Industrimark Norrtälje SÄLJES -UTHYRES

Byggklar industritomt med mycket bra läge i området. Säljes eller uthyres! Marken är hårdgjord samt att inhägnad enligt Gunnebo metoden. Fastigheten har en byggrätt om 50%. av markytan enligt DP. Bygglov finns för byggnad om 1160 kvm. El,VA och bredband finns att ansluta i tomtgräns. Detaljplan tillåter miljöstörande industriverksamhet. Planerade lokaliseringar inom planområdet kan omfatta ytkrävande och bullrande verksamheter, bland annat logistik- och verkstadsindustri och dylikt. Verksamheter avses etableras etappvis med en första mindre etapp med lokal VA-försörjning. Planen medger en flexibel fastighetsindelning. Säljaren kan tänka sig att hyra ut marken för uppställning på kort eller långt hyresavtal!

Säljaren kan tänka sig att hyra ut marken på 3-5 års avtal.

Fastighetsbeteckning

NORRTÄLJE ÄDELGASEN 8

Tomtyta

2937 m2

Kommentar till tomtytan

Lantmäteriet

Total area

2937 m2

Energideklaration

  • Planer och bestämmelser: Industriområde Inom Sika 4:23, Detaljplan (Beslutsdatum: 20110407, Registreringsdatum: 20110707)

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Olof Sundbom

070-743 99 23


Ladda ned VCard

Olof Sundbom

070-743 99 23

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 2 500 000 kr
Adress Sikavägen 9
76197 Norrtälje

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Industritomt

Byggklar industritomt

Industritomt 1
Fastighetskarta 2018-08-30
Karta

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!