Villa Huddinge Västra Solgård - 3 st. öppna spisar - Fristående garage - Uthyrningslägenhet

Trivsam suterräng villa i 2-plan med mycket generösa sällskapsytor om tot ca 270 kvm. 8 ROK varav 5-6 sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, relaxavdelning med bastu. 3 öppna spisar. Separat uthyrningsdel om ca 54 kvm som är perfekt för generationsboende, hemmakontor eller för uthyrning.

Bra läge i området med närhet till skolor, förskolor, Huddinge C, naturområden och idrottsanläggningar. Bra kommunikationer med bussar och pendeltåg och med bil tar man sig snabbt ut på Huddingevägen och till E4:an.

Välkommen till en riktig trevlig familjevilla!

ENTRÉPLAN

På entréplanet finns en välkomnande rymlig entréhall med marmorgolv. 2 st sovrum, wc och ett stort sällskapsrum i vinkel med öppen spis och utgång till uteplats. Relaxavdelning med dusch, bastu och omklädningsrum. Tvättstuga med tvättmaskin (Miele), torktumlare (Miele), torkskåp och tvättho. Gott om arbetsyta och förvaring.

På Entréplanet finns även en separat lägenhet/uthyrningsdel med egen entré om ca 54 kvm som har stort allrum med pentry, kyl/frys och tvättmaskin. Rymligt sovrum med klinkergolv och plats för dubbelsäng. Helkaklad WC med klinkergolv och dusch.

Hela entréplanet förutom hallen har vattenburen golvvärme.

ÖVRE PLAN

Övre plan består av möblerbar hall, 3 st sovrum med parkettgolv. Stort vardagsrum med öppen spis, plats för matbord, infälld belysning i taket och utgång till stor stenlagd terrass med öppen spis. Terrassen är delvis under tak. Infravärme finns. Det stora fönsterpartiet i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp. Kök med matplats (5-6 personer), bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. I köket finns kyl, frys, spis, diskmaskin, köksfläkt och mikrovågsugn. Helkaklat badrum med golvvärme (el), klinkergolv, exklusiv dusch, infälld belysning i taket, WC och tvättställ med underskåp.

Fastighetsbeteckning

HUDDINGE LYRAN 2

Byggnadsår

1974

TV & Internet

TV via parabol och internet via adsl. Det finns fiberkabel i gatan.

Boarea

196 m2

Biarea

74 m2

Uteplats

3 st uteplatser varav en delvis under tak.

Tomtyta

1047 m2

Kommentar till tomtytan

Lantmäteriet

Total area

1047 m2

Parkeringsmöjligheter

Fristående garage med plats för 1 st bil samt 3-4 st parkeringsplatser.

Övriga byggnader

Grund utgjuten och förberedd för Attefalls.

Årlig elförbrukning

52493

Vatten och Avlopp

4 200 kr

Renhållning

3 500 kr

Försäkringskostnad

10 500 kr

Uppvärmningskostnad

45 000 kr

Fastighetsskatt/avgift

7 812 kr

Tomtbeskrivning

Friköpt trädgårds- sluttningstomt om 1 047 kvm.

Taxeringsvärde byggnad

2 978 000 kr

Taxeringsvärde mark

1 974 000 kr

Taxeringsår

2018

Taxeringsvärdeår

1974

Taxeringsvärde noggrannhet

Fastställt

Energideklaration

Energiprestanda: 105 kWh/m², Energideklaration utförd: 2013-09-10

Byggnadstyp

2-planshus i sutteräng

Standardpoäng

31

Uppvärmning

Direktverkande el via radiatorer samt elpatron via vattenburen golvvärme

Ventilation

Mekanisk från- och tilluftsventilation via värmeåtervinning

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Tak

Scingel takpapp

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Stomme

Trä

Grund

Källare/Betongplatta

Fasadtyp

Kalksandsten

Fönster

2-glasfönster

Inteckningar

5 st inteckningar om total belopp på 2 410 000 kr

  • Planer och bestämmelser: Västra Solgård, Stadsplan (Beslutsdatum: 19830324)

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Sven Grönros

070-754 73 00


Ladda ned VCard

Sven Grönros

070-754 73 00

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 5 995 000 kr
Rum 8
Yta 196 m2
Biarea 74 m2
Adress Polluxvägen 4
14144 Huddinge

Visning

Inga planerade visningar.

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Området trafikeras med buss, linje 740 och 714 till Huddinge C där flera buss- och pendeltågs linjer tar vid. Med bil tar man sig snabbt ut på Huddingevägen och till E4:an.

Området

Området

Solgård gränsar till centrala Huddinge (ca 15 minuters promenad). Området är lugnt och avskilt beläget med mycket grönska inpå knuten. I de närliggande omgivningarna finns fina grönområden, motionsspår med eljusspår, trevliga villakvarter och rik kulturhistoria. I Solgård ligger en av Huddinges åtta fornborgar, Fornborgen Solgård. Orlången naturreservat ligger "strax bakom knuten" och inom cykelavstånd finns Gömmarens naturreservat med sjön Gömmaren där det finns både strand- och klippbad. Vidare finns även Flottsbro Friluftsområde med bland annat skidbackar, skidspår, bad och camping. En station söder ut med pendeltåg finns Huddinge sjukhus och Karolinska Institutet, Södertörns Högskola, Novum Research och KTH Syd. Solgård är ett uppvuxet villaområde nära stora grönområden. Alldeles runt knuten finns Flemingsbergsvikens våtmarksområde med stort naturvärde. Många olika fågelarter samlas här. Våtmarksområdet mynnar ut i sjön Orlången. För den som gillar att motionera i skogen finns det ordentligt med möjligheter att springa sig trött. Skolor och Barnomsorg Huset ligger i Västra Solgård och närmaste skola och barnomsorg är Vista förskolor och Vistaskolan samt Rosenhillskolan. Runt Huddinge centrum finns flera grundskolor och gymnasieskola, bl.a. Tomtbergaskolan och Sjödalsgymnasiet eller Engelska skolan på Regulatorvägen som erbjuder skola åk 5-9. En ny grundskola planeras också i området, information på Huddinge kommuns hemsida.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Fastighetskarta

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!