Perfekt rymlig och ljus lägenhet med mycket ljusinsläpp - Högt läge i huset

Perfekt rymlig och ljus lägenhet med mycket ljusinsläpp - Högt läge i huset
Toppskick i populära Turbinhallen. Lägenheten är belägen på 2 av 3 trappor i huset med hiss. Allting nytt och inflyttningsklart 2018-03-20. Lägenheten säljs på ritning. Vid frågor och intresse varmt välkomna att kontakta mäklaren.

KÖK/VARDAGSRUM Öppen härlig planlösning Mycket ljusinsläpp från 3 stora fönster Moderna rostfria maskiner

SOVALKOV Perfekt sovalkov i anslutning till vardagsrummet

BADRUM Fint stort kaklat badrum

Bostadsrättsförening

Brf Turbinhallen

Om bostadsrättsföreningen

Brf Turbinhallen registrerades hos Bolagsverket den 6 november 2014 och innefattar fyra byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Antal våningsplan är 2-4 st och antal trapphus 14 st. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen byggs delvis på befintlig fasad. Gårdshusen är nyproduktion i form av 8 radhus placerade på den trevliga innergården. Föreningen innefattar totalt 205 st lägenheter i varierande storlek från 1-5 rok, det finns även 2 hyreslokaler och 1 skola. Lägenhetsfördelning 35 st 1:or 102 st 2:or 21 st 3:or 36 st 4:or 11 st 5:or Ägande i föreningen Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen godkänner juridisk person, dock prövas detta innan enligt föreningens stadgar. Källa: stadgar Övrigt Till varje lägenhet hör ett förråd av nätade väggar i källaren.

Bredband & Kabel-Tv Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem som leverantör av fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät. Föreningen har som avsikt att låta de fria marksända TV-kanalerna ingå i månadsavgiften. Kostnad för bredbandsuppkopplingen med hastighet 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) är, under de första 5 åren 180 kr/lägenhet/månad. Det tillkommer alltså en obligatorisk avgift för detta om 180/kr/mån utöver månadsavgiften. Kostnaden faktureras i samband med månadsavgiften. Utöver det kan boende teckna individuella avtal med leverantören för utökat kanalutbud.

Individuell elmätare Ett centralt el-abonnemang är tecknat för föreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet enligt förbrukning och läggs till på avin för månadsavgiften.

Parkering Föreningen tillhandahåller garage om två våningsplan med 120 parkeringsplatser, kostnaden för att hyra en p-plats är ca 1250 kr/mån. Det kommer även att finns ytterligare några parkeringsplatser på gården.

Spa & gym I turbinhallens södra del finns det ett spa med bubbelbad samt ett mindre gym.

Förråd Lägenhetsförråd finns i källaren.

Cykelförråd Cykelförråd finns på entréplan. Det finns även cykelställ på gården.

Barnvagnsrum Gemensam barnvagnsrum och rullstolsförråd finns i anslutning till entréerna.

Källsortering Föreningen tillhandahåller miljörum för källsortering

Innergård Den gemensamma innergården ska iordningställas med plattbeläggning, krattad betong, gräsmatta, gångytor, blommor och trä.

Järla Sjö samfällighetsförening Föreningen/fastigheten är medlem i Järla Sjö Samfällighetsförening. Föreningen har till ändamål att äga, förvalta och utveckla områdets vägar, trottoarer, trappor, uteparkeringsplatser, garage, el-, avlopps- och dagvattenledningar och belysning, fläktar och pumpar samt grönområden inklusiva bad och brygganläggningen. Samfälligheten svara även för källsorteringen, snöröjningen och förrådsuthyrningen.

Fiskerätt, Båt- och kanotklubb Genom Järla Sjö Samfällighet finns en fiskerätt i Järlasjön. Föreningen arbetar även för ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb.

Lägenhetsnummer

1205

Lägenhetsnummer

1205

Andelstal

0,3573

Fastighetsbeteckning

Brf Turbinhallen

Byggnadsår

2017

Våning

2 (av 3)

Boarea

46 m2

Månadsavgift

2 684 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 2 895 000 kr
Avgift 2 684 kr
Rum 2
Yta 46 m2
Adress Turbinvägen 8a
13160 Nacka

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!