INFORMATION

En lyckad försäljning bygger på väl genomförd marknadsföring och därför samarbetar vi med de främsta inom sitt område. En professionell fotograf, tidsenliga planlösningar samt stilrena och informativa säljbeskrivningar är navet i vårt försäljningskoncept. Flexibilitet är viktigt för oss för att kunna erbjuda en tjänst som passar just dina önskemål, hos oss har du själv möjligheten att välja marknadsföringskanaler vi de olika tidningsmedierna samt tilläggstjänster såsom t ex Homestyling, inredningskonsultation, uppmätning, besiktning eller flyttstädning. När du träffar oss för första gången gör vi en marknadsvärdering av din bostad som är tänkt att ligga till grund för en försäljningsplan där vi skräddarsyr ett upplägg som passar just din bostad och som riktar sig till den målgrupp som sannolikt kommer att köpa bostaden. Du får även goda råd om hur du kan göra din bostad mer attraktiv inför fotografering och visning. Det är skillnad mellan en visningsbostad och ett hem!

Under visningen presenteras bostaden för spekulanterna och vi tillhandahåller ett informativt försäljningsmaterial. Vi hanterar samtliga kontakter med de potentiella köparna där vi besvarar frågor kring bostaden och föreningen samt är tillgängliga för att ta emot bud på bostaden. Det förekommer i vissa fall att säljarna inte vill exponera sina hem på den öppna marknaden. Vid dessa tillfällen tar vi direktkontakt med presumtiva köpare - eftersom vi dagligen har kontakt med köpare som söker hem i alla storlekar och prisklasser. Det är du som själv som avgör om, när, till vem och till vilket pris du önskar att sälja. När köpare och säljare är överens om priset på bostaden så upprättar vi avtal för överlåtelsen samt handlingar för slutuppgörelsen på banken.

Mäklarens uppgift är att vara en oberoende mellanman som ser till såväl köparna som säljarnas intressen vid en överlåtelse. Genom att köpa en bostad via Gripsholms Fastighetsförmedling kan vi garantera dig en kvalitetssäkrad mäklartjänst där vi är mycket måna om att du fått den information och bemötande du behöver innan du gör ditt livs affär. Att köpa en bostad är en stor sak för de allra flesta människor men vi har de verktyg som behövs för att genomföra överlåtelsen på ett så angenämt sätt som möjligt. Genom våra många samarbeten kan vi erbjuda dig som köpare fördelaktiga bostadslån, försäkringar och servicetjänster.

Hos oss är det alltid den ansvarige fastighetsmäklaren som håller i visningen av bostaden, allt för att spekulanterna skall få korrekt förstahandsinformation. Våra fastighetsmäklare känner väl till de områden där de verkar, då samtliga är bosatta i Stockholm. Som fastighetsmäklare på Gripsholms är man universitetsutbildade i ekonomi, fastighetsförmedling, skatterätt och fastighetsrätt. Genom att anlita en Reg. Fastighetsmäklare på Gripsholms med ansvarsförsäkring och mångårig erfarenhet är du i mycket goda händer.

Gripsholms använder sig av öppen budgivning, där alla deltagare och du som säljare kan följa budgivningen på Internet och via SMS. För oss är transparens viktigt vid budgivningar för att minskar risken för missförstånd. Det är alltid säljaren som avgör till vilket pris och till vem han/hon önskar att sälja.

Genom våra samarbeten kan vi erbjuda våra kunder flertalet servicetjänster som man kan tänkas behöva i samband med en försäljning/flytt. Gripsholms är helt oberoende och ser endast till kundnyttan när vi förmedlar kontakter för bolån, försäkringar och övriga tjänster såsom t.ex. flyttstädning, flytthjälp och Homestyling.

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!