3:a Västerhaninge med balkong

Mycket trevlig och välplanerad gavellägenhet med ett ljust fritt läge i populära Västerhaninge. Lägenheten har väl tilltaget vardagsrum och de stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Två bra sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Förening med väldigt god ekonomi. Lugnt barnvänligt område med närhet till Västerhaninge C, skola, förskola, affärer, restauranger och natur. Bra kommunikationer med pendeltåg och bussar. Välkommen till ett mycket bra och trevligt boende!

BESKRIVNING

Mycket trevlig och välplanerad gavellägenhet om 74,4 med ett lugnt ljust fritt läge med närhet till Västerhaninge C.

HALL

Möblerbar hall med kapphängare, garderober och rymlig klädkammare.

VARDAGSRUM

Ljust rymligt vardagsrum med parkettgolv.

KÖK

Kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. I köket finns kyl, kallskafferi, spis, spisfläkt och plats för diskmaskin. Intill köket finns rymlig matplats.

BADRUM

Delvist kaklat badrum med dusch.I badrummet finns WC, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

SOVRUM 1

Sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och utgång till balkong.

SOVRUM 2

Sovrum med plats för dubbelsäng och garderob.

TV och INTERNET

Kabel-TV samt bredband ingår i avgiften.

FÖRRÅD

Två källarförråd tillhör lägenheten.

Bostadsrättsförening

Brf Åbygårdarna

Allmänt om byggnaden

Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna ligger i Åbyområdet i Västerhaninge, Stockholms län. Sedan husen byggdes 1958 har föreningen varit en bostadsrättsförening. Föreningen har fyra bostadshus med sammanlagt 106 lägenheter fördelade på 1:or, 2:or, 3:or och 4:or. Föreningens ekonomi är mycket god.

Utförda renoveringar

År 1991 Balkongerna byttes ut. År 1996 Stambytt och badrum renoverades. År 2000 Tak renoverades År 2003 Stamspolning av samtliga avloppsstammar från kök och badrum samt dagvattenledningar. År 2007 Fönsterrenovering
År 2008 Fasadrenovering
Takrenovering 2015

Övriga utrymmen

I port 70 och port 58 finns tvättstugorna. En Iiten och en stor tvättstuga finns i var och en av de två portarna. Båda tvättstugorna är utrustade med grovtvättmaskiner. En liten bastu finns i källaren i A-huset. Samma nycklar som går till portarna och tvättstugorna går till källardörren på hörnet av hus A samt till dörren längst bort i den källargången. Solariet finns i en lokal mittemot bastun. Där finns extra ventilation och dusch. En bokningslista finns i anslutning till solariet. Grillplats finns på gården. Föreningslokal, med övernattningsmöjlighet, finns att tillgå.

Fastighetsbeteckning

Brf Åbygårdarna

Lägenhetsnummer

02001

Lägenhetsnummer

1101

Andelstal

1,173300

Byggnadsår

1958

Hiss

Nej

Våning

1 (av 3)

Boarea

74.4 m2

Parkeringsmöjligheter

Föreningen disponerar 87 st parkeringsplatser enligt följande: 420 kr varmgarage (31st) 275 kr kallgarage (20st) 140 kr p -plats med el (14st) 100 kr p-plats utan el (22st)

Hushållsel

2 496 kr

Månadsavgift

3 693 kr

Överlåtelseavgift

1 138 kr  (Betalas av Köpare)

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt om kostnader

El enligt schablon

Energideklaration

Energiprestanda: 110 kWh/m², Energideklaration utförd: 2009-05-06

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Gunnar Lindbo

070-754 73 02


Ladda ned VCard

Gunnar Lindbo

070-754 73 02

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 1 795 000 kr
Avgift 3 693 kr
Rum 3
Yta 74.4 m2
Adress Ringvägen 58 1tr
137 31 Västerhaninge

Visning

  • Söndag 17 feb 13:30 - 14:15

  • Måndag 18 feb 18:00 - 18:30

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Pendeltåg med kvartstrafik under rusningstid finns till Stockholm Central (30 min) samt Nynäshamn. Bussar finns som smidigt tar dig till kommunens olika delar bl.a Haninge Centrum med rikt shoppingutbud (ca 10 min). Infartsparkering finns. Utanför Västerhaninge passerar väg 73 där du med bil tar dig in till Stockholm på mindre än en halvtimme.

Området

Området

5 min promenadavstånd från Västerhaninge Centrum, där ett större serviceutbud erbjuds med bl.a banker, restauranger, Systembolag, mataffärer, bibliotek, apotek och utmärkta kommunikationer med tåg och buss till Stockholm Central och Nynäshamn. Flertal förskolor och skolor finns, samtliga gångavstånd bort och fritiden berikas med härliga naturområden, rid och idrottsanläggningar samt närhet till flera badplatser.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!