Mycket trevlig, ljus och bra planerad lägenhet med stor balkong i sydväst.

En mycket smakfull lägenhet med generösa sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor möblerbar inglasad balkong i soligt sydvästläge. Fem minuters promenad till Stinsen - och Sollentuna centrum, bussar och pendeltåg. Bra förening med stor grön lugn innergård med lekplatser. Garage och parkeringsplatser finns i föreningen. Redovisad månadsavgift är inklusive el, Telia-bredband, bredbandstelefoni, Tv-basutbud vatten och värme.

En lägenhet för finsmakaren, allt i toppskick!

Du tar hissen upp två trappor, perfekt våningsplan då det även är okej att gå två trappor om hissen är upptagen.

Entréhall

Du kommer in i en välordnad entréhall med plats för avhängning, garderob samt städskåp. Vid entrédörren är det klinkergolv, resten av lägenheten har ett ljust parkettgolv.

Kök

I öppen planlösning med vardagsrummet. Välordnat med vitvaror från byggåret i gott skick, stor matplats för i stort sett hur många du vill, då matplatsen övergår i vardagsrummet. Hällspis, köksfläkt, diskmaskin, stor kyl och stort frysskåp. Bra arbetsytor med vitt kakel ovan och vit skåpinredning, parkettgolv, ljusa väggar samt fönster med värmande morgonsol.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum med stora fönster i öster, parkettgolv, ljusa väggar samt fondvägg i blygrå färg.

Sovrum 1

Parkettgolv, ljusa väggar, fyra garderober samt utgång till den generösa balkongen i sydväst. Båda sovrummen fungerar utmärkt som föräldrasovrum.

Balkong

Stor möblerbar inglasad balkong med soligt västerläge vid lugn gård. (normal standard i föreningen är ej inglasad balkong).

Sovrum 2

Parkettgolv, ljusa väggar samt fem garderober. Fönster i sydväst, mot den generösa soliga gården.

Badrum med Tvättpelare

Vid entéhallen är det ett välordnat badrum kombinerat med tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare. Här kan du med fördel enkelt även montera upp skåp och bänkskiva, för praktisk tvättning och förvaring. Badrummet är givetvis helkaklat och klinkergolv. Allt i vitt, ljusgrått och svart. Elektrisk handdukstork. Här är även ett stort snyggt badkar, som så klart går att ta bort om du hellre önskar en duschhörna.

Lägenhetsförråd

I källaren, ca 4 kvm.

Sälja och köpa ny bostad

Har du frågor och eller tankar om att köpa ny - och sälja din nuvarande bostad? Efter 24 år som fastighetsmäklare brukar jag ha svar på de flesta frågor i samband med köp och försäljning. Jag arbetar i huvudsak på Norrort och inom tullarna med privatbostäder och då och då även med kommersiella objekt. Tveka inte att kontaka mig för ett samtal per telefon eller för ett hembesök. Välkommen! Med vänlig hälsning Christoffer Westman Ring gärna 0706-22 44 09 eller e-posta till [email protected]

Bostadsrättsförening

Traversen HSB

Allmänt om byggnaden

Traversen är en HSB förening, därför krävs det att man är medlem i HSB Norra Stor Stockholm för att kunna bli medlem i brf Traversen. Medlemskap i HSB Norra Stor Stockholm kostar 500 kronor, samt årsavgift om 300 kronor. https://www.hsb.se/norrastorstockholm/medlem/

Byggnaden

Hus med 6 våningar samt källare och vind.

Planerade renoveringar

Inga renoveringsbehov för närvarande bara löpande underhåll.

Övriga utrymmen

Gemensamma utrymmen: Lägenhetsförråd, tvättstuga, 3 st barnvagnsrum med plats för laddning av rullstol, styrelserum, Wc-utrymme i anslutning till tvättstuga och styrelserum samt miljörum för hushållssopor och källsortering.

Planerade avgiftsändringar

Ingen planerad höjning enligt senaste årsredovisningen.

Fastighetsbeteckning

Traversen HSB

Lägenhetsnummer

61-2320-1-47-2

Lägenhetsnummer

1203

Andelstal

1,71551

Byggnadsår

2009

Hiss

Ja

Våning

2 trappor (av 7)

TV & Internet

Telia TV och bredband.

Boarea

77.5 m2

Planerade renoveringar

Inga renoveringsbehov för närvarande bara löpande underhåll.

Parkeringsmöjligheter

Föreningen har 22 parkeringsplatser utanför huset i öster. Kontakta Q-park för köläge 08-722 15 00. Föreningen har också 24 p-platser i källaren under innergården, kö, kontakta Q-park. Andra hus och föreningar har också platser i garaget. P-plats kostar 500 kr per månad (troligen med motorvärmarel) Garageplats 700 kr per månad.

Försäkringskostnad

1 320 kr

Månadsavgift

4 850 kr

Överlåtelseavgift

1 138 kr  (Betalas av Säljare)

Pantsättningsavgift

455 kr

Energideklaration

Energiklass: C, Energiprestanda: 136 kWh/m², Energideklaration utförd: 2012-12-19

Uppvärmning

Fjärrvärme

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Christoffer Westman

070-622 44 09


Ladda ned VCard

Christoffer Westman

070-622 44 09

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 3 200 000 kr
Avgift 4 850 kr
Rum 3
Yta 77.5 m2
Adress Blåklockevägen 12, 2 tr.
19164 Sollentuna

Visning

Inga planerade visningar.

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Bussar finns nära till i stort sett hela norra Stockholm samt pendeltåg till Stockholm city, Märsta, Arlanda, Uppsala, Södertälje och Nynäshamn.

Området

Området

Blåklockevägen är mycket centralt i Sollentuna - Tureberg, fem minuters promenad till många busslinjer och pendeltåget samt Sollentuna Centrum stora utbud av butiker mm. Du har även butiker restauranger mm alldeles nära i kvarteret samt ytterligare butiker och restauranger mm på ett par hundra meters avstånd, vid Häggviks handelsområde (Stinsen mm). I Tureberg och dess omgivning finns flertalet skolor, förskolor och idrottshallar mm. Till Sollentunavallens stora idrottsanläggning är det bara 10 minuters promenad. För mera information, titta in på kommunens hemsida: www.sollentuna.se. Med en promenad på 10 minuter så är du nere vid Edsvikens vatten med trevliga promenadstråk, gräsängar, cykelvägar samt Edsbergs Slott och dess parkområde. Från fastigheten är det 5-10 minuters cykeltur till Järvafältets stora grönområde med bilfria grusvägar, ridstall och badplatser vid Översjön. I Sollentuna finns tre golfbanor.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Öppen planlösning

Vy från köket

Stor balkong i sydväst

Sovrum 2

Planlösning

Sovrum 1 och balkong

Kök

Matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Badrum med tvättpelare

Badrum

Badrum

Entréhall

Gården och balkongen

Nedgång till garaget på gården

Entré med p-platser utanför

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!