Om oss

Gripsholms Fastighetsförmedling är en fristående mäklarbyrå med kunden i fokus. Hos oss är du aldrig en i mängden utan varje uppdrag hanteras med stort engagemang och kunnande.

Totalt har vi över 100 års erfarenhet av fastighetsförmedling vilket är en trygghet för dig som kund då vi vet vad vi pratar om samt kan hantera de mest komplicerade situationer. Vår målsättning är att vara en generalist i mäklarbranschen där vi kan erbjuda en kvalitativ mäklartjänst för försäljning av bostadsrätt såväl som villa, fritidshus och kommersiella fastigheter. Vårt geografiska fokus ligger på Stockholm och dess kranskommuner men åtar oss gärna att sälja utvalda objekt över hela landet. Genom våra två kontor och våra mäklarens specialistkompetens så täcker vi Stockholm på ett tillfredställande sätt och kan effektivt hitta köpare i vårt spekulantregister. Att ha ett helikopterperspektiv på bostadsmarknaden har visat sig vara ytterst effektivt då vi ser trender i ett tidigt skede och kan därefter lägga upp en strategi för bästa möjliga utfall.  

Nöjda kunder är grunden för vår verksamhet och därför är våra mäklare alltid kontaktbara samt arbetar prestigelöst för att tillfredställa våra kunders behov. Vår målsättning är att vara det självklara valet när du önskar att sälja din bostad, en process som både kan vara känslomässigt jobbig och  kräver ett stort mått av planering. Vi har nycklarna du behöver för att kunna sälja din bostad på ett angenämt sätt och till ett högt slutpris.

Prata alltid med oss innan du väljer din mäklare!

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!