Meny
  • mäklare östermalm

Mäklare Östermalm – din fastighetsmäklare

Vi kan Östermalm eftersom vi i egenskap av fastighetsmäklare på Östermalm har sålt flertalet objekt i området.

Är du intresserad av att sälja din lägenhet på Östermalm?

Vi är experter på Östermalm och har i egenskap av fastighetsmäklare sålt flertalet objekt i området.

Vi vet vilka adresser som är mest eftertraktade, var man kan fortfarande göra kap, var dagisen ligger och hur man snabbt hittar den bästa matbutiken. För oss som mäklare är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt i dina kvarter för att hjälpa dig till den bästa affären.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Boka in en kostnadsfri värdering redan idag!

Välkommen till gamla Stockholm

Historiskt sett hette Östermalm Ladugårdslandet ända fram till 1885. Detta då det från början var en plats fylld med kungliga ladugårdar. Idag är Östermalm ett mycket trevligt område med många fina byggnader och arkitektoniska verk. Det är ett av Stockholms mest välbeställda områden, ett högstatusområde, men ändå med stor charm och mycket kultur. Välkända områden är exempelvis Humlegården, som är ett av Stockholms finaste grönområden, och området kring Stureplan är med rätta välkänt för sitt livliga uteliv.

Gripsholms Fastighetsförmedling är en av Stockholms mest serviceinriktade mäklarfirmor och vi kan erbjuda dig alla de mervärden som det innebär att anlita en förstklassig fastighetsmäklare såsom spekulantregister, servicetjänster och fördelaktiga bolån.

Sälja lägenhet på Östermalm – så går det till

  1. Värdering. Inled din försäljning med en värdering av lägenheten. Läge, stil och skick är några faktorer som bestämmer värdet.
  2. Ta fram fakta. Mäklaren/köparen ska veta allt om bostaden, om det finns några dolda fel, energideklaration med mera
  3. Marknadsföring. Välj vilka kanaler du ska marknadsföra lägenheten i och ta bra bilder.
  4. Visning. Öppen visning är vanligast, men det går även att begära att lägenheten visas privat.
  5. Budgivning. Det finns flera typer av budgivning, den vanligaste är en öppen budgivning per telefon. Oftast är det högsta budet som vinner – men det är säljaren som bestämmer.
  6. Avtalsskrivning. När överlåtelseavtalet är påskrivet är affären klar. I samband med det kommer ni överens om en tillträdesdag.
  7. Betalning och överlåtelse. Detta sker ofta på köparens bank. Nycklar lämnas över till köparen.

Mäklare Östermalm – så arbetar vi

På Gripsholms Fastighetsförmedling är vi stolta över att ha ett utmärkt team av mäklare som hjälper dig att fatta välgrundade beslut när det gäller din bostadsförsäljning. Våra kunniga och erfarna mäklare kommer att guida dig genom varje steg i processen. Vi förstår att det kan vara svårt att navigera i dessa beslut, och därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller alla dina behov och önskemål.

Vi arbetar alltid hårt för att leverera den bästa möjliga servicen – vi prioriterar kundnöjdhet framför allt. Våra mäklare kommer alltid att göra det lilla extra för att se till att dina finansiella mål uppfylls i tid och med minimal stress för dig. När du arbetar med oss kan du vara säker på att få professionell vägledning varje steg på vägen.

Vanliga frågor till mäklare

Jag planerar att sälja min bostad. Vad ska jag göra?

Det första steget är att välja ut den eller de fastighetsmäklare du vill komma i kontakt med. Sedan bör mäklaren göra en värdering av den bostad du ska sälja. Vi finns här för att hjälpa dig.

Hur lång tid tar det att sälja en bostad?

Det kan variera stort. Det beror på vad det är du säljer och var i landet din bostad ligger. Vi kan informera dig om vad som gäller i ditt område.

Var ska jag marknadsföra min bostad?

Våra mäklare vet vad som lönar sig bäst i just ditt område och var man finner just dina kunder. Lyssna därför till mäklarens förslag och framför gärna egna önskemål om du har några sådana.

Hur länge gäller ett avtal med en fastighetsmäklare?

Ett förmedlingsuppdrag gäller normalt under tre månader med ensamrätt och löper därefter tills vidare, ofta med tio dagars ömsesidig uppsägningstid.

 

Vi finns här för dig!

Kontakta oss för ett möte eller en värdering
Kontakta oss
Gripsholms Fastighetsbyrå

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Gripsholms

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!