2:a Älvsjö Stor balkong - Fritt läge - Pool och gym i föreningen - Bra förening

Drömmer du om ett boende med pool, gym och bastu nära stadspuls, kommunikationer, butiker och service men även nära natur, vatten och vackra promenadstråk? Nu kan din dröm slå in.

Hall

Trevlig hall med bra garderob

Kök

Bra kök med full maskinell utrustning

Vardagsrum

Fint vardagsrum med burspråk

Sovrum

Fint rogivande sovrum med utgång till stor balkong

Badrum

Fint kaklat badrum med vägghängd wc Klinkergolv , tvättpelare

Förråd/Klädkammare

Mycket rymligt förråd

Bostadsrättsförening

Brf Tulpanträdet

Allmänt om byggnaden

Brf Tulpanträdet bildades 2004 och består av ett flerbostadshus i 2-9 våningar. Totalt upplåter föreningen 166 lägenheter varav en gruppbostad innehållande sex lägenheter och en gemensam lägenhet och för dem en gemensam lägenhet. Totalt finns därmed 152 bostadsrätter.

Föreningens byggnad utfördes ursprungligen 1968, men efter omfattande om- och tillbyggnader har fastigheten åsatts nybyggnadsår 2004. Något nämnvärt underhåll har därför ännu inte funnits.

Föreningen har 117 garageplatser (900 kr/mån), fem parkeringsplatser, mc-plats & 22 bilplatser för gästparkering.

Inget planerat underhåll finns inom de närmaste åren.

Föreningen har en stor mängd gemensamma utrymmen som kan utnyttjas av medlemmarna, både nybyggt gym, stor samlingslokal/festlokal för 100 personer med kök, två övernattningslägenheter (300 kr/natt) samt ett snickeri. Förutom detta finns även en härlig pool med två separata tillhörande bastu och dusch. Det finns även 4 tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum. Allt är välskött och trivsamt.

Kabel-TV via Comhem. Bredband, 100 Mbit/s, via Ownit (ingår i avgiften). Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygghansa. I försäkringen ingår även ett kollektivt bostadsrättstillägg, som boende behöver man därmed inte teckna detta tillägg i sina hemförsäkringar.

Bostaden är beläget i expansiva och barnvänliga Älvsjö med omedelbar närhet till såväl allmänna kommunikationer som trevliga restauranger, kaféer, konditorier, florist och frisör samt butiker och service. Det finns även flera skolor och förskolor runt hörnet. En kort promenad bort ligger natursköna Älvsjöskogen, Solbergaskogen och Prästgårdsparken ligger intill fastigheten. Pendeltåget tar er till City på tio minuter! Direkttåg till Arlanda och Uppsala. Bussar avgår åt alla väderstreck. På sikt ska tvärbana och tunnelbana anslutas till vilket gör området än mer attraktivt. Missa inte denna chans!

För mer info besök gärna föreningens hemsida: www.tulpantradet.bostadsratterna.se.

Fastighetsbeteckning

Brf Tulpanträdet

Lägenhetsnummer

00176

Lägenhetsnummer

1406

Andelstal

0,46700%

Byggnadsår

2005

Hiss

Ja

Våning

7

Boarea

60 m2

Månadsavgift

3 910 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 3 350 000 kr
Avgift 3 910 kr
Rum 2
Yta 60 m2
Adress Folkparksvägen 160
12677 Hägersten

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Alla bilder

Karta

Området

Området

Välkommen till Älvsjö Centrum Ett trivsamt bostadsområde med närhet till både stad och natur Området kring Älvsjö station ingår i visionen för Söderort och står därmed inför spännande och omfattande förändringar framöver. Här planeras nya bostäder, nya bostadskvarter samt ett nytt torg som kommer att symbolisera hjärtat i Älvsjö Centrum. Redan idag finns ett gott serviceutbud här, men det kommer att utökas och utvecklas ännu mer med tiden. Många familjer väljer att bosätta sig i de närbelägna och barnvänliga villakvarteren. Förmodligen tack vare bra skolor och förskoleverksamhet i kombination med ett mycket förmånligt centralt läge och de fina närbelägna naturområdena. Vid Långsjön finner du badplats sommartid och plogad skridskobana vintertid. I området ligger även trevliga Solbergaskogen och Älvsjöskogen som båda är ett mycket populära utflyktsställen. Värt att besöka är också Långbro park som är ett naturskönt område där du kan äta och dricka gott på Långbro Värdshus. Älvsjö station erbjuder mycket goda kommunikationsmöjligheter med Stockholms innerstad endast 10 minuter bort.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Föreningens pool

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!