Sjöutsikt - Balkong - Fritt läge - Toppskick - Två bra sovrum - Näst högst upp - Hiss

Gröndal - Sjöutsikt - Balkong - Fritt läge - Toppskick - Två bra sovrum - Öppen planlösning - Näst högst upp -Hiss

Välkomna till denna extremt välplanerade 3:a om 78 kvm. Näst högst i huset med hiss. Snyggt kök som går ihop med det rymliga vardagsrummet. Stor rymlig balkong som nås från vardagsrummet/köket. Rejäl matplats i köket. Två riktiga sovrum. Snyggt kaklat badrum. Välskött fastighet i lågt belånad förening. Välkomna till denna pärla !

HALL Trevlig hall med bra garderobsutrymmen Walkincloset i hall

VARDAGSRUM/SOVRUM Rymligt och ljust där kök och vardagsrum går ihop till trevlig social del Kök med köksö och full maskinell utrustning Utgång till stor balkong med sjöutsikt

SOVRUM Två rymliga riktiga sovrum i var sin ända av lägenheten

BADRUM Mycket snyggt helkaklat badrum

Hela lägenheten är i toppskick och inflyttningsklar Välkomna till denna pärla

Bostadsrättsförening

Brf Trekanten Liljeholmen

Om bostadsrättsföreningen

Brf Trekanten Liljeholmen Allmänt om föreningenBrf Trekanten Liljeholmen är en äkta mycket välskött bostadsrättsförening som består av 78 stycken lägenheter varav 7 upplåts med hyresrätt. Huset byggdes 1986 och består av en huskropp med bottenvåning samt 5 våningar och vind. Till föreningens medlemmar finns en stor tvättstuga om 6 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp samt en mangel.

Att huset redan från början byggdes som kollektivhus innebär att huset har generöst med gemensamma lokaler. Bl.a. finns en stor matsal, välutrustat storkök, övernattningslägenhet, gympasal, styrketräningsrum, bastu, två takterrasser, snickarbod samt flera cykelrum och barnvagnsrum. I huset finns också den populära förskolan Trekanten.

Bredband fiber via stadsnätet.

Föreningen har en mycket bra hemsida som dom hänvisar till www.brftrekanten.se

Föreningen disponerar 28 utvändiga parkeringsplatser varav 8 under tak.

Lägenhetsnummer

00036

Lägenhetsnummer

1407

Andelstal

0,0137370

Andelstal insats

0,57538

Andelstal avgift

1,46896

Fastighetsbeteckning

Brf Trekanten Liljeholmen

Byggnadsår

1986

Våning

4 (av 5)

Byggnaden

ByggnadstypFlerbostadshus Byggnadsår1986 UppvärmningFjärrvärme Energideklaration Utfärdad den 5 februari 2010 Energiprestanda: 201 kWh/m² (Atemp) och år Byggnadssätt Fönster: 3-glas Fastighetsbet.Stockholm Trehörningen 2

Boarea

78 m2

Månadsavgift

4 428 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 4 290 000 kr
Avgift 4 428 kr
Rum 3
Yta 78 m2
Adress Lövholmsvägen 19
11765 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!