Erfaren Fastighetsmäklare på Södermalm

Vi kan Södermalm eftersom vi i egenskap av fastighetsmäklare på Södermalm sålt flertalet objekt i området. Vi vet var dagisen ligger och hur man snabbt hittar den bästa matbutiken. För oss som fastighetsmäklare på Södermalm är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt i dina kvarter. 

Södermalm, eller "Söder" är en av de allra mest levande stadsdelarna i Stockholm. Det är en plats med en speciell puls, och idag ett fantastiskt ställe att bo på. Medborgarplatsen med omnejd har ett berömt uteliv och några av Stockholms allra bästa restauranger finns här. Saluhallen vid Medborgarplatsen är värd ett särskilt omnmämnande! Att köpa bostad på Södermalm ger dig en bostad på en av Stockholms mest spännande stadsdelar.

Gripsholms Fastighetsförmedling är en av Stockholms mest serviceinriktade mäklarfirmor plus att vi kan erbjuda dig alla de mervärden som det innebär att anlita en fastighetsmäklare såsom spekulantregister, servicetjänster och fördelaktiga bolån. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan de områden där vi är aktiva.

Gabriel Gawell

070-827 08 24


Ladda ned VCard

Gabriel Gawell

070-827 08 24

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!