Första egna huset

Välkommen till New England i trivsamma Uttringe. Här bor du granne med grönskande omgivningar i ditt helt nya och lättskötta Attefallshus 1 rok med sovloft. Uttringe är ett lugnt och barnvänligt område där nya bostäder vävs samman i naturskön idyll, med gångavstånd till Uttringesjö med bad och skridskoåkning beroende på årstid . Likväl bjuder området på närhet till all nödvändig service samt goda kommunikationer till Rönninge centrum och storstadens puls.

Köket sitter ihop med en yta som kan användas som vardagsrum,lounge eller matplats. Detta rum har ett fönster från golv till tak och med en glasad dubbeldörr kommer detta vara ljust, nästan oavsett hur huset placeras. Härifrån nås sovloftet via en trappa. Glasdörrarna kan öppnas utåt, och tillåter vardagsrummet att växa ut på altanen. Badrum kaklat med klinkergolv med golvvärme . Dusch samt egen tvättmaskin.

Bostadsrättsförening

Heliodal Brf

Om bostadsrättsföreningen

Ett allsidigt hus som passar alla äldre som ung eller ett komplement för dig som behöver ett extrahus med kök med vardagsrum. Husets finess och styrka är planlösningen, och med en byggarea på 25 kvadratmeter vill du inte ha några oanvändbara ytor. Köket är absolut husets hjärta, med spis/ugn/kylskåp och generös plats att förvara köksutrustning . Sover gör man på det generösa sovloftet.

Övriga utrymmen

Gemensamt kallförråd i närhet av parkeringsplatsen.

Lägenhetsnummer

A 1:1

Andelstal

3,1843

Andelstal insats

3,1843

Andelstal avgift

3,1843

Fastighetsbeteckning

Heliodal Brf

Byggnadsår

2018

Byggnaden

Det lilla huset är byggt på plintgrund med trästomme, träfasad och plåttak. Naturligtvis så har huset en generös altan i anslutning till husets dubbeldörrar. Altan storlek ca 12 kvm.

TV & Internet

Alla husen är anslutna till fibernät för TV, Tele och Bredband.

Boarea

25 m2

Biarea

5 m2

Uppvärmningskostnad

10 800 kr

Månadsavgift

2 300 kr

Energideklaration

Kommentar till energiförbrukningen

Energideklaration kommer att göras efter slutbesiktning av husen.

Uppvärmning

Direktverkande oljefyllda elelement.

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Olof Sundbom

070-743 99 23


Ladda ned VCard

Olof Sundbom

070-743 99 23

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 1 695 000 kr
Avgift 2 300 kr
Rum 1
Yta 25 m2
Biarea 5 m2
Adress Plantskolevägen 15 A
144 63 Rönninge

Visning

Inga planerade visningar.

Alla bilder

Karta

Kommunikationer

Kollektivtrafiken i Salems kommun består av buss och pendeltåg. Pendeltågslinjen mellan Södertälje-Märsta, via Stockholm C stannar vid Rönninge station. Bussbasnätet består av linje 725 mellan Tumba station och Nytorp som går via Salem C, samt 708 som går från Tumba station via Hallunda till Rönninge station. Linje 731 trafikerar Rönninge station - Uttringe - Rönninge station. Linje 745 går in till Fridhemsplan via Söderby (Mosshagen) - Salems C och Marievik. För mer information och tidtabeller, se www.sl.se Närmsta buss linje 731 finns på gångavstånd. Restid till Rönninge Stn ca 5-10 min

Området

Området

Salems kommun är en modern förortskommun med rötter i 1100-talet. Området Salem växte fram på kort tid under slutet av 1960-talet och består av låga flerbostadshus och gruppbyggda småhus. I mitten finns ett centrum med kommersiell och offentlig service. Gång- och cykeltrafiken är till stora delar skild från biltrafiken. När Salem byggdes flyttade många unga familjer med barn hit och trots att det nu gått mer än 30 år sedan Salem byggdes är kommunen fortfarande en av de barn- och ungdomstätaste i landet. Som en av Stockholms läns minsta kommuner har vi fördelen av närhet till storstaden samtidigt som kommunen kan erbjuda bra familjevänliga bostäder i vacker natur. Bra tågförbindelse med Stockholm C och närheten till E4 gör att vi "ligger bra till". Med tåg eller bil når man Stockholm C på ca 30 minuter. Det bor drygt 16000 invånare i Salems kommun och arealen är 71 kvkm (varav 64 kvkm är land). Uttringe ett urmysigt område med närhet till badsjö.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Fasad
Interiör
Kök
Badrum
Plan1
Plan 2
Situationsplan
KARTA HELA UTTRAN med ADRESSER (002)

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!