2:a Solna - Högt ljust läge - Stor balkong - Förening med mycket bra ekonomi

2:a Solna - Högt ljust läge - Stor balkong - Förening med mycket bra ekonomi
Lägenheten är i viss behov av renovering

Hall

Trevlig hall med bra garderobsutrymmen

Kök

Kök med matplats för 3- 4 personer

Badrum

Kaklat badrum

Vardagsrum

Vardagsrum med stora fönster Utgång till balkongen

Sovrum

Rogivande sovrum

Bostadsrättsförening

Brf Dikten 2

Allmänt om byggnaden

Föreningen Föreningens namn: Brf Dikten 2 Organisationsnummer: 716421-6272 Föreningsform: Bostadsrättsförening Antal lägenheter: 186 Antal lokaler: 65 Föreningen förvärvade fastigheten 1993.

Bostadsrättsförening parkering: 60 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö 2-3 år. 16 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 400 kr/månad lika lång kö. För folkbokförd i Solna finns boendeparkering, kostnad 750kr/kvartal eller 300kr/månad.

Bostadsrättsförening TV och bredband: Kabel-Tv via Comhem där basutbud ingår i avgiften. Bredband via Ownit, Hastighet 100mb

Bostadsrättsförening gemensamma ytor: Cykel- och barnvagnsrum finns på Virebergsvägen 9, plan -2 & Virebergsvägen 11, plan -2. Föreningslokal som kan hyras för övernattning. Tvättstuga finns på Virebergsvägen 9, plan -2. Virebergsvägen 11, plan -2, här finns också en grovtvättmaskin för samtliga boende. Brommavägen 4, plan -1.

Föreningens ekonomi Föreningen har ej beslutat om några avgiftsförändringar per 2018-11-30, men löpande bedömningar görs.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Föreningens renoveringar

Föreningen kommer att byta fönster och balkongdörrar under sensommaren och hösten 2017.

2018 Fönsterbyte 2012 Relining av samtliga avloppsstammar och anslutningar med epoxistrumpa 2011 Stamspolning, förbättring av hissmaskineriet 2010 Renovering av trapphus 2007 Installation av eget bredbandsnät 2006-2007 Installation av värmepumpar 2005-2006 Upprustning av tvättstugor, nya tvättmaskiner 2000 Omläggning av tak 1996 Nyinstallation av hiss 1995 Omputsning av fasad, nya balkonger, sopsuganläggning

Energideklaration Energiprestanda: 127 kWh/kvm år.

TV Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet Bredband. Leverantör: Ownit.

Övriga utrymmen Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd, grovsoprum och en föreningslokal som kan användas som festlokal eller övernattningsrum. Föreningen har även flertalet fritidslokaler.

Bilplats 60 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. 16 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Boendeparkering i området. Tillstånd sökes hos Solna stad. Mer information finns på www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/

Fastighetsbeteckning

Brf Dikten 2

Lägenhetsnummer

013202-01-01-11504

Lägenhetsnummer

1504

Andelstal

0,004928300

Andelstal insats

0,005230400

Byggnadsår

1957

Hiss

Ja

Våning

6 (av 11)

Boarea

57 m2

Månadsavgift

1 544 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 3 290 000 kr
Avgift 1 544 kr
Rum 2
Yta 57 m2
Adress Virebergsvägen 11
16930 Solna

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivning pågår

Alla bilder

Karta

Området

Området

Allmänt om området Lägenheten är belägen i populära Vireberg, granne med Råsunda, nära storstadens puls. Närhet till fina promenadvägar runt de båda fågelsjöarna Råsta- och Lötsjön. Där finns en 5 km lång gångväg för den som vill jogga, promenera eller bara uppleva det rika fågellivet. Det är nära till Nationalstadsparken (Hagaparken) där bl.a. Fjärilshuset, Koppartälten från slutet av 1700-talet och Koppartältens värdshus ligger. I Hagaparken finns möjlighet till fina promenader runt Brunnsviken och till Ulriksdals slottspark med Ulriksdals slott, orangeriet och Ulriksdals värdshus samt Rappnes handelsträdgård. Från lägenheten når Du Solna Centrum på en 10 minuters promenad. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker, restauranger och serviceinrättningar. I Råsunda ligger ett flertal restauranger, butiker, caféer, mataffärer och även biograf vid K-märkta Gamla Filmstaden. Närhet även till nya Arenastaden där Sveriges nya Nationalarena ligger och Mall of Scandinavia, Nordens största köpcentrum. För mer info se, www.arenastaden.se. Närservice I Solna Businesspark ligger bl.a. den välsorterade ICA Maxi men här finns även frisör, gym, caféer m.m.ca 5 min promenad från bostaden. I närheten av bostaden finns även en LIDL butik och COOP butik. Kommunikation Utmärkta allmänna kommunikationer med några minuters promenadavstånd till T-bana Solna centrum, T-bana och pendeltåg vid Sundbyberg station, T-bana Näckrosen (promenad ca 6 min). Med T-bana tar det ca 10 minuter in till centrala Stockholm. Tvärbanans närmaste hållplats är även den inom några minuters promenadavstånd och med den kan du ta dig mellan Alvik och Solna station. Parkering I övrigt råder boendeparkering på gatan. Tillståndet är gratis, månadskort kostar 300 kr, säsongskort gäller 3 månader och kostar 750 kr. Tillstånd för boendeparkering sökes på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00 eller på www.solna.se.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!