SÅLD - Unikt penthouse - 4 meter i takhöjd - 20 kvm terrass i söderläge - 3 sovrum - 2 badrum

Med eftertraktat läge ligger denna fantastiska takvåning med himmelskontakt och utan insyn. Vardagsrum med 4 meter i takhöjd och fönster i både söder och väster. Tre sovrum. Två badrum. Stor terrass i söderläge med plats för matbord, utemöbler och blommor. Garage i föreningen.

Välkommen till en mycket ljus, välplanerad takvåning med en utmärkt planlösning. Stora vardagsrummet, balkongen och köket ligger i den ena delen av våningen, och dom privata utrymmena med sovrummen och badrummen avskilda i den andra delen. Utmärkande för detta unika och trevliga hem är: rymden, takhöjden, ljuset, terrassen och den fina planlösningen.

STORT VARDAGSRUM

Fantastiskt vardagsrum på hela (ca) 42 kvm och fyra meter i takhöjd. Fönster från golv till tak. Vardagsrummet har fönster i söderläge och västerläge och en utgång till den stora terrassen.

TERRASS

Terrass i vinkel med söderläge och västerläge. Plats för både matbord, solstolar, krukor och småbord. Ett extra rum på vår, sommar och höst.

KÖK

Stort trevligt ljust kök med burspråk och fönster i västerläge. Ordentlig matplats, bra arbetsytor och gott om skåpförvaring. Spis (Electrolux), diskmaskin (Bosch), Kyl och frys (Beko) samt ytterligare en lite kyl (Whirlpool)för drycker.

SOVRUM 1

Ljust sovrum på ca 11 kvm med fönster i västerläge. Trägolv. Plats för dubbelsäng.

SOVRUM 2

Sovrum med lutande tak och härlig takhöjd. Ca 15 kvm. Fönster i två väderstreck. Trägolv. Flera garderober. Plats för dubbelsäng.

SOVRUM 3

Sovrum med lutande tak och härlig takhöjd. Ca 14 kvm. Används idag som TV-rum. Klädkammare/walk-in-closet i anslutning. Trägolv.

BADRUM 1

Rymligt helkaklat badrum med badkar. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (båda från Electrolux).

BADRUM 2

Helkaklat badrum med toalett och dusch.

TVÅ STYCKEN KLÄDKAMMARE SAMT KÄLLARFÖRRÅD

Två mycket rymliga klädkammare och ett stort källarförråd (i entréplan) på 5-6 kvm.

GARAGE & PARKERINGSPLATS

Föreningen disponerar, tillsammans med Brf Kolonnen och Brf Bäcken 1, totalt 50 parkeringsplatser och 47 garageplatser. Brf Signalen 1 förfogar över 15 parkeringsplatser varav 4 st med elstolpe och 31 garageplatser varav 4 st med elstolpe. Parkeringsplats kan hyras till en kostnad om ca 450 kr/månad, garageplats till en kostnad om ca 700 kr/månad och el-bilplats för ca 1 000 kr/månad. Separat kö.

GÄSTLÄGENHET

I föreningen finns det en lokal med sängar, toalett, dusch och pentry som kan hyras av föreningens medlemmar för en kostnad om ca 300 kr/dygn.

Bostadsrättsförening

Signalen 1

Allmänt om byggnaden

Föreningen bildades 2004 och äger fastigheten (friköpt tomtmark) Befästningskullen 11 med adress, Anders Lundströms Gata 9, 11, 13 och 15 i Solna kommun. Föreningens hus färdigställdes av NCC under 2005 och inflyttningen skedde löpande under perioden från januari 2005 till april 2005. Föreningens fastighet består av fyra flerbostadshus med totalt 90 lägenheter. Lägenhetsfördelning enligt följande: 22 st. 1 rum och kök, 24 st. 2 rum och kök, 24 st. 3 rum och kök och 20 st. 4 rum och kök. Föreningen har avtal med Fastum Ekonomisk Förvaltning i Sverige AB gällande ekonomisk förvaltning och med Storholmen AB avseende teknisk förvaltning samt lokalvård. Föreningen har ett kollektivt elavtal för hela föreningen, det innebär att du som köpare inte behöver teckna något eget elavtal när du flyttar in. Föreningen debiterar verklig förbrukning månaden efter.

Utförda renoveringar

Huset byggdes 2005 2011: OVK-besiktning av ventilationen.
2012: Stamspolning.
2014: Installation av ny belysning i sop- och cykelrum.
2016: Ommålning av träfasaderna på husen.

Övriga utrymmen

Förråd: Till lägenheten hör ett förråd placerat i källaren.
Tvättstuga: Föreningens medlemmar disponerar över två gemensamma tvättstugor med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Då bostäderna är utrustade med egen tvättmaskin finns det gott om tider.
Cykelrum: I varje hus finns det ett cykelrum beläget i entréplan .
Barnvagnsrum: Det finns två utrymmen för barnvagnsförvaring i föreningen.
Övernattningslägenhet: På Anders Lundströms gata 9 finns det en lokal med sängar, toalett, dusch och pentry som kan hyras av föreningens medlemmar till en kostnad om ca 300 kr/dygn.

Fastighetsbeteckning

Signalen 1

Lägenhetsnummer

00461

Andelstal

1,687300

Byggnadsår

2005

Hiss

Ja

Hisskommentar

Våning

5 (av 5)

TV & Internet

TV och internet: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem ( 8 favoriter) och till bredband via Ownit, fiber 100 mbit/sek (ingår i avgiften).

Boarea

134 m2

Parkeringsmöjligheter

Föreningen disponerar, tillsammans med Brf Kolonnen och Brf Bäcken 1, totalt 50 parkeringsplatser och 47 garageplatser. Brf Signalen 1 förfogar över 15 parkeringsplatser varav 4 st med elstolpe och 31 garageplatser varav 4 st med elstolpe. Parkeringsplats kan hyras till en kostnad om ca 450 kr/månad, garageplats till en kostnad om ca 700 kr/månad och el-bilplats för ca 1 000 kr/månad. I dagsläget är det kö till platserna. I övrigt i området råder boendeparkering. För mer information besök gärna www.solna.se.

Hushållsel

4 800 kr

Månadsavgift

6 260 kr

Överlåtelseavgift

1 163 kr  (Betalas av Köpare)

Pantsättningsavgift

465 kr

Energideklaration

Energideklaration utförd: 2008-10-24

Uppvärmning

Uppvärmning: Fjärrvärme

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

070-827 08 24


Ladda ned VCard

Gabriel Gawell

070-827 08 24

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 8 375 000 kr
Avgift 6 260 kr
Rum 4
Yta 134 m2
Adress Anders Lundströms Gata 15
16973 Solna

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till Stockholm eller till någon av flygplatserna. Busslinjerna 67, 515 går direkt till city med en kort restid om ca 12 min. Området trafikeras även av ett antal andra busslinjer som går till bland annat Karolinska sjukhuset, Solna centrum, Universitetet/Danderyds sjukhus. På kort promenadavstånd ligger Solnas pendeltågsstation med restid på ca. 7 min in till Stockholms Central. Flygbussar till Arlanda stannar i Frösunda nonstop var 10:e minut.

Området

Området

I Frösunda finns det bästa av två världar, närheten till storstadens puls och grönskande natur. Frösunda är ett av Solnas mest expansiva områden och här råder en härlig småstadskänsla. Två bra grundskolor i form av Alfaskola och Vittra finns inom Frösunda. Flertalet träningsanläggningar såsom Balance och Puls och träning, restauranger, caféer och butiker skapar alla förutsättningar för att man snabbt kan hitta in i ett socialt sammanhang och det är kanske därför få människor flyttar härifrån samtidigt som inflyttning utifrån stadigt ökar. Vill man ta sig en rogivande promenad eller joggingtur är Hagaparken det naturliga rekreationsområdet. Här ges också möjligheter till besök på Fjärilshuset med nordens största haj akvarium, spabehandlingar på Sturebadet Haga, båttur eller bad i Brunnsviken på sommaren och plogad skridskobana på vintern och en mängd andra aktiviteter. Dessutom barnvänliga utflyktsmål som Över Järva gård med med bla lantdjur och cafe; Mulle Mecks lekplats, Järvaskogen naturreservat och Ulriksdals slottspark. Känslan av avskildhet, lugn och ro trots närheten till city är en lockande och spännande kombination. Frösunda blir naturligtvis inte mindre inbjudande av närheten till den nyuppförda och växande Arenastaden där bland annat nationalarenan Friends Arena och en av nordens största gallerior Mall of Scandinavia har öppnats. Här ges ni all tänkbar service, inte minst via köpcentrumets 100 000 m² shopping och nöje. Läs mer på www.arenastaden.se, www.mallofscandinavia.se och Solna stads hemsida www.solna.se. Kommunikationer

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Fönster och balkong i söderläge
Terrass i söderläge
4 meter i takhöjd
Vardagsrum
Matdel i vardagsrum (köket i anslutning)
Matbord på balkongen i söder med vinkel i västerläge.
Stort ljust kök med burspråk
Entréhall mot vardagsrum (vänster bild) och sovrummen (höger bild).
Sovrum 1
Sovrum 3 /TV-rum med snedtak och 3,60 m i takhöjd.
Sovrum 2 med snedtak och 3,60 m i takhöjd.
2 st badrum, varav ett med badkar och ett med dusch.
Takvåningen från gatan (återvändsgata)
Planlösning

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!