Solsidan - Villakänsla- Bekvämt - Lyxigt- Fyra sovrum - Parkeringsplatser - Öppen spis

Solsidan - Villakänsla- Bekvämt - Lyxigt- Fyra sovrum - Parkeringsplatser - Öppen spis

Välkomna till denna fantastiska lägenhet i vacker fastighet från förra sekelskiftet. Allting är i toppskick såsom kök och bad , golv mm. Eldstad på övre plan.
Fyra riktiga sovrum för den stora familjen och dubbla badrum , varav ett badrum på vardera plan. Njut av villakänslan med egen stor trädäckad uteplats och en extremt välskött gräsmatta.

Entrèplan

Hall med rejäl plats för avhängning I anslutning till hallen har man snyggt kaklat badrum med vägghängd wc Köket och vardagsrummet bildar en mycket härlig social del för familjen, här har man också den mysiga öppna spisen Sovrum/arbetsrum beläget i anslutning till trappan till nedre plan Här finns också ytterligare ett rejält sovrum med underbart burspråk

Nedre plan

På detta plan har man två stora sovrum varav det ena har utgång till den härliga terrassen/uteplatsen Stort vardagsrum som också har utgång till terrassen/uteplatsen Exklusivt stort badrum som ger ett mycket lyxigt intryck , tvättpelare och vägghängd wc

Uteplats

Uteplatsen är sydvästvänd Trädäck och välvårdad gräsmatta

Bostadsrättsförening

Brf Solsidan

Allmänt om byggnaden

Det är nära till naturen med båt- och badplatser, strövområden och idrott. Till Slussen tar det c:a 30 minuter. Ett gatukök finns intill stationen och annars är det närmsta köpcentrum vid Saltsjöbadens centrum.

http://www.solsidanrunt.se/saltsjobadensolsidan/

Här bor man i en vacker vit villa i Solsidan med en prunkande trädgård där fyra familjer har var sin lägenhet och en egen uteplats i trädgården. Huset renoverades varsamt år 2012 till moderna och funktionella bostäder med omedelbar närhet till Solsidans station. Välkommen till Saltsjöbaden Solsidan. Vid Saltsjöbanans ändstation Solsidan tar det bara några minuter innan man kommer fram till den här ljusa fina villan på en uppvuxen trädgårdstomt. Det här är nästan som att bo i egen villa men med den fördelen att man är flera familjer som delar på ansvaret för tomt och hus.

Huset totalrenoverades för några år sedan med fem olika bostäder, varav fyra ryms i den stora villan och en är belägen i ett eget hus på tomten. Parkering för flera bilar.

Fastighetsbeteckning

Brf Solsidan

Lägenhetsnummer

1

Andelstal

23,5244

Byggnadsår

1913

Våning

1 (av 3)

Boarea

125 m2

Månadsavgift

5 421 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 6 500 000 kr
Avgift 5 421 kr
Rum 5
Yta 125 m2
Adress Tunnelvägen 19
13336 Saltsjöbaden

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!