3 :a Bandhagen - Extremt bra planerad - Toppskick - Inglasad balkong

3 :a - Extremt bra planerad - Lägenheten upplevs som mycket rymlig - Toppskick - Inglasad balkong
Välkomna till denna välplanerade 3:a om 62kvm i bästa skick, Kök och badrum i toppskick , öppen och social planlösning i vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen.

HALL

Rymlig hall

Badrum

Helkaklat badrum

Kök/Vardagsrum

Öppen planlösning Snyggt kök med moderna maskiner Beläget i anslutning till den trevliga inglasade balkongen

Sovrum

Två bra sovrum Det ena vetter mot gata och det andra mot gård

Bostadsrättsförening

HSB Brf Muraren

Byggnaden

Byggnaden Byggnadstyp:Flerfamiljshus Byggnadsår:1994 Uppvärmning:Fjärrvärme

Energiprestanda:138 kWh/kvm och år Kontakta mäklaren för mer information och för att ta del av energideklarationen.

Föreningen Förening:HSB Brf Muraren Föreningen bildades 1994 när fastigheterna byggdes och är en äkta HSB bostadsförening. Föreningen är belägen på Trollesundsvägen 26, 28, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 46 & 48. Fastigheterna består av 4 flerfamiljshus med 72 lägenheter samt 6 radhuslängor med 30 lägenheter. Föreningen har därmed sammanlagt 102 lägenheter samt 3 lokaler (festlokal/övernattningslokal/bastu). BRF Muraren ingår tillsammans med grannföreningarna BRF Bandhagen, BRF Snickaren, BRF Timmermannen, äldreboendet Oasen samt Bandängens förskola i en Samfällighet.

Samfälligheten ansvarar bland annat för snöröjning, sophämtning och kabel-TV (Com Hem).

Elabonnemang: Föreningen har gemensamt elabonnemang där den individuella förbrukningen faktureras kvartalsvis i avgiftsavin.

Bredband: Bostadsrättsinnehavaren kan frivilligt välja leverantör. Föreningen är ansluten till ComHem och Bredbandsbolaget för kabel-tv & fiber.

Övriga lokaler: Föreningen tillhandahåller en lokal för middagar och större sammankomster (port 48) samt en mindre lokal med pentry och sängar där gäster kan övernatta (port 28). Lokalerna bokas av respektive lokalansvarig. Föreningen tillhandahåller även en bastu (port 48).

Parkering: Garagen sköts av Samfälligheten. Kontakta Kent Flodin 070-790 48 45 för mer info. Månadskostnaden 2018: ligger på 625:- / månad inklusive moms. Kö februari 2018: 3-4 stycken bostadsrättshavare i kö.

Övrigt: I samband med överlåtelsen tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 1 138 kr (faktureras säljaren) samt en ev. pantsättningsavgift på 455kr (faktureras köparen).

Fastighetsbeteckning

HSB Brf Muraren

Lägenhetsnummer

99-2319-2-73-8

Lägenhetsnummer

1002

Andelstal

0,79432%

Våning

1

Boarea

62 m2

Månadsavgift

5 311 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 2 270 000 kr
Avgift 5 311 kr
Rum 3
Yta 62 m2
Adress Trollesundsvägen 28B
12432 Bandhagen

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!