1:a Järfälla – Välplanerad lägenhet i fint skick !

Mycket välplanerad och trevlig lägenhet om 30 kvm i det populära HSB Västerby. Lägenheten har modern design och är i fint skick samt har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Nära buss, pendeltåg, centrum, idrottsplats, skolor och trivsamma grönområden.

Välkommen på visning !

Välkommen till en optimal 1:a som är ljus och i smakfull stil samt har genomgående parkettgolv.

INTERIÖR:

ENTRÉHALL:
Rymlig entréhall med gott om utrymme för ytterkläder. I hallen finns 3 st. garderober och 1 st. städskåp. Här finns lägenhetens moderna el-central.

BADRUM:
Stort helkaklat badrum med klinkergolv och dusch. Badrummet är ljust och fräscht med vädringsfönster samt har bl.a. golvvärme, elektrisk handdukshängare och effektiv ventilation för fukt.

VARDAGSRUM/ALLRUM:
Lättmöblerat vardagsrum med isolerade stora fönster som ger ett utmärkt ljusinsläpp. Det får plats med säng för två, matbord och soffa med resterande yta som går att anpassas efter egna behov.

KÖK:
Modernt och välbehållet kök som har gott om förvaringsskåp. Stilfullt och lättskött kaklad vägg ovanför diskbänken. Köket har kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, spisfläkt och induktions häll för praktisk matlagning.

Bostadsrättsförening

Västerby i Järfälla

Allmänt om byggnaden

Föreningen bildades 1961 och består av 467 st bostadsrättslägenheter, dessutom finns ett tjugotal lokaler som hyrs ut för olika ändamål. Grillplatser och bollplan finns på innergården. Boulebana ligger i bersån framför Veckovägen 40, sim- och sporthall finns på 5 minuters gångväg. Föreningen har en egen hemsida med information om föreningen. Där finns även aktuell information. Adressen till hemsidan är: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/vasterby. På föreningens anslagstavlor och i de kommande informationstavlorna i trapphusen finns också information. Förutom synpunkter, frågor och dylikt, får föreningen numera också bl.a. en del skrivelser via e-post. Föreningens e-postadress är: [email protected] Brf. HSB Västerby i Järfälla tel: 010-442 50 00,

Utförda renoveringar

Under senaste åren har flera större renoveringsarbeten utförts. Bl.a. har samtliga lägenhetsfönster har bytts i föreningens byggnader under 2004-2005 och stambyten har utförts 2015-2018.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett stort källarförråd med gott om lagringsutrymme.

I föreningen finns 3 tvättstugor som styrs av ett bokningssystem för boende där de alla har 3 tvättmaskiner, 2 torkskåp och 2 torktumlare. Tvättstugor finns på adresserna Veckovägen 4, 32 och 44 samt Månadsvägen 18, 26, 33, 65, 75. Grovtvättstugor finns på Veckovägen 4 och 32 samt Månadsvägen 26 och 65.

Förningen har en samlingslokal på Månadsvägen 81 (ingång från gatan) som kan hyras för t.ex. barnkalas eller uppvaktningar. Där ligger även föreningens expedition.

Föreningen har även en styrketräningslokal.

Soppnedkast finns på gården och grovsophus finns vid vid Månadsvägen 30.

Det finns en trevlig innergård med cykelställ och lekpark. I maj drog föreningens gårdsodling igång sin verksamhet. Pallkragarna oljades in och plantering sattes igång. Ett tiotal boende har hittills engagerat sig och tagit ansvar för vattning, rensning och plantering. Gårdsodlingen blev en succé under sin provperiod. Den har genererat många fina möten mellan grannar. HSB Norra Storstockholm gjorde i augusti ett litet reportage om odlingen (se www.hsb.se/norrastorstockholm/om-hsb/nyheter/lyckat-tradgardsprojekt). Kontaktuppgifter: [email protected], 073-650 42 81.

Föreningen disponerar en tennisbana på Norrbyparkeringen.

Fastighetsbeteckning

Västerby i Järfälla

Lägenhetsnummer

1004 (61-2103-6-329-6)

Lägenhetsnummer

329

Andelstal

0,13053

Andelstal insats

0,13053

Andelstal avgift

0,13053

Byggnadsår

1961

Hiss

Nej

Hisskommentar

Våning

1 (av 4)

TV & Internet

Den 1 oktober 2018 börjar Telenors (före detta Bredbandsbolaget) gruppanslutningsavtal gälla för samtliga boende i föreningen. Kostnaden kommer att läggas in i lägenhetens månadsavgift. Föreningen står inte för abonnemanget. Det gör lägenhetsinnehavaren. I avtalet Telenors gruppanslutningsavtal ingår: Bredband 250mbps/250mbps, IP-Telefoni (VoIP) samt en Premiumrouter. (Router måste beställas via kundservice. Fraktkostnad 96 kr). Kabel-TV levereras genom Com Hem. För frågor alt. om du vill beställa ytterligare tjänster som ett TV-paket, högre hastigheter på bredbandet eller uppgradera er kontakta Telenor/Bredbandsbolaget kundservice på 020 222 222.

Boarea

30 m2

Parkeringsmöjligheter

PARKERING: Bilparkering finns längs gatan, dessutom har föreningen 21 garageplatser samt 36 egna bilplatser som förvaltas av HSB. Norrbyparkeringen kostar 500 kr/kalenderår och är en stor onumrerad parkering med bom. Bricka till bommen kostar 200 kr. Boendeparkering bakom bom (norrbyparkeringen) med passerkort och ej egenhyrd p-plats (500kr/år) . Avgiftsfri gatuparkering finns i hela området.

Hushållsel

2 700 kr

Försäkringskostnad

1 800 kr

Månadsavgift

2 597 kr

Följande ingår i avgiften

Lägenhetsavgiften per månad är 2.597 kr Tillkommer obligatorisk kostnad för internet uppkoppling om 115 kr/mån

Överlåtelseavgift

1 162 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 134 kWh/m², Energideklaration utförd: 2009-06-22

Uppvärmning

Fjärrväme

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Sven Grönros

070-754 73 00


Ladda ned VCard

Sven Grönros

070-754 73 00

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 1 395 000 kr
Avgift 2 597 kr
Rum 1
Yta 30 m2
Adress Veckovägen 42
177 62 Järfälla

Visning

  • För frågor eller bokning av visningstid kontakta fastighetsmäklaren, 0707547300, [email protected]
  • Söndag 19 jan 14:00 - 14:30

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Bra kommunikationer med närhet till en ny- & utbyggd pendeltågsstation, ca. 6 min. promenad, för färd till Stockholms city på ca. 20 minuter. Både Bromma och Arlanda flygplats nås inom ca. 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden som Kista och Sollentuna. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Området

Området

I bostadsområdet med ca. 5 min promenad finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis- padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstån. Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns närhet till natursköna promenad- och motionsspår, Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön, Viksjö golfbana med 18 + 9 hål samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Fastighetskart

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!