3:a Vallentuna med inglasad balkong

Mycket trivsam och välplanerad gavellägenhet om 3 rok i populära Brf Norrgården Lugnt insynsskyddat läge med närhet till Vallentunasjön, skola, förskola, natur och gångavstånd till Vallentuna C ( ca 10 min) med all tänkbar allmän service. Bra kommunikationer. Förening med bra ekonomi. Välkommen till ett mycket bra och trevligt boende!

BESKRIVNING

Mycket trevlig och välplanerad gavellägenhet om 79,5 kvm belägen på andra våningen av tre.

HALL

Stor möblerbar hall med kapphängare och garderober. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till stor inglasad balkong med trätrall och eldriven markis.

KÖK

Kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. I köket finns rymlig matplats, kyl/ frys, spis med glaskeramikhäll, spisfläkt och diskmaskin.

SOVRUM 1

Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober.

SOVRUM 2

Sovrum med plats för dubbelsäng,

BADRUM

Delvist kaklat badrum med badkar. I badrummet finns WC, handfat, badrumsskåp, våtrumsmatta på golvet, fönster, tvättmaskin och torktumlare.

GÄST WC

Gäst WC med klinkergolv och handfat.

TV och INTERNET

Kabel-TV samt bredband ingår i avgiften.

FÖRRÅD

Ett källarförråd tillhör lägenheten.

GÅRD

Välskött grön gård med renoverad lekplats och 2 st grillplatser.

Bostadsrättsförening

Norrgården

Allmänt om byggnaden

Brf Norrgården Bostadsrättsföreningen Norrgården i Vallentuna omfattar 16 hus med 324 bostadsrättslägenheter och 4 st bostadsrättslokaler. Byggnaderna uppfördes under 1967-1969. Föreningsstämma hålls normalt en gång per år.

Föreningen har en förvaltning med egen personal som svarar för ekonomi, överlåtelser, felanmälan och fastighetsskötsel. Styrelsen skall genom förvaltningen svara för fastigheternas goda bestånd och se till att underhåll blir utfört så att husen bevaras och förbättras.

Föreningsexpeditionen ligger i källaren på gaveln Norrgården 10. Öppettider: Måndag - Onsdag 11.00 - 12.00 Torsdag 17.00 - 19.00 Fredag 11.00 - 12.00

Mer info om föreningen finns att läsa på föreningens hemsida, www.norrgarden.se

Övriga utrymmen

Barnvagnsförråd finns i entrén, cykelförråd och gemensam tvättstuga finns på källarplanet i nr 13. Föreningen har även egen "sopstation" för grovsopor, glas, tidningar, elsopor och batterier. (ej vitvaror) För mer info se föreningens hemsida, www.norrgarden.se

Lägenhetsnummer

1101

Lägenhetsnummer

40

Andelstal

0,313

Fastighetsbeteckning

Norrgården

Byggnadsår

1967

Hiss

Nej

Våning

2 (av 3)

Övriga utrymmen

Barnvagnsförråd finns i entrén, cykelförråd och gemensam tvättstuga finns på källarplanet i nr 13. Föreningen har även egen "sopstation" för grovsopor, glas, tidningar, elsopor och batterier. (ej vitvaror) För mer info se föreningens hemsida, www.norrgarden.se

TV & Internet

Kabel-TV samt bredband ingår i månadsavgiften.

Boarea

79.5 m2

Utförda renoveringar

Parkeringshusen 2010 Tvättstugor renoverade 2013 Upprustning av lekplatser 2013 Källarrenovering 2014 Nya gångvägar 2014

Pågående: Stamrenovering, takrenovering och ventilationskontroller med underhållsplan för flera år framåt.

Parkeringsmöjligheter

Föreningen hyr ut p-platser, ingår ej i bostadsrätten. Parkeringsplatser finns utomhus med och utan motorvärmaruttag. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats för motorcykel/moped. För parkering under tak med/utan motorvärmaruttag, samt varmgarage finns kölista. Prisintervall mellan 125 - 335 kronor per månad. För besökare/gäster finns en betalparkering vid norra sidan av parkeringshuset.

Hushållsel

3 600 kr

Försäkringskostnad

1 860 kr

Månadsavgift

4 954 kr

Överlåtelseavgift

1 138 kr  (Betalas av Köpare)

Pantsättningsavgift

455 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 138 kWh/m², Energideklaration utförd: 2009-10-30

Uppvärmning

Fjärrvärme

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Gunnar Lindbo

070-754 73 02


Ladda ned VCard

Gunnar Lindbo

070-754 73 02

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 1 695 000 kr
Avgift 4 954 kr
Rum 3
Yta 79.5 m2
Adress Norrgården 13 2tr
186 44 Vallentuna

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Hållplats vid Norrgården med Buss 610. Denna tar dig till Danderyds sjukhus och därmed vidare till tunnelbanan mot Stockholm C. Roslagsbanan finns på Vallentuna station (10 min gång) och åker till Stockholm Ö på 30 min eller till Kårsta på 20 min. Buss nr 524 åker från Vallentuna station till Upplands Väsby centrum och därifrån går pendeltåg till Uppsala/Stockholm C. Med busslinje 661 och 662 tar du dig från Från Vallentuna Station till Frösunda, Kårsta och Markim. Buss 687 går från Norrgården via Vallentuna centrum och vidare till Kista centrum i morgon- och eftermiddagstrafik.

Området

Området

Norrgården är beläget nära Vallentunasjön. Från Norrgården är det nära till kommunikationer, skolor, utomhusbad, golf och Vallentuna Centrum med all tänkbar samhällsservice.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Vardagsrum
Inglasad balkong
Hall
Hall
Kök med matplats
Kök med matplats
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Badrum
Badrum
Gäst WC
Gård
Gård
Fasad
Fastighetskarta

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!