Fastighetsmäklare Östermalm

Vi kan Östermalm eftersom vi i egenskap av fastighetsmäklare på Östermalm har sålt flertalet objekt i området. Vi vet var dagisen ligger och hur man snabbt hittar den bästa matbutiken. För oss som fastighetsmäklare på Östermalm är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt i dina kvarter.

Historiskt sett så hette Östermalm Ladugårdslandet ända fram till 1885. Detta då det från början var en plats fylld med kungliga ladugårdar. Idag är Östermalm ett mycket trevligt område med många fina byggnader och arkitektoniska verk. Det är ett av Stockholms mest välbeställda områden, ett högstatusområde, men ändå med en charm och mycket kultur. Välkända områden är exempelvis Humlegården, som är ett av Stockholms finaste grönområden, och området kring Stureplan är med rätta välkänt för sitt livliga uteliv.

Gripsholms Fastighetsförmedling är en av Stockholms mest serviceinriktade mäklarfirmor plus att vi kan erbjuda dig alla de mervärden som det innebär att anlita en fastighetsmäklare såsom spekulantregister, servicetjänster och fördelaktiga bolån. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan de områden där vi är aktiva.

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!