3:a Sollentuna - Uteplats - Toppskick - Radhuskänsla - Två bra sovrum - Garage

3:a Sollentuna - Uteplats - Toppskick - Radhuskänsla - Två bra sovrum - Garage
Perfekt lägenhet för lilla familjen . Öppen planlösning i vardagsrum och kök . Mycket bra garderober. Allting i toppskick bara att flytta in.

HALL

Trevlig hall med bra garderober Klinkergolv

BADRUM

Snyggt kaklat badrum med tvättpelare

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med stora fönster och utgång till den härliga uteplatsen Öppen planlösning med köket

KÖK

Snyggt kök med moderna rostfria maskiner

SOVRUM

Två bra sovrum med ordentliga garderober

Bostadsrättsförening

Brf Rudbecks hus i Sollentuna

Allmänt om byggnaden

Föreningen: Förening Föreningen består av 66 st lägenheter i 1 st kvartersbildande hus med fyra trapphus. Förråd I källaren finns lägenhetsförråd Gemensamma utrymmen Föreningen har en gemensam takterrass Miljörum med kärl för sop- och källsortering Cykel- och barnvagnsförråd samt rum för rullstol. Internet / TV Föreningen har tecknat ett gruppavtal gällande tjänsterna TV, bredband och telefoni. kostnaden för tv/ bredband telefoni är 167 kr/månad som är obligatorisk kostnad. Fastigheten är ansluten till fibernätet. Parkering Totalt finns 66 parkeringsplatser varav 44 st i garage och 22 st utomhus.

Brf Rudbecks hus har det perfekta läget om du frågar oss. Med närhet till Rösjöskogens naturreservat där man kan springa eller gå i de fina motionsspåren, gångavstånd till Edsbergs centrum eller varför inte ta en cykeltur till Edsvikens östra strand och ta ett dopp från klipporna.

Fastighetsbeteckning

Brf Rudbecks hus i Sollentuna

Lägenhetsnummer

414

Lägenhetsnummer

1101

Andelstal

1,64100000

Byggnadsår

2016

Våning

1 (av 4)

Boarea

63 m2

Månadsavgift

3 380 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 3 200 000 kr
Avgift 3 380 kr
Rum 3
Yta 63 m2
Adress Rudbecks Väg 147
19251 Sollentuna

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!