Första egna huset

Fredsborg belägen på sydväst sluttande kulle bland ek, björk och tall, med utsikt över åker och äng. Genom läget på en stor ljus kulle med det ursprungliga Fredsborgshuset i blick fånget är denna fastighet unik och alltid privat. Här kommer att uppföras tre Attefallshus samt tre Parhus för att passa alla generationer. Husen kommer att byggas i samma stil som ursprungshuset med röda träfasader och tegeltak med andra ord lite Bullerbykänsla. Närhet till hav och insjö med bad, natur, golf, handel, kommunikation till Stockholm inom 30 min. Alla bostäder kommer att upplåtas med bostadsrätt.

Köket sitter ihop med en yta som kan användas som vardagsrum,lounge eller matplats. Detta rum har ett fönster från golv till tak och med en glasad dubbeldörr kommer detta vara ljust, nästan oavsett hur huset placeras. Härifrån nås sovloftet via en stege. Glasdörrarna kan öppnas utåt, och tillåter vardagsrummet att växa ut på altanen. Badrum kaklat med klinkergolv med golvvärme . Dusch samt egen tvättmaskin. Utgång från badrum till trädgård via glasdörr.

Bostadsrättsförening

Fredsborg

Allmänt om byggnaden

Ett allsidigt hus som passar alla äldre som ung eller ett komplement för dig som behöver ett extrahus med kök med vardagsrum. Husets finess och styrka är planlösningen, och med en byggarea på 25 kvadratmeter vill du inte ha några oanvändbara ytor. . Köket är absolut husets hjärta, med spis/ugn/kylskåp och generös plats att förvara köksutrustning .Sover gör man på det generösa sovloftet

Övriga utrymmen

Gemensamt kallförråd i något av parhusens källare

Lägenhetsnummer

9

Andelstal

4,3220

Andelstal insats

4,3220

Andelstal avgift

4,3220

Fastighetsbeteckning

Fredsborg

Byggnadsår

2017

Byggnaden

Det lilla huset kommer att byggas på platta på mark med trästomme, träfasad och trätak. Naturligtvis så kommer en generös altan att byggas i anslutning till husets dubbeldörrar. Altan storlek ca 12 kvm.

Övriga utrymmen

Gemensamt kallförråd i något av parhusens källare

TV & Internet

Alla husen kommer att vara anslutna till fibernät för TV,Tele och Bredband.

Uteplats

Parkeringsmöjligheter

Gemensam parkering med 12 st P-platser.

Ytterligare byggnader

Uppvärmningskostnad

3 600 kr

Månadsavgift

1 584 kr

Följande ingår i avgiften

Avgiften är preliminär.

Övrigt om kostnader

Uppvärmningskostnad är schablonberäknad

Energideklaration

Energiklass: A

Kommentar till energiförbrukningen

Samtliga byggnader kommer att energideklareras när byggnaderna är slutbesiktade

Uppvärmning

Direktverkande oljefyllda elelement

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Olof Sundbom

070-743 99 23


Ladda ned VCard

Olof Sundbom

070-743 99 23

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 1 450 000 kr
Avgift 1 584 kr
Rum 1
Yta 20 m2
Adress Järnvägsbacken 8
184 44 Åkersberga

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

I omtyckta Österåker, strax väster om Åkersberga och en halvtimme från centrala Stockholm, bygger vi en modern villaidyll med naturen inpå knuten. Välkommen till Brf. Fredsborg. Ett sammanhållet bostadsområde i harmoni med de grönskande omgivningarna. Så ser visionen ut när Stoppnålen AB uppför sammanlagt 3 parvillor och 3 st Attefallshus, som vi uppför under 2017 . Fredsborg växer fram längs vindlande vägar som kantas av lummiga skogspartier. Här bevarar vi så mycket som möjligt av den uppvuxna skogen och anpassar bebyggelsen efter det kuperade landskapet. Alla av tomterna gränsar direkt till skogsbrynet. Uteplatserna får maximerade solchanser och varje trädgård sin privata vrå. Samtidigt märks det att du bor i ett tryggt och trivsamt grannskap. Upptäck hur smidig tillvaron blir när barnen kan cykla mellan hem, skola och kompisar. Allt inom räckhåll I Fredsborg är kommunikationerna utmärkta. Roslagsbanan stannar en kilometer från ditt hem och tar dig till Stockholm city på omkring 30 minuter. Buss finns gå gångavstånd. Du som bilpendlar i riktning mot huvudstan kommer att uppskatta läget på rätt sida om Åkersberga – ett läge som spar dig åtskilliga, dyrbara minuter varje dag. Ett par kilometer åt andra hållet väntar havet, och i ditt närområde finns allt du behöver. Liten badsjö och golfbana finns på cykel och gångavstånd.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Rum mot altan
Kök
Spis
Kök
Rum
Loft
Badrum
Badrum
Husbild

Attefallshus Sofia. Altan om ca 13,5 m² saknas

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!