2:a Centrala Kungsholmen - Social planlösning - Hög takhöjd - Toppskick

Välkomna till denna 2:a i absoluta toppskick. Helkaklat badrum med klinkergolv. Fint modernt kök med moderna rostfria maskiner och marmor på golv och stänkskydd. Öppen planlösning med köket och vardagsrummet . Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Mycket bra och rymliga garderobsutrymmen i lägenheten. Sammantaget en mycket trevlig och rymlig 2:a i toppskick på mycket attraktiv och central adress.

HALL

Trevlig hall med marmorgolv och rejält garderobsutrymme

BADRUM

Helkaklat badrum med klinkergolv

KÖK

Mycket fint kök med vita luckor och moderna rostfria maskiner Stänskydd i marmormosaik Smart köksö

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med vackert parkettgolv Stora fönster för mycket ljusinsläpp Rymlig garderobsvägg med Matplats för 4 - 6 personer

Bostadsrättsförening

Jordgubben 22

Allmänt om byggnaden

FÖRENINGEN JORDGUBBEN 22 Föreningen är äkta och består av 23 bostadsrätter samt 2 uthyrda lokaler. Föreningen har synnerligen god ekonomi med låga avgifter och låg belåning .

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR I FASTIGHETEN 2004: VA -stammar kök och badrum, eldragningar, trapphus 2006:Taket, tvättstugan 2007:Fasad mot gården , kungsbalkonger, fönster mot gården , hissrenovering 2015:Byte av värmeväxlare för inkommande fjärrvärme, ombyggnationer rökkanaler på vind 2016:Renovering av fönsterkarmar lägenheter mot gatan

ÖVRIGA UTRYMMEN I FASTIGHETEN
Cykelförråd i källaren Samlingslokal i källaren Tvättstuga i källaren (2 maskiner ,1 torktumlare , 1 torkskåp) Takterrass

Fastighetsbeteckning

Jordgubben 22

Lägenhetsnummer

5

Lägenhetsnummer

1005

Andelstal

4,0343%

Byggnadsår

1937

Hiss

Ja

Våning

1 (av 5)

Boarea

53 m2

Månadsavgift

2 380 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 4 500 000 kr
Avgift 2 380 kr
Rum 2
Yta 53 m2
Adress Celsiusgatan 5
11230 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!