Alla rätt - Högt läge - Himmelsvy - Toppskick - Sekelskifte - Skuldfri förening - Låg avgift

Alla rätt - Högt läge - Himmelskontakt - Toppskick - Sekelskifte - Skuldfri förening - Låg avgift - Tre bra sovrum -Kakelugnar - Hiss - Högt tak

Kom och njut av denna fantastiska våning som kännetecknas av ljus, rymd och absolut toppskick. Mycket bra disponerade 97 kvm, (känns betydligt större). Lägenhetens hjärta är det fantastiska köket och vardagsrummet som går ihop till en underbar social mötesplats.
Köket är mycket påkostat med bla dubbla ugnar och vinkyl för 200 flaskor. Lägenheten har dessutom tre riktiga sovrum varav 2 mot lugn gård och masterbedroom mot gata. Lägenheten är belägen i en av Östermalms vackraste fastigheter. Föreningen är skuldfri med mycket dolda tillgångar. Välkomna till denna underbara lägenhet som bör upplevas på plats.

HALL

Mycket trevlig hall med bra plats för ytterkläder.

KÖK/VARDAGSRUM

Platsbyggt vackert kök i högsta kvalitet från 2013. Luftigt och ljust kök och vardagsrum i öppen social planlösning.
Dubbla ugnar. Kyl och frys samt vinkyl med plats för 200 flaskor. Både ugnar och mikrovågsugn är från Smeg. Fläkt med Spiskåpa från Fjåskupan (2017). Vacker kakelugn.

BADRUM

Golvvärme . Badkar från Hafa. Tvättställ från Miller och badrumsskåp från samma serie. Vattenberedare och hyllplan från Nacka byggnadsvård. Kombimaskin med både tvätt och torktumlare från Husqvarna installerad 2017. Vackert klinkergolv.

GÄST WC

Golvvärme. Vackert klinkergolv. Toalett från Miller. Tvättställ från Twyford.

SOVRUM

Tre riktiga sovrum Två sovrum belägna mot den lugna gården varav det ena har kakelugn. Det andra sovrummet mot gård har stilrent renoverad originalgarderob. Luftigt och ljust Masterbedroom med mycket smart och snygg platsbyggd garderob. Kakelugn.

Hela lägenheten har vackra genomgående furugolv. Under 2013 totalrenoverades hela lägenheten med ny el indragen i hela lägenheten inklusive ny elcentral. Dessutom renoverades kök och badrum i mycket tilltalande stil.
Hela lägenheten målades också om och de vackra furugolven behandlades. Sammanfattningsvis är lägenheten i absolut toppskick och renoverad på ett mycket smakfullt sätt.

Bostadsrättsförening

Brf Storken 12

Om bostadsrättsföreningen

Föreningen/Fastigheten

Uppvärmning och el: Fjärrvärme TV och internet: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem och bredband via fibernät som ägs av föreningen, Ownit AB ansvarar för driften. Allmänt om föreningen: Brf Storken 12. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 78 lägenheter, varav 2 upplåts med hyresrätt. Det finns även 4 hyresgäster bla omtalade Sparadiset. En hyresrätt planerar föreningen att sälja efter årsskiftet Föreningen har dessutom ett fantastiskt gårdshus som en mycket stor tillgång då det är möjligt att upplåta det som två bostäder i framtiden. i så fall skulle tvättstugan flyttas till källaren.

Föreningen köpte fastigheten 1999 (äger marken).

Det är en stabil förening med kulturhistoriskt värdefull fastighet. F r om augusti 2017 blev föreningen skuldfri.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 120 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 448 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2017.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.hemsidan.com/storken12

Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i ett eget hus på innergården utrustad med full maskinell utrustning. I föreningen finns även en bastu, en övernattningslägenhet som går att hyra för ca 250 kr/dygn med plats för 4-personer och cykel/barnvagnsrum. Trevlig och solig innergård med utemöbler, planteringar och grillmöjligheter. Föreningen anordnar höst- och vårstädning för sina medlemmar.

RENOVERINGAR 1990 utfördes en totalrenovering av fastigheten, då byttes el-stigare och samtliga VA/-stammar i kök och badrum. 2002 renoverades fönster. 2006 skrapades och målades taket. 2008 ommålning av trappuppgångar. 2010 isolering av fönster genomförts. 2016 en OVK kontroll samt uppföljning uppfördes.

Föreningen har planer på att göra en teknisk besiktning för underhållsplanen och kommande renoveringar framöver.Inga vidare beslut är tagna.

Lägenhetsnummer

1304/732

Lägenhetsnummer

1304

Andelstal avgift

1,97116

Fastighetsbeteckning

Brf Storken 12

Byggnadsår

1893

Våning

3 (av 4)

TV & Internet

Ansluten till kabelnät via Com Hem. Bredband via fibernät som ägs av föreningen men Ownit AB ansvarar för driften. Avgiften ingår i månadshyran.

Boarea

97 m2

Månadsavgift

2 907 kr

Pantsättning

är pantsatt

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 9 695 000 kr
Avgift 2 907 kr
Rum 4
Yta 97 m2
Adress Sibyllegatan 50B
11443 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Planlösning

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!