3:a Centralt Upplands Väsby - Inglasad balkong - Garage i huset

Mycket trevlig och välplanerad 3:a om 72 kvm med inglasad balkong i sydvästläge. Hela lägenheten har genomgående hög materialstandard såsom ekparkettgolv och vitvaror från Electrolux. Möjlighet till garageplats med laddstation i källaren. Hiss direkt upp till våningsplanet. Förening med god ekonomi. Mycket bra läge i området nära Väsby C, restauranger, caféer, affärer och natur. Bra kommunikationer med pendeltåg och bussar. Byte till större lägenhet/hus kan vara av intresse. Kontakta mäklaren Gunnar Lindbo för visning. Välkommen till ditt nya drömboende !

BESKRIVNING

Nu finns möjligheten att förvärva en stilren 3:a med ett av Upplands Väsbys bästa läge. Bra förening. Låg avgift. Genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten.

HALL

Välkomnande entréhall med kapphängare och garderober. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök.

KÖK

Modernt och stilrent kök från Vedum med gott om förvaring och bra arbetsytor. Vitvaror från Electrolux.I köket finns kakel, kyl, frys, Induktionshäll, ugn, diskmaskin och spisfläkt. Matplats för 6-8 personer.

BADRUM

Helkaklat badrum med badkar och golvvärme. I badrummet finns en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderob och utgång till inglasad balkong.

SOVRUM 2

Bra sovrum med garderob.

INGLASAD BALKONG

Inglasad balkong i sydvästläge. Plats för balkongmöbler.

TV och INTERNET

Multimediapaket för digital-tv/bredband/telefoni (Triple-play) via Telia fibernät är installerad i varje lägenhet med egen styrcentral och uttag i samtliga rum. Kostnaden för digital-tv, bredband och telefonabonemang ingår i månadsavgiften.

FÖRRÅD

Till lägenheten tillhör ett lägenhetsförråd som ligger ii källaren.

GÅRD

Mycket välskött grön trevlig gård med lekplats, bänkar

Bostadsrättsförening

Verkstaden i Upplands Väsby

Allmänt om byggnaden

Föreningen BRF Verkstaden är en mycket välskött och stabil förening med bra ekonomi. Föreningen bildades 2012 och har 35 bostadsrättslägenheter som består av tre trapphus med hiss till varje våningsplan. Centralt, modernt och energisnålt boende i ljusa, luftiga lägenheter. Lägenheterna finns från 2 ROK - 4 ROK. Storleken varierar mellan 37 kvm till 95 kvm. Byggnaden är ritad av Arkitekter Engstrand och Speek AB. Samtliga lägenheter har balkonger mot väster som vetter ut mot den fina innergården där man förutom rekreationsyta finner ett minnesmärke från Messingen i form av en skorsten i miniatyr som lyses upp av strålkastare kvällstid.

Övriga utrymmen

Barnvagnsförråd som cykelförråd, finns beläget i fastigheten på entréplan. Varje lägenhet har ett eget förråd som finns nere i garaget.

Fastighetsbeteckning

Verkstaden i Upplands Väsby

Lägenhetsnummer

61-3048-1-2101-1

Lägenhetsnummer

1101

Andelstal

3,02521

Byggnadsår

2012

Hiss

Ja

Våning

2 (av 5)

TV & Internet

Bredband/TV/Telefoni Multimediapaket för digital-tv/bredband/telefoni (Triple-play) via Telia fibernät är installerad i varje lägenhet med egen styrcentral och uttag i samtliga rum. Kostnaden för digital-tv, bredband och telefonabonemang ingår i månadsavgiften.

Boarea

72 m2

Parkeringsmöjligheter

I varmgaraget under huset finns 32 p-platser. Alla försedda med laddstation för elbil. Garaget är kameraövervakat. Separat kösystem. 600 kr/mån

Hushållsel

4 692 kr

Försäkringskostnad

1 500 kr

Månadsavgift

3 721 kr

Överlåtelseavgift

1 163 kr  (Betalas av Köpare)

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt om kostnader

Hushållsel, kall- och varmvatten betalar man för det man faktiskt förbrukat. Siffrorna är för en familj med 4 vuxna och ett barn.

Energideklaration

Energiklass: D, Energideklaration utförd: 2017-08-25

Uppvärmning

Fjärrvärme

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Gunnar Lindbo

070-754 73 02


Ladda ned VCard

Gunnar Lindbo

070-754 73 02

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 2 650 000 kr
Avgift 3 721 kr
Rum 3
Yta 72 m2
Adress Optimusvägen 2B 2tr
194 77 Upplands Väsby

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Avståndet till Stockholm Central är 23 minuter och Uppsala 26 minuter. Pendeltåget går var 7:e minut under högtrafik. Till Arlanda tar det ca 8 minuter Med bil tar man sig snabbt ut på E4:an.

Området

Området

BRF Verkstaden och kavrteret Messingen har bästa möjliga guldläge iUppland Väsby. Runt knuten finns både tågstation, busstation, butiker och restauranger. I samma kvarter finns Väsbys nya gymnasium, bibliotek samt kommunens kulturhus. Kort och gott så finns all tänkbar service inom gångavstånd. Avståndet till Stockholm Central är 23 minuter och Uppsala 26 minuter. Pendeltåget går var 7:e minut under högtrafik. Till Arlanda tar det 8minuter

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!