Erfaren Fastighetsmäklare på Kungsholmen

Vi kan Kungsholmen eftersom vi i egenskap av fastighetsmäklare på Kungsholmen sålt flertalet objekt i området. Vi vet var dagisen ligger och hur man snabbt hittar den bästa matbutiken. För oss som fastighetsmäklare på Kungsholmen är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt i dina kvarter.

Kungsholmen är en ö som ligger mitt i Stockholm, där det har skett en rejäl upprustning de senaste åren. Längs med Kungsholmens strand finns det numera en mängd nybyggda hus, med fantastiska lägenheter. Vi har haft nöjet att vara mäklare vid flertalet försäljningar av nyare lägenheter på Kungsholmen, och det finns få områden som är lika eftersökta i Stockholm idag. Kungsholmen är en något lugnare del av Stockholms innerstad, men i takt med utvecklingen har det tillkommit många spännande restauranger och butiker.

Gripsholms Fastighetsförmedling är en av Stockholms mest serviceinriktade mäklarfirmor plus att vi kan erbjuda dig alla de mervärden som det innebär att anlita en fastighetsmäklare såsom spekulantregister, servicetjänster och fördelaktiga bolån. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan de områden där vi är aktiva.

Gunnar Lindbo

070-754 73 02


Ladda ned VCard

Gunnar Lindbo

070-754 73 02

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!