4:a Kvarnholmen - Toppskick - Takterrass i huset - Öppen planlösning

Mycket fin lägenhet i toppskick . Tre sovrum . Kök och vardagsrum i öppen planlösning . Snyggt stort fräscht badrum . Rikligt med garderober . Man har för medlemmarna en fantastisk takterrass med vy över Stockholms inlopp. Välkomna till denna pärla .Lägenheten är belägen på entrèplanet.

Hall

Trevlig hall med stora glasgarderober

Kök/Vardagsrum

Fint kök med all maskinell utrustning Smart köksö Öppen planlösning med det luftiga vardagsrummet

Badrum

Snyggt stort helkaklat badrum

Sovrum

Tre sovrum varav det ena används som arbetsrum i dag

Bostadsrättsförening

Brf Nya Kvarnen 2

Allmänt om byggnaden

Föreningen Förening:Brf Nya Kvarnen 2 Brf Nya Kvarnen 2 ligger på Kvarnholmen i Nacka, mitt i inloppet till Stockholm. Föreningens fastighet består av 87 lägenheter. Gatuadresserna till föreningens fastighet är Makaronigränd 3, 5 & 7 och ligger på höjden bakom gamla kvarnen "Tre Kronor" med en fantastisk utsikt över Stockholm och Djurgården. Byggnation av föreningens fastighet slutfördes under 1:a kvartalet 2015 och överlåtelse från JM AB skedde 2015-03-31.

EKONOMI Inga avgiftshöjningar är planerade. Överlåtelseavgift med 2,5% av prisbasbelopp kan debiteras köparen. Pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbelopp kan debiteras köparen.

PARKERING Föreningen har andel i garage (77 platser varav 4 dubbelplatser, 4 MC-platser) i direkt anslutning till fastigheten. Hyresavtal ger rätt att parkera ett fordon/plats. Fördelning av platser sker, i möjligaste mån, enligt principen 1 plats/lgh. Styrelsen har hand om kölistan (För närvarande ingen kö). Garageplats kostar 1000 kr/månad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN Föreningen har en gemensam fest/möteslokal och ett gästrum med 3 bäddar. Både lokalen och gästrummet bokas via hemsidan. Det finns gemensamma takterrasser att nyttja för föreningens medlemmar. Inom fastigheten finns 16 extra förråd som upplåts med hyresrätt för begränsad tid till medlemmar. För information om villkor och lediga lokaler kontakta styrelsen. Det finns förvaring, nästan ett helt våningsplan, för cyklar och barnvagnar. Föreningen har andel i två gemensamhetsanläggningar (ga): Mark (norr om byggnaden, 9 fastighetsägare) och Garage (6 fastighetsägare).

KABEL-TV OCH BREDBAND Telia är leverantör av telefoni, TV samt internet (sk TriplePlay) enligt avtal. Ett obligatoriskt grundutbud av TV-kanaler debiteras via månadsavin med 220:-/mån. Avgiften höjs till 250:-/mån per 2019-01-01.

ÖVRIGT Varmvatten samt el debiteras enligt förbrukning i respektive lägenhet. Separata mätare för varmvatten och el finns installerade i varje lägenhet. Båda mätarna har fjärravläsning. Detta kommer på avin.

Juridisk person godkänns ej som medlem i föreningen.

OMRÅDET Här, mittemot Djurgården, kan du njuta av såväl naturens som storstadens alla fördelar. Du har Nacka åt ena hållet och innerstan omedelbart åt det andra. Det stolta arvet från industrins glansdagar finns kvar på ön och ger karaktär till den levande stadsdelen som nu växer fram.

Fastighetsbeteckning

Brf Nya Kvarnen 2

Lägenhetsnummer

41001

Andelstal

1,2931

Byggnadsår

2015

Hiss

Ja

Hisskommentar

Våning

Entrèplan (av 7)

Boarea

91 m2

Månadsavgift

4 606 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 4 295 000 kr
Avgift 4 606 kr
Rum 4
Yta 91 m2
Adress Makaronigränd 7
13131 Nacka

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!