Två byggklara villa/parhusfastigheter med bygglov.

Två fastigheter bredvid varandra Solgård 3:54 och Solgård 3:46 med generös byggrätt om 1/5-del av tomtytan, max 200 kvm i två plan per fastighet.

Två fastigheter vid varandra Solgård 3:54 och Solgård 3:46 med generös byggrätt om 1/5-del av tomtytan, 200 kvm i två plan per tomt. OBS vid nyproduktion av villa utgår ingen fastighetsavgift första 15 åren! Bygglov finns redan! Lämpligen bygger du sluttningshus - generationsboende i parhusform. Se länk på hemsidan/objektet för bygglov och div. övriga handlingar/ritningar. Ska enligt uppgift också vara möjligt att göra bostadsrättsförening med med båda tomterna och fyra bostäder, bara finansieringen är ordnad. Den intresserade bör även kontrollera möjligheten att göra ägarlägenheter. Se länk på hemsidan. Trevligt område med stora naturområden in på knuten. Expansivt område med många nya villor i närområdet. Närmaste buss till Huddinge station är buss 705 ca 500 meter från fastigheterna. Redovisat pris avser per fastighet. För mera information kontakta mäklaren Christoffer Westman 0706-22 44 09 och eller Huddinge kommun. Ingen husleverantör är bunden till dessa tomter. Visning, åk gärna och titta själv.

Va och elavgifter ska vara betalda för Solgård 3:46 då det tidigare var en nu riven villa på den fastigheten, Eventuellt kan det tillkomma avgift för dagvattenavlopp och en ny anslutningsavgift för elen p.g.a. det gått tre år sedan tidigare elavtal sades upp. På Solgård 3:54 tillkommer anslutningsavgift för VA ca 160 000 kr inkl. moms och EL 16-25 Amp. 35 250 kr. inkl. moms. Se även länkar och filer på Gripsholms hemsida. Inga tillkommande vägavgifter vid nybygge på dessa två fastigheter enligt Jonas Pettersson, Exploateringsingenjör på Huddinge kommun. Troligen finns det en oljetank i marken på Solgård 3:46 som ingår i köpet. Befintliga pantbrev / inteckningar om 4 miljoner gäller i båda fastigheterna. Om köp av endast en fastighet sker relaxering /pantbrevsfördelning mellan fastigheterna enligt ök med köparen. Möjligt med snabb byggstart då bygglov finns, bara byggnadsnämndens startbesked fattas. vilket normalt bör göras av den som ska bygga husen. befintliga pantbrev gäller i båda fastigheterna, vid försäljning av en av fastigheterna, fördelas pantbreven enligt ök. troligen 2 miljoner på vardera fastighet.

Fastighetsbeteckning

HUDDINGE SOLGÅRD 3:46

Tomtyta

1001 m2

Kommentar till tomtytan

Lantmäteriet

Total area

1001 m2

Tomtbeskrivning

Sluttningstomter mot naturmark. Båda fastigheterna är på 1001 kvm och ligger bredvid varandra.

Taxeringsvärde mark

1 956 000 kr

Taxeringsår

2018

Taxeringsvärdeår

1935

Taxeringsvärde noggrannhet

Fastställt

Energideklaration

Övriga rättigheter och belastningar

Fråga fastighetsmäklaren om Fastighetsutdrag.

Inteckningar

3 st inteckningar om total belopp på 4 000 000 kr

Fråga fastighetsmäklaren om Fastighetsutdrag.

  • Planer och bestämmelser: Fornborgsområdet, Detaljplan (Beslutsdatum: 19910321)

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Christoffer Westman

070-622 44 09


Ladda ned VCard

Christoffer Westman

070-622 44 09

Låt oss värdera er bostad

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Förslag från Götenehus

Övre hörnet mellan tommterna

Hörn i nordväst Solgård 3:54

Naturresarvat ca 500 meter från fastigheten.

Naturresarvat ca 500 meter från fastigheten.

Naturresarvat ca 500 meter från fastigheten.

Naturresarvat ca 500 meter från fastigheten.

Markerad detaljplan

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!