Erfaren Fastighetsmäklare i Vasastan

Vi kan Vasastan eftersom vi i egenskap av fastighetsmäklare i Vasastan sålt flertalet objekt i området. Vi vet var dagisen ligger och hur man snabbt hittar den bästa matbutiken. För oss som fastighetsmäklare i Vasastan är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt i dina kvarter.

Vasastan ligger norr om Norrmalm och är en mycket trevlig stadsdel. Här finns många mysiga caféer och restauranger (särskilt kring Odenplan och S:t Eriksplan). Det finns även många vintagebutiker i Vasastan, om du är sugen på en trevlig shoppingtur. Vasatan är relativt lugnt och skönt att bo på, centralt men ändå med en ganska avspänd attityd. Det finns gott om gamla, fina hus med fantastiska lägenheter i Vasastan.

Gripsholms Fastighetsförmedling är en av Stockholms mest serviceinriktade mäklarfirmor plus att vi kan erbjuda dig alla de mervärden som det innebär att anlita en fastighetsmäklare såsom spekulantregister, servicetjänster och fördelaktiga bolån. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan de områden där vi är aktiva.

Sven Grönros

070-754 73 00


Ladda ned VCard

Sven Grönros

070-754 73 00

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!