5.a skärholmen - 4 sovrum - Inglasad balkong

Mycket trevlig och välplanerad 5.a om 121 kvm med stor inglasad balkong med både eftermiddags- och kvällssol. Hela lägenheten har genomgående ekparkettgolv och de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Kök med rymlig matplats och öppen planlösning mot kök. 4 st sovrum (möjlighet till 5). 2 st helkaklade badrum. Modern fastighet med hiss och med ett mycket bra läge i området med närhet till skolor, förskolor, Skärholmens C med all tänkbar allmän service, Kungens kurva och naturområden. Bra kommunikationer med T-bana och bussar. Bra förening. Ett perfekt boende för den stora familjen.

HALL

Välkomnande entréhall med parkettgolv, kapphängare och garderober. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till stor inglasad balkong. Öppen planlösning mot kök.

KÖK

Kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. I köket finns rymlig matplats, kyl, frys, spis med glaskeramikhäll, spisfläkt och diskmaskin.

SOVRUM

Fyra st bra sovrum med perkettgolv, bra garderobsutrymme.

BADRUM 1

Helkaklat badrum med klinkergolv. I badrummet finns badkar, WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

BADRUM 2

Helkaklat badrum med klinkergolv. I badrummet finns dusch, WC och handfat med kommod.

FÖRRÅD

Ett rymligt förråd i lägenheten med gott om förvaringsmöjligheter. I trapphuset på samma plan finns ytterligare ett rymligt förråd med gott om förvaringsmöjligheter.

Bostadsrättsförening

HSB,s Brf Ekolmen

Allmänt om byggnaden

Ekholmen utgörs av fyra huskroppar belägna på adresserna Gräsholmsvägen 44-50. Sammanlagt har föreningen 102 lägenheter, 1 till 5-rumslägenheter. Husen var inflyttningsklara sommaren 2006.

Övriga utrymmen

Föreningen förfogar över två cykelrum, ett i hus 1 (Gräsholmsvägen 50) och ett i hus 3 (Gräsholmsvägen 46). Det finns fyra tvättider om dagen i vardera av de två tvättstugorna. Bokning görs genom att nyckelkolv markerar önskad tvättid. Tvättiden är inklusive torktid. Bokad tvättid som ej påbörjats efter 60 minuter kan övertas av annan boende.

Fastighetsbeteckning

HSB,s Brf Ekolmen

Lägenhetsnummer

0034

Lägenhetsnummer

1102

Andelstal

1,66291

Byggnadsår

2003-2006

Hiss

Ja

Våning

1 (av 7)

TV & Internet

Varje lägenhet har ett eller flera så kallade multimediauttag med inkoppling för TV, internet och radio. Avtal för kabel-tv har tecknats med Com Hem där deras grundutbud ingår! Vill man ha kanaler som ej ingår i grundutbudet får abonnemang för dessa beställas och betalas av bostadsrättsinnehavaren själv. Com Hems kundservice har tel. 0771-550000.

Boarea

121 m2

Parkeringsmöjligheter

Det finns 66 parkeringplatser att hyra för 300 kr/månad. Separat kö. Föreningen har sedan 1 juni gjort om parkeringsplatserna 104, 105 och 106 till avgiftsbelagda gästparkeringar. Omskyltning har skett som förtydligar detta. Föreningen har även påbörjat ett intensivare sammarbete med Q-park gällande våra vakanta platser. Q-park erhåller listor på samtliga vakanta platser och har rätt att bötfälla bilar som står parkerade där. På detta sätt önskar vi markera att föreningen inte godtar att bilar står på vakanta platser. Önskar ni hyra en p-plats ber vi er kontakta Storholmen. Övriga hänvisas till vår avgiftsbelagda gästparkeringar. Parkering är även möjlig utefter Ekholmsvägen som gränsar till föreningen. Biltvätt är ej tillåtet pga risk för kontaminering av grundvatten och ska ske på bensinstation / biltvätt.

Hushållsel

3 600 kr

Försäkringskostnad

2 400 kr

Månadsavgift

8 968 kr

Överlåtelseavgift

1 120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 139 kWh/m², Energideklaration utförd: 2010-01-11

Uppvärmning

Fjärrvärme

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Gunnar Lindbo

070-754 73 02


Ladda ned VCard

Gunnar Lindbo

070-754 73 02

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 2 695 000 kr
Avgift 8 968 kr
Rum 5
Yta 121 m2
Adress Gräsholmsvägen 48
127 46 Skärholmen

Visning

  • Lördag 27 apr 13:00 - 13:30

  • Söndag 28 apr 13:30 - 14:15

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Bra kommunikationer med T-bana och bussar. Med bil tar man sig snabbt ut på E4:an.

Området

Området

Mycket bra läge i området med närhet till skolor, förskolor, Skärholmens C med all tänkbar allmän service, Kungens kurva med shoppinggallerior och alla slags tänkbara stormaknader. I närheten ligger Sätraskogens naturreservat. Längs Mälaren finns fantastiska promenadstråk längs strandkanten som sträcker sig från Vårberg till Liljeholmen.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Vardagsrum
Kök
Inglasad balkong
Sovrum 1
Sovrum 4
Sovrum 4
Badrum 1
Badrum 2
Vardagsrum
Kök
Svrum 3
Sovrum 2
Entréhall
Fasad

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!