÖK Golv: Mattlackad ekparkett, trestav. Sockel: Vitmålad furu Väggar: Målade, olivgrön, NCS S 4010-G70Y. Tak: Grängat, vitt Vitvaror: Vitvaror från Siemens. Övrigt: Rostfri ugn samt induktionshäll. Rostfri kyl och frys. Rostfri mikro Helintegrerad diskmaskin Franke, Tender, designspiskåpa. Vita skåpsnickerier från Marbodal, Lucka, Form, kritvit, rostfritt beslag Solo, Gomera 558, bänkskiva och underlimmad diskbänk. Kakel ovan bänkskiva: Vit blank, Paris Biselado kakel 100x200x8 mm. lagd med halvstensförband

SOVRUM Golv: Mattlackad ekparkett, trestav. Sockel: Vitmålad furu Väggar: Målade, vita Tak: Grängat, vitt

KLÄDKAMMARE Golv: Mattlackad ekparkett, trestav. Sockel: Vitmålad furu Väggar: Målade, vita Tak: Grängat, vitt Övrigt: Hylla med klädstång enligt lägenhetsblad.

BAD / TVÄTT Golv: Klinker, grå, Lerhamn 15 x 15 cm. Väggar: Kakel, vit matt, sätts liggande, Vit kakel 250x400. Tak: Målat, vitt Vitvaror: Siemens; tvättmaskin och torktumlare. Övrigt: Duschskärm Spegel med belysning från Svedbergs. Kommod med tvättställ från Svedbergs. Bänkskiva och väggskåp över tvättmaskin och torktumlare från Marbodal. Torkställning WC / DUSCH

Bostadsrättsförening

Brf Blåbärsskogen

Om bostadsrättsföreningen

Gemensamma utrymmen så som cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd finns i föreningen. Dessutom kommer det även att finnas ett styrelserum, ett övernattningsrum samt ett utrymme för källsortering av sopor.

Innanför huskropparna i Brf Blåbärsskogen så finnas en trivsam innergård med grillplats, sittgrupper med pergola, lekytor och en avskild fruktlund. Under huset kommer det finnas ett garage och i förråden planeras gott om plats för cyklar och barnvagnar.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information, www.brfblabarsskogen.se

Allmänt om byggnaden

Föreningen Två bostadshus innehållande sammanlagt 130 st bostadsrättslägenheter med 7 trapphus. Garage: Föreningen disponerar över 104 st garageplatser varav 3 st mc-platser och 5 st med el-station. Utöver garaget finns 26 st öppna parkeringsplatser. Sophantering: Utrymme för källsortering finns tillgängligt. Förråd för cyklar, barnvagn och rullstol: Det finns rum med utrymme för att förvara dessa föremål i föreningen. TV/Internet/Telefoni: Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Köpare: Juridisk person godkänns ej i föreningen som köpare och medlem.

Fastighetsbeteckning

Brf Blåbärsskogen

Lägenhetsnummer

0017-02-04-61404/1404

Lägenhetsnummer

1404

Andelstal

0,76%

Byggnadsår

2018

Hiss

Ja

Hisskommentar

Våning

4 (av 4)

Boarea

79 m2

Parkeringsmöjligheter

Parkering: I föreningen finns 96 garageplatser för bil som kan hyras till en kostnad om 950 kr/månad, 5 garageplatser med elbilsuttag som kan hyras till en kostnad om 1 450 kr/månad och 3 garageplatser för MC som kan hyras till en kostnad om 450 kr/månad. Dessutom finnsdet 26 p-platser som kan hyras till en kostnad om 500 kr/månad. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.solna.se.

Månadsavgift

4 443 kr

Överlåtelseavgift

1 120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Energideklaration

Kommentar till energiförbrukningen

Ej utförd, byggnad under uppbyggnad.

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 3 995 000 kr
Avgift 4 443 kr
Rum 3
Yta 79 m2
Adress Fridensborgsvägen 127
170 69 Solna

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram. Järvastaden är Stockholms största satsning på många år och här kommer till slut 12 000 människor att bo och leva. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter blir det andra likt. Området har snabbt utvecklats till en idealisk plats att leva och växa upp på, framför allt så uppskattas barnvänligheten och att ha naturen in på knuten samt alla motionsmöjligheter. Här finns förskolor och grundskolor (ytterligare en grundskola är planerad till 2018). Den nyanlagda Spegeldammsparken och Överjärva gård med café, djur och små hantverksbutiker är populära utflyktsmål. Gillar du att röra på dig så finns det gott om promenad och motionsslingor i närheten som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat! Närhet till city och utmärkta kommunikationer med bil, buss, pendeltåg, tunnelbana och cykel. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city. Närservice återfinns i form av dagligvarubutik, caféer, restauranger, cykelhandlare, gym, förskolor och lekparker. Större köpcentrum som Mall of Scandinavia, Kistagallerian och Solna Centrum finns inom gång- och cykelavstånd.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!