SÅLD Butik - Showroom- Kontor - Nära Tunnelbanan Östermalmstorg/Stadion

Mycket trevlig lokal med attraktivt läge på Sibyllegatan (nära korsningen Karlavägen). Tre stora rum varav två stora ljusa rum mot Sibyllegatan och ett stort rum med pentry och duschrum, mot gården. Två ingångar från gatan. Välkommen på visning!

Beskrivning

Entré med tre stora fönster ut mot Sibyllegatan i vacker välskött sekelskiftesfastighet. Lokalen bestrår av tre rymliga ljusa rum och generös takhöjd. Två av rummen med tre stora skyltfönster mot Sibyllegatan . Det tredje rummet ligger med stora fönster mot den lugna gården. I detta rum finns också ett pentry samt ett rymligt duschrum med WC och handfat.

Område

Sibyllegatan 42 ligger bara 50 meter från Karlavägen och ett par minuters promenadavstånd från Östermalmstorg, Karlaplan och Stureplan. Det finns relativt gott om parkering i området och bra kommunikationer med tunnelbanan bara 50 meter bort. I krokarna har du några utav stadens bästa restauranger, krogar och caféer. Härliga promenadstråk längs med Karlavägsallén, Humlegården och Gärdet samt Strandvägen.

Fakta

  • Hyra: 2192 SEK/KVM/ÅR - 13 300 SEK/mån ingen moms
  • Yta: 73 kvm
  • Pris: Högstbjudande.
  • Internet: Fiber - ComHem
  • Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Fastighetsbeteckning

Lokalkontrakt Sibyllegatan 42

Våning

BV

Total area

73 m2

Månadsavgift

13 333 kr

Energideklaration

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

070-827 08 24


Ladda ned VCard

Gabriel Gawell

070-827 08 24

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Avgift 13 333 kr
Rum 3
Adress Sibyllegatan 42
11443 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Alla bilder

Karta

Området

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Planlösning

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!