Solnadal Värdshus - "Hyreshus" med mycket bra avkastning och utveckling.

Ett fantastisk möjlighet att äga ett kulturhus med befintlig hyresgäst.

Magnifik 1700-tals byggnad till salu med välbevarade originaldetaljer och interiör. Yta på ca 250 kvm (+källare) . Entréplan, övervåning och källare. Byggnaden står idag på arrenderad mark (ca 1000 kvm) som ägs av Locum. Värdshuset ligger framför gamla Karolinska sjukhuset vid Solna kyrkogård.

Försäljningen sker genom en bolagsöverlåtelse. Observera att det INTE är en fastighet och en fastighetsöverlåtelse och att det inte går att bosätta sig i huset! Det som säljs är ett bolag innehållande följande tillgångar 1. Huset och inventarier 2. Arrendeavtalet (på marken) mellan bolaget och Locum (kostnad 18 000kr/år) 3. Hyresavtalet mellan bolaget och nuvarande hyresgästen (intäkt 600 000 kr/år inkl. moms).

Ägaren hyr idag ut Solnadals Värdshus till extern drift (hyresgästen) med en årlig hyresintäkt (kallhyra) på 600 000 kr/år (inkl moms). Arrendekostnad (anläggningsarrende) marken 18 000 kr/år. Övriga driftkostnader uppgår till ca 45 000 kr /år.

Området är under en stor utveckling och här kommer bostäder och lokaler byggas och en ny stadsdel håller på att ta form.

Se mer information om värdshuset på: www.solnadal.se

Kontakta mäklaren för ytterligare information: [email protected] eller 0708-27 08 24

Fastighetsbeteckning

Solna Haga 4:18

Ytterligare byggnader

Solnadals Värdshus

Energideklaration

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

070-827 08 24


Ladda ned VCard

Gabriel Gawell

070-827 08 24

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 4 975 000 kr
Adress Solna Kyrkväg 1
17164 Solna

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Solnadal
Solnadal (2)
384594_Solna_Kyrkv_g_1__2D
384594_Solna_Kyrkv_g_2__2D - kopia

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!