Pärlan i Farsta - Toppskick - Centralt - Nära allt - Stor inglasad balkong - Högt läge - Hörnläge

Mycket påkostad och fin lägenhet precis vid Farsta Centrum. Kök och badrum i absolut toppskick. Rogivande sovrum mot grönska. Bra med garderober och fin walk in closet. Stor inglasad balkong.
Välkomna till denna pärla !

HALL

Trevlig hall med bra avhängningsmöjligheter Walk in closet

KÖK

Påkostat kök med moderna rostfria maskiner Ordentlig matplats för stora sällskap

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp Utgång till den stora balkongen

BADRUM

Fint helkaklat badrum Tvättpelare

SOVRUM

Rivande sovrum mot grönska Mycket bra och rymliga garderober

Bostadsrättsförening

Brf Farsta C

Allmänt om byggnaden

BRF Farsta C ligger centralt placerad i Farsta i södra Stockholm. Inom bara några minuters promenad finns kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg och bussar. Närheten till både Farsta Centrum med sina 150 butiker och naturen som omger Farsta är två uppskattade kvalitéer med att bo här.

Vår fastighet byggdes 1990. Vi har 7 st bostadhus som totalt innehåller 123 lägenheter och 1 lokal, varav 2 handikappanpassade lägenheter och 1 lokal är hyresrätt. Lokalen är uthyrd till förskoleverksamhet.

Vi har 53 garageplatser i två olika varianter och också 24 p-platser utomhus. På vår välskötta gård finns en mindre lekpark, soffor och bänkar för avkoppling och ytor för barnen som vill spela lite bandy eller cykla i en trafikfri miljö.

Samtliga hus har rymliga hissar, lägenheterna har fibar-LAN (Internet och TV) från Telia (abonnemang betalas av bostadsrättsinnehavaren) och du som boende har tillgång till en välutrustad föreningslokal för festligare tillfällen.

Fastighetsbeteckning

Brf Farsta C

Lägenhetsnummer

0431

Andelstal

0,70906

Byggnadsår

1990

Hiss

Ja

Hisskommentar

Våning

3 (av 5)

Boarea

60 m2

Månadsavgift

4 544 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 2 650 000 kr
Avgift 4 544 kr
Rum 2
Yta 60 m2
Adress Farstavägen 177
12332 Farsta

Visning

  • Söndag 19 jan 14:00 - 14:30

  • Måndag 20 jan 18:00 - 18:30

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!