Såld ! Egen uteplats - Villakänsla - Lyxigt Kök - Hög Takhöjd - Belägen mot gård

Såld ! Egen uteplats - Villakänsla - Lyxigt Kök - Hög Takhöjd - Belägen mot gård

Fantastisk disposition med öppen planlösning och högt i tak.
Egen uteplats belägen mot lugn gård. Kök och bad i lyxigt utförande. Inflyttning i Augusti månad 2018 .

Bostadsrättsförening

Brf Stettin 7

Allmänt om byggnaden

OMRÅDET Här bor man nära allt som staden har att erbjuda samtidigt som det är lugnt och skönt helt skyddat från stadens brus. Längs med grönskade Gärdet och bort mot Djurgården samt Djurgårdsbrunnskanalen väntar härliga promenadstråk på att upptäckas. Fältöversten ligger på gångavstånd och till Stureplan tar det tio minuter att cykla. Runt knuten ligger en Friskis och Svettis-anläggning och SATS Gärdet och Kampementsbadet ligger en kort promenad bort. Detta är ett populärt läge med direkt närhet till kommunikationer och all nödvändig närservice. Utanför huset finns en hållplats och endast ett stenkast bort ligger tunnelbanan.

FÖRENINGEN Det finns källarförråd, barnvagns/rullstolsförråd, cyckelförråd samt gemensamma takterrasser i hus 1, 2 och 3. Brf Stettin 7 består av 169 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 8 hyreslokaler. Föreningen har även 133 garageplatser varav 93 hyrs ut till föreningens medlemmar (2000kr/mån) och 8 MC-platser (1000kr/mån). Inga planerade renoveringar. För mer information och inspirationsbilder se: http://oscarproperties.com/projekt/79-park/

Fastighetsbeteckning

Brf Stettin 7

Lägenhetsnummer

06/1001

Lägenhetsnummer

1001

Andelstal

0,41818

Byggnadsår

2018

Hiss

Ja

Våning

Entreplan

Boarea

49 m2

Månadsavgift

3 092 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 3 495 000 kr
Avgift 3 092 kr
Rum 2
Yta 49 m2
Adress Sandhamnsgatan 75G
11528 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!