2:A ÖSTERMALM - GARAGE - TERRASS I VÄSTER - NOLLAVGIFT

2: A- ÖSTERMALM - GARAGE - TERRASS I VÄSTER - NOLLAVGIFT

Kom och njut av denna fantastiska lägenhet med längsgående terrass. Lägenheten är attraktivt belägen ett stenkast från Östermalmstorg och från Stureplan. Mycket social planlösning där kök och vardagsrum går ihop som ett rum. Stora fönster ger lägenheten mycket ljusinsläpp. Här bor man med himlen som granne högst upp i huset, hiss. Då föreningen har exceptionellt bra ekonomi och kassaflöde tas ingen avgift ut för medlemmarna. Möjlighet att få garageplats som i dag hyrs ut externt till utomstående medlemmar.

HALL

Trevlig hall

BADRUM

Fräscht kaklat badrum med klinkergolv

KÖK

Stilrent kök i rostfritt med moderna tyska maskiner Bänkskiva i Carreramarmor

VARDAGSRUM

Rymlig vardagsrum med stora fönster Utgång till den stora terrassen

SOVRUM

Mycket trevligt och rogivande sovrum

TERRASS

Som ett extra uterum vår och sommartid Himlen som granne

Bostadsrättsförening

Brf Nybrogatan 20

Om bostadsrättsföreningen

Brf Nybrogatan 20 är en sk. oäkta bostadsrättsförening p.g.a. stora intäkter från hyreslokaler . Föreningens ekonomi är stabil. Man gör ett överskott varje år och föreningen har amorterat ca 6 msek sedan 2012. Föreningen har 29 medlemslägenheter samt upplåter 3 lägenheter och 7 lokaler med hyresrätt. I föreningens fastighet finns 18 parkeringsplatser som upplåtes till medlemmar i föreningen för 2 800 kr/månad. I dagsläget hyrs flera platser av andra än föreningens medlemmar. Föreningens medlemmar har företräde. Föreningen är ansluten till ComHem.

Genomförda större underhålls- och investeringsåtgärder över åren:

2004 Byte av vatten- och avloppsstammar, elstigar samt installation av säkerhetsdörrar. 2005 Hissrenovering. 2008Renovering av tätskikt av gård samt omdisponering av uthyrningsytor under gård. 2008Färdigställande av 2 rålokaler under gård samt uthyrning. 2012Fd. tandläkarlokal gjorts om till bostadsrättslägenhet och sålts 2013Hissrenovering med utbyte av inre hissdörren inkl ramverk. 2014Befintlig takvärmeanläggning inkl styrsystem byttes ut.

Det finns en fin innergård med stenläggning med grill, stolar och bord. Föreningens tvättstuga har två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkskåp. Cyklar kan parkeras i garaget där även soprummet finns. Lägenheten disponerar ett vindsförråd .

Lägenhetsnummer

0151

Fastighetsbeteckning

Brf Nybrogatan 20

Byggnadsår

1939

Våning

5 (av 6)

Boarea

31 m2

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 4 200 000 kr
Rum 2
Yta 31 m2
Adress Nybrogatan 20
11439 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!