Meny

Annerovägen 37

4 rum

 

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

4675000
 

Visningar

Inga planerade visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 

Ansvarig mäklare

 • BRF Radhus Sollentuna - Toppskick - Sjöutsikt - Balkong - Uteplats - Gavelhus - Garage

  Mycket trivsamt bostadsrätts-gavelradhus om ca 116 kvm i toppskick. Välplanerat med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning, stor balkong, 2 st. badrum, tvättstuga, förråd och egen uteplats. Garage i länga ingår i månadsavgiften. Föreningen har i somras, satt upp solpaneler på taken för att energispara och hålla nere driftskostnaderna.

  Lugnt och barnvänligt läge, längs Norrvikens naturområde, med härliga löp- och promenadstråk samt badplatser. I närområdet finns köpcentrum, skolor, förskolor och idrottsplats.

  Bra kommunikationer med bussar och pendeltåg. Centrala Stockholm nås med tåg på ca 25 min och Arlanda nås på ca. 15-20 min med tåg, bil eller buss.

  Välkommen på visning.

   

  Detaljer

  • Rumsbeskrivning

   2-plans gavelradhus i toppskick med fantastisk sjöutsikt. Hela radhuset har genomgående ekparkett och golvvärme. Garage i länga och larm finns installerat.

   ENTRÉPLAN

   Välkomnande entréhall med klinkergolv och gott om förvaring för ytterkläder och skor. Nytt påkostat badrum med dusch. Badrummet är kaklat med klinkergolv, golvvärme och förberett för ångbastu.
   Stort representativt vardagsrum i öppen planlösning mot kök med underbar sjöutsikt. Nytt kök med stor köksö och gott om plats för förvaring samt bra arbetsytor. I köket finns kyl, frys, induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt och ugn i arbetshöjd.
   Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusflöde till köket och den generösa matplatsen. Vardagsrummet har vacker ekparkett golv, utgång till rymlig möblerbar balkong i söderläge och ett burspråk som ger både extra ljusinsläpp och rymd.

   SOUTERRÄNGPLAN

   Här finns två sovrum med plats för dubbelsäng varav "master bedroom" har hel garderobsvägg och utgång till uteplats i söderläge med sjöutsikt. Det finns även ett avdelat rum i suterrängdelen som med fördel kan användas som kontor/barnrum och en rymlig Walk-in-Closet. På undervåningen finns även ett helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme samt en tvättstuga med klinkergolv, golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, garderober och praktisk arbetsbänk och tvättho.

   VINDSPLAN

   Det finns en taklucka till vindsplanet som har förstärkt golvbjälklag.

   BALKONG

   Balkongen har härlig sjöutsikt över Norrviken och ligger i soligt söderläge. Balkongen är delvis möblerbar.

   UTEPLATS

   Från "Master Bedroom" finns utgång till rymlig uteplats med förrådsbod. Från uteplatsen är det härlig sjöutsikt och det finns plats för grill och utemöbler. Lättskött plan gräsmatta ner mot Norrviken och dess strandpromenad. Praktiskt nära för den som vill ta sig ett "morgondopp".

  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Fastighetsbet.
   ROTFRUKTEN *3
   Objektstyp
   Radhus
   Adress
   Annerovägen 37
   Postnummer
   192 75
   Postort
   Sollentuna
   Distrikt
   Norrviken
   Område
   Rotsunda
   Boarea
   + 28 kvm
   Boarea enligt
   Säljaren och bostadsrättsföreningen
   Antal rum
   4
   Antal sovrum
   3
   Max antal sovrum
   4
  • Byggnadsfakta

   Byggnadskommentar

   Fastigheterna byggdes mellan år 1986-87 och är bra underhållna och i allmänt gott skick.

   Parkering

   Till varje radhuslägenhet hör ett garage med eluttag. Garagen är primärt avsedda för respektive medlems bil.

   Föreningen har 16 parkeringsplatser vid infarten till området. Det finns fyra platser inne i "slingan" för korttidsparkering, t ex i- och urlastning eller för servicefordon (hemtjänst, hantverkare) som behöver tillfällig plats under tiden de utför ett uppdrag åt någon av medlemmarna. Om servicebilen är märkt med företagsnamn behöver inte den något p-tillstånd.

   Det finns f n 4 platser med motorvärmaruttag vilka kan hyras av medlem för 200 kr/mån under tiden oktober-april. Då är platsen reserverad för en specifik lägenhets fordon. Övrig tid kan platsen nyttjas av alla med giltigt tillstånd. Det är kö till dessa platser.

   Föreningen har låtit installera 3 laddstolpar med sammanlagt 6 uttag för laddning av elbil. Lån av laddkort kostar f n 200 kr/mån utan reserverad plats. Elbil som skall laddas har förtur till dessa platser. Från och med 2021 gäller möjlighet att ansöka om ROT-avdrag av privatpersoner som önskar installera egen laddpunkt. Styrelsen skall kontaktas vid intresse att låta göra det i det tillhörande garaget, då utrustningen där skall vara kompatibel med föreningens redan installerade system. Administration av elförbrukning kommer att ske via det gemensamma systemet då eldragningen till garagen är föreningens och så även abonnemanget.

   Området bevakas av Aimo Park. Alla medlemmar har möjlighet att söka gratis parkeringstillstånd hos styrelsen, som administrerar tillstånden via Aimo Parks kundportal. Hushållen har även fått var sina 4 st gästparkerings-tillstånd som kan användas av tillfälliga gäster t ex anhöriga eller vänner som kommer och hälsar på. En bil ställd på föreningens mark som saknar digitalt eller fysiskt tillstånd riskerar att resultera i en felparkeringsavgift.

   TV/Internet

   Samtliga av föreningens radhus är anslutna till Sollentuna kommuns stadsnät. Tjänsteoperatör väljs och betalas av bostadsrättshavare efter önskemål och behov.

   Utförda renoveringar

   2017 Byte och finjustering av luftvärmeväxlare

   2019 Indragning av stadsnät med fiber

   2020 Förstärkning av gavelhusens brandsäkerhet

   2020 Installation av laddstationer för elbilar

   2020 Målning av balkonger samt förråds- och balkongdörrar

   2021/22 Omläggning av tak

   2021/22 Installation av solpaneler

  • Ekonomi
   Beskrivning mån.avg.

   Samtliga radhus har individuell elmätare. Elförbrukningen betalas av bostadsrättshavaren. Under vintern 2021/2022 installerades solpaneler individuellt till varje elmätare, vilket möjliggör för våra medlemmar att nyttja egenproducerad el och sälja eventuellt överskott.

   Årsavgiften betalas månadsvis i förskott och uppgår fr o m den 1 januari 2022 till mellan 6284:- och 6665:- kronor exklusive uppvärmning, vatten och el. Avgifterna varierar då lägenheterna har något olika andelstal, se nedan.

   Uppvärmning
   503 kr/månad
   Hemförsäkring
   Föreningens byggnader är fullvärdesförsäkrade hos Trygg Hansa. Föreningens fastighetsförsäkring innehåller även ett bostadsrättstillägg för bostadsrättsinnehavaren.
   Vattenförbrukning
   277 kr/månad
   Summa driftskostnader
   Driftkostnaden är tillsvidare uppskattad. Exakt uppgift kommer senare.
   Personer i hushållet
   1
   Överlåtelseavgift
   2,5 % av basbeloppet - ca 1.183 kr betalas av Köpare

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Område

   Område

   Rotsunda ligger mellan Sollentuna och Arlanda stad och med närhet till bl.a. Rotebro IP och Bredden/Bollstanäs centrum. Det finns många skolor i området tex. förskolan Sagokullen, ur & skur Grodan och Inspira Växhuset. Ser vi till grundskolor finns här Norra Strandskolan (F-9) som är belägen nära både grönområden och vattnet. Här finns även Järva VIP, förskola, grundskola, och gymnasiesärskola. Självklart finns det många fler förskolor och skolor inom Sollentuna kommun. För mer information om dessa kan du besöka https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

   Historia:
   Rotsunda började bebyggas med villor och flerfamiljshus 1947. Bebyggelsen utökades under 1980- och 1990-talen av Sollentunahem. Genom området leder Rotsundagårdsvägen.

   Rotsunda herrgård ligger i Sollentuna socken och den nuvarande kommundelen Rotebro i Sollentuna kommun, Stockholms län. Gården gav namn åt Rotebros bostadsområde ”Rotsunda”.

   Mellan sjöarna Norrviken och Edssjön fanns på forntiden ett sund med en segelled som gick från Östersjön till Mälaren. Sundet, vars rest är den nuvarande Edsån, kallades Rotsundet och byn i dess närhet fick namnet Rotsunda. Här fanns en samlingsplats vid orostider då den militära "roten" kallades in. Strax norr om ån ligger kullen med fornborgen Rotebro skans som minner om slaget vid Rotebro, där Sten Sture den äldre slogs förgäves mot danskarna och kung Hans den 28 september 1497. Rotsunda omnämns första gången år 1409 som Rodesunda och 1418 talas det om en Olaf i Rotasunda.cc

   Rotsunda ägdes på 1600-talets mitt av landshövdingen Johan Berndes, vilken även innehade den närbelägna gården Sollentunaholm. På en samtida karta framgår gårdens ägor som även omfattade en del av marken sydost om Norrviken och en del av Norrvikens vattenområde. I norr sträckte sig egendomen till dagens Breddens trafikplats, i öster vidtog Grimstas ägor och i väster Antunas. Den södra gränsen utgjordes av Edsån. Samma gränser existerade fortfarande kring sekelskiftet 1900.

   Berndes fick 1647 tillstånd av Drottning Kristina ”att vid Rotebro i Sollentuna socken på sitt eget fasta frälse (Rotsunda) låta upprätta och förfärdiga en krog till den vägfarande mans å den orten befordran med öl, mat och härbärge samt annan fordonskap för en billig och skälig betalning”. Gästgiveriet fick heta Rotebro gästgivargård och är känd från målningen Grindslanten av August Malmström. På målningen syns den numera försvunna gästgivargården där Malmström bodde flera somrar på 1880-talet. På 1600- och 1700-talen bestod Rotsunda (Rothsunda) av tre gårdar: Norrgården, Mellangården och Södergården. Mot nordväst ledde en allé fram till ”Stora Landsvägen ifrån Stockholm till Uppsala” (dagens Uppsalavägen). Kring 1880 beskrevs Rotsunda som ”Herregård i Sollentuna socken vid sjön Norrviken, nära Rotebro jernvägsstation. På 1920-talet ägdes Rotsunda och Antuna av familjen Curman.

   Kommunikationer

   Genom Rotsunda går flertalet bussar mot bland annat Kista, Rotebro station, Stockholm C och Upplands Väsby. Från Rotebro station går sedan pendeltåg mot Södertälje, Arlanda och Uppsala. Till Stockholm City tar det ca 25 minuter med tåget där sedan övriga pendeltågslinjer och samtliga tunnelbanelinjer går.

   

  Fakta

  Pris
  4675000 Högstbjudande
  Adress
  Annerovägen 37
  Bostadstyp
  Radhus
  Biarea
  28 kvm
  Rum
  4 rok
  Driftskost.
  Driftkostnaden är tillsvidare uppskattad. Exakt uppgift kommer senare.
  Avgift
  6 529 kr/månad

  Karta

 • Fastighetskarta

  Garage

  Utsikt från tomt 2

  Parkeringsplats med laddstolpe

 • Planritningar

 • Övrigt

  Erbjudande boendekalkyl

  Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl - ta kontakt med ansvarig mäklare.
 • Ansvarig mäklare

Gripsholms Fastighetsbyrå

Intresseanmälan för

Är du intresserad av denna bostad?
Hjälp oss genom en intresseanmälan så vi kan anpassa visningarna efter bästa förmåga.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Din adress
Valfritt - Vi värderar gärna ditt nuvarande boende

Tack för ditt meddelande!

Gripsholms Fastighetsbyrå

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Gripsholms

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!