Dubbla Terrasser - Konceptboende med milsvid utsikt och högt läge!

DUBBLA TERRASSER Välkommen till Norra Tornen - ett unikt konceptboende med livskvalitet på en ny nivå. Biorum, gym, relaxavdelning, Audi bilpool, gästlägenhet och festvåning är några exempel på faciliteter. Möjlighet att hyra parkeringsplats i stadens garage i direkt anslutning till Norra Tornen. Norra Tornen kommer att bli innerstans högsta bostadshus och är beläget i en ny knytpunkt mellan Vasastan och växande Hagastaden. Bostaden är en exklusiv trea med materialval i toppklass och access till två terrasser (sol från eftermiddag till solnedgång) med utsikt över Stockhoms skyline. Spatiösa panoramafönster från Master bedroom och vardagsrum med en vy som gör ordet utsikt en helt ny innebörd. Badrum i elegant utförande med tvättpelare, specialritat kök från Poliform och vitvaror från Miele samt öppen planlösning mot vardagsrum. Ett riktigt konstverk i Vasastans mest expansiva kvarter - måste upplevas! Lägenheten är under uppförande och inflyttning är satt till kvartal 4 2018

Bostadsrättsförening

Brf Innovationen

Om bostadsrättsföreningen

Att bo i Norra Tornen är förenat med en otrolig livskvalitet. Här kan du bl.a. njuta av ett biorum, ett gym och en relax-avdelning. Det finns även en festvåning som är fri att nyttja för de boende vid tillfällen då den egna bostaden kanske inte räcker till. Du har även möjlighet att låta vänner och familj bo över i föreningens egna gästlägenhet. Utöver detta så finns det möjlighet för de boende att hyra parkeringsplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen.

Det kommer att finnas gemensamma anordningar i byggnaden i form av cykel- och barnvagnsförråd. Varje lägenhet kommer ha ett tillhörande källarförråd med tillgång till hiss. Övriga gemensamma utrymmen: Brf-lokaler på plan 2 och 3 och ”delivery room”.

Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl. Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning och ekonomiska plan, mer information om projektet och övriga lägenheter som finns till salu i huset hittar ni via www.norratornen.se.

RENOVERINGAR Preliminär inflytt sker Q4 2018.

Namn Brf Innovationen

Om föreningen Att bo i Norra Tornen kommer att ge livskvalité på en ny nivå. Några exempel på inbyggda faciliteter är biorum, ett gym och en relaxavdelning med bastu. Norra Tornen blir också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera .Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och nyöppnade SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information: www.norratornen.se www.hagastaden.se www.norrastationsgatan.se

FÖRRÅD Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN I fastigheten kommer det att finnas cykel- och barnvagnsrum.

Antal lägenheter 182

Antal lokaler i föreningen 3

TV och Bredband Obligatorisk kostnad för TV, bredband och telefoni om 260 kr/månad tillkommer.

Parkering Det kommer att finns möjlighet att hyra garageplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen.

Lägenhetsnummer

01 2203

Lägenhetsnummer

01 2203

Andelstal

0,53725706

Fastighetsbeteckning

Brf Innovationen

Byggnadsår

2018

Våning

12 (av 36)

Boarea

77 m2

Månadsavgift

4 516 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 7 699 000 kr
Avgift 4 516 kr
Rum 3
Yta 77 m2
Adress Torsgatan 82
113 37 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!