Härligt förstaboende nära buss, T-bana, restauranger och affärer.

1 590 000 kr = Accepterat pris. Vill du ha en boendekostnad under 3 000 kronor i månaden? Fritt läge på fyra trappor med utsikt över skogsdunge och härlig eftermiddags- och kvällssol (Artur Lundkvists Park). Bra planlösning med skjutdörrar i hall och till wc/dusch, barkök. Snabbt tillträde möjligt, om så önskas. Toppenläge med stor matbutik med generösa öppettider (Coop) rakt över gatan många restauranger i kvarteret. Busshållplats direkt utanför huset till pendeltåg från både Solna och Sundbybergsstation. Tunnelbanan till stan / T-centralen på 13 minuter, bara 300 meter från lägenheten, tvärbanan är också på gångavstånd. Gott om p-platser på gatan. Bra förening som äger fastigheten/marken, byggnader som är väl underhållna, fasader, tak, hissar mm samt stambytet utfört 2001, (VA och elstammar). Här bor du billigare än i hyresrätt! Delat ägande föräldrar / barn-boende med andel 90 / 10 % är ok.

Bra planerad etta

Entréhall

Du kommer in via en säkerhetsdörr i plåt med bra ljusdisolening till en välplanerad entréhall med hyllor i ek, klädskåp med spegelskjutdörrar. Klinkergolv, vita väggar.

Rum - pentry

Bra planerat rum med vita väggar och ljust klinkergolv stort fönster med eftermiddags- kvälssol, ekskåp för förvaring vid sänghörna samt ekskåp vid barköket / pentryt, barbord, spis med ugn, samt kylskåp, fläkt och diskbänk.

Wc - dusch

Klinkergolv i ljusgrått med elektrisk golvvärme, kaklade väggar med grått kakel på nedre delen, kakelbård och ljusare gråvitt kakel på övre halvan av väggarna, handfat och wc i vitt porslin samt dusch.

Förråd

Till lägenheten hör en källarförråd samt en liten "matkällare" i huset.

Bostadsrättsförening

Klinten i Solna HSB

Om bostadsrättsföreningen

HSB Föreningen Klinten i Solna äger två hus med inflyttning i oktober 1953. Föreningen äger marken / fastigheten (Klinten 3) Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar. Föreningen har tre uthyrda lokaler bottenvåningen på husen. För mera information titta in på föreningens hemsida, årsredovisning samt stadgar. Medlemskap i föreningen förutsätter att du innan är medlem i HSB Stockholm, som söks enkelt på HSB:s hemsida: https://blimedlem.hsb.se/index.html

Allmänt om byggnaden

Punkthus i åtta våningar samt källare, föreningen äger två hus (Råsundavägen 160 och 162) samt marken (friköpt) husen står på.

Utförda renoveringar

År 1996 Takrenovering. 2000-2001 Stambyte av både el och rör (VA) , samt installation av jordade eluttag och trefas. 2001 indragning av fibernät i huset. 2011 Renovering av putsade fasader samt renovering av balkonger. Renovering av fönster samt montering av 3-glas isolerglas. 2014 totalrenovering av hissen på Råsundavägen 160. 2016 - 2017 Rengöring av ventilationskanaler, samt översyn och injusteringar i husen för att att uppfylla OVK. Se även senaste årsredovisning samt föreningens hemsida för mera detaljerad redovisning av åtgärder på fastigheten.

Planerade renoveringar

Fortsatt justering och översyn av ventilationssystemet.

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd i källaren. Tvättstuga med nyare maskiner, (rent och fräscht), torkrum. Cykel- och barnvagnsförråd, samt enklare pingisrum.

Planerade avgiftsändringar

Inga planerade avgiftshöjningar närmaste åren, enligt årsredovisningen.

Fastighetsbeteckning

Klinten i Solna HSB

Lägenhetsnummer

23

Lägenhetsnummer

1405

Andelstal

0,47791%

Byggnadsår

1953

Hiss

Ja

Våning

4 (av 8)

TV & Internet

TV via comhem basutbud ingår i avgiften. Bredband via Bredbandsbolaget, avtal tecknas av bostadsrättsägaren.

Boarea

17 m2

Inre reparationsfond

1 006 kr

Planerade renoveringar

Fortsatt justering och översyn av ventilationssystemet.

Parkeringsmöjligheter

Boendeparkering, Solna kommun, gott om p-platser på gatorna utanför huset.

Hushållsel

3 000 kr

Försäkringskostnad

1 200 kr

Månadsavgift

1 291 kr

Överlåtelseavgift

1 593 kr  (Betalas av Säljare)

Pantsättningsavgift

683 kr

Energideklaration

Energiklass: C, Energiprestanda: 134 kWh/m², Energideklaration utförd: 2008-11-23

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Christoffer Westman

070-622 44 09


Ladda ned VCard

Christoffer Westman

070-622 44 09

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 1 590 000 kr
Avgift 1 291 kr
Rum 1
Yta 17 m2
Adress Råsundavägen 160
169 36 Solna

Visning

Inga planerade visningar.

Alla bilder

Karta

Vägbeskrivning

Råsunda - Näckrosen har flera alternativa kommunikationer, buss (utanför huset), tunnelbana 300 meter, tvärbanan mellan Solna station och Sickla/Nacka och pendeltåg från Sundbybergs station och Solna station.

Området

Området

I Näckrosen- och Råsundaområdet finns det många restauranger och affärer och fik, nära är det också till Filmstadens SF bio. I Solna och Sundbyberg finns några trevliga småsjöar med parkmiljö i anslutning, så som Lötsjön och Råstasjön. Från lägenheten har du utsikt över Artur Lundkvists Park. På promenadavstånd / cykelavstånd finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Pentry med bar

Rummet

Bra förvaring och plats för säng eller bäddsoffa.

Föreningens två hus

Rummet

Statistik Råsundavägen 160, 17 kvm

Entréhall med skjutgarderob med speglar

Dusch och wc

Busshållplats direkt utanför huset

Grönområde vid huset

Artur Lundkvists Park i anslutning till huset och lägenheten

Artur Lundkvists Park

Planlösning

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!