Såld ! Som en Villa - Midsommarkransen/Hägersten - Egen Uteplats - Toppskick - Ljus - Rymd

Såld ! Som en Villa - Midsommarkransen/Hägersten - Egen Uteplats - Toppskick - Ljust - Rymligt - Parkeringsplats

Välkomna till denna pärla som är svår att beskriva med ord. Kök och badrum i toppskick. Vardagsrum och kök i öppen planlösning . Stort lyxigt kaklat badrum med infälld belysning mm. Rogivande sovrum mot gård. Vardagsrummet och köksdelen har mycket ljusinsläpp och upplevs som mycket rymlig. Fantastisk egen uteplats för grillkvällar, middagar mm. Lägenheten bör upplevas på plats !

HALL

Trevlig hall med bra plats för ytterkläder Snyggt stengolv

BADRUM

Stort kaklat badrum med infälld belysning, stort badkar Tvättmaskin

VARDAGSRUM/KÖK

Öppen planlösning Stora härliga fönster Utgång till uteplatsen Moderna rostfria Electroluxmaskiner från 2013 Matplats för stora sällskap

SOVRUM

Mycket rogivande sovrum mot gården Bra och rymlig garderob

UTEPLATS

Fantastisk uteplats med sol från tidig morgon till lunch

Bostadsrättsförening

Brf Blåklockan

Allmänt om byggnaden

Föreningen Brf Blåklockan består utav 28 lägenheter varav 27 är bostadsrätter och en är hyresrätt. Fastigheten byggdes om 2011 och då genomfördes alla stora renoveringar som stambyte, elstigar, fönster, fasad och tak.

I föreningen finns en tvättstuga samt en uteplats med grill. Det finns även cykelförråd. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Föreningen har 6 parkeringsplatser .

Föreningen har rätt att ta ut överlåtelse- samt pantsättningsavgift enligt stadgar.

Bredband och tv från Telia.

Lägenhetsnummer

901

Andelstal

0,0457000

Andelstal insats

4,63580

Andelstal avgift

4,63580

Fastighetsbeteckning

Brf Blåklockan

Byggnadsår

1938

Våning

nb (av 3)

Boarea

45 m2

Månadsavgift

3 504 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 2 400 000 kr
Avgift 3 504 kr
Rum 2
Yta 45 m2
Adress Johannesbergsgatan 3
126 35 Hägersten

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Lägenheten är belägen i attraktiva Gamla Midsommarkransen. Mycket nära till T-bana, affärer, restauranger, grönskande parker, service och kommunikationer. Cykelavstånd till Söder, ca 10 min och närhet till Telefonplan med Konstfack och den populära restaurangen Landet. Från fastigheten är det inte långt till skog, sjö och vackra Vinterviken med badmöjligheter och vackra skogsstigar. Bad finns även i trekantsstranden vid Liljeholmen. I Midsommarkransen finns mysiga kvarterskrogen Tre vänner. I området finns även gym, Muffinsfabriken och biografen Tellus. Liljeholmens nybyggda galleria med 90 butiker samt caféer och restauranger ligger också inom behörigt avstånd. Nära till T-Midsommarkransen som är endast två minuter bort till knutpunkten Liljeholmen. Här hittar du flera bussar samt tvärbanan som åker mellan Alvik och Sickla Udde. Tolv minuter med T-bana och du befinner dig på Stockholms Central.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!