Tilläggstjänster

Vi på Gripsholms Fastighetsförmedling erbjuder en mängd tilläggstjänster som du har nytta av före, under och efter din bostadsaffär. Vårt mål är att erbjuda produkter och tjänster som gör ditt liv både tryggare och bekvämare.

Vi berättar gärna mer om tjänsterna nedan!

Bolån: Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Hemförsäkring: Vi kan i samarbete med försäkringsbolag erbjuda dig förmånliga försäkringar.

Elabonnemang: Vi kan i samarbete med energibolag erbjuda dig marknadens bästa elpriser

Areauppmätning: I samarbete med mätbolag erbjuder vi en korrekt uppmätning av bostadens yta, vilket undanröjer risken för framtida tvist mellan köpare och säljare..

Energideklaration: När du säljer din villa är du skyldig att se till att det finns en giltig energideklaration av ditt hus. Det är resultatet av ett EU-direktiv som syftar till att vi alla ska bidra till att värna om miljön och sänka energikostnaderna.

Besiktning Villa & Bostadsrätt: Att sälja ett hus som är genomgånget från källare till taknock ger en extra trygghet för dig. Och självklart höjer det intresset hos köparna att bostaden är kvalitetsstämplad. I besiktningeningår bl.a. en noggrann förbesiktning och en säljarförsäkring med ett högt maxbelopp och utan självrisk. Försäkringen har dessutom tillägg för vissa av husets installationer. Besiktningen utförs av vår samarbetspartner Independia. Tjänsten fråntar inte köparen från sin undersökningsplikt, vi rekommenderar alla våra köpare att vända sig till SBR för oberoende och fristående besiktningsmän. Vi kan även erbjuda tjänsten för dig som säljer en bostadsrätt. Det görs en noggrann besiktning som tar reda på lägenhetens skick. Vill du, kan du även lägga till en areauppmätning av din bostad, så att du kan lämna en korrekt storlek av bostaden. Besiktningen utförs av vår samarbetspartner Independia. Tjänsten fråntar dock inte köparen från sin undersökningsplikt, vi rekommenderar alla våra köpare att vända sig till SBR för oberoende och fristående besiktningsmän.

Förbesiktning: En förbesiktning är en noggrann undersökning av huset som ger en god bild av husets skick och eventuella brister. Besiktningen utförs av en SBR ansluten besiktningsman. Tjänsten fråntar dock inte köparen från sin undersökningsplikt, vi rekommenderar våra köpare att vända sig till SBR för oberoende och fristående besiktningsmän.

Homestyling: Det är skillnad på ett hem och en visningsbostad! Målet med Homestyling är att kunna visa upp din bostad från dess bästa sida. Vi samarbetar med flertalet etablerade företag och kan erbjuda dig en tjänst som passar just din budget. Exempel på tjänster: konsultation, light styling och komplett styling.

Flyttjänster: Koppla av medan någon annan sköter flytten av ditt hem. Vi kan genom våra samarbeten erbjuda dig högkvalitativa flyttjänster & magasinering!

Flyttstädning: Att flytta är slitsamt och inte minst att städa. Vi kan därför erbjuda dig professionella flyttstädningar med garanti och RUT-avdrag.

Säljklar: Med rätt förberedelser är det lättare att agera på bostadsmarknaden. Vi hjälper dig förbereda din försäljning, så att du snabbt kan sätta igång när du hittar ditt nya hem eller är redo att sälja. Tjänsten innehåller allt från värdering till fotografering och annonsering.

*Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren redovisa eventuella ersättningar från sidotjänster som erbjuds säljaren och tilltänka köpare. Sidotjänster som ger viss ersättning redovisas i samband med bokning av aktuell tjänst.

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!