Såld !!! Näst högst upp - Toppskick - Noll insyn - Himmelskontakt - Stor balkong i väster - Hiss

Såld !!! Näst högst upp - Toppskick - Noll insyn - Himmelskontakt - Stor balkong i väster - Hiss Lägenhet belägen näst högst upp med underbar utsikt och himmelsvy. Lägenheten är i absolut toppskick. Kök med full maskinell utrustning i anslutning till vardagsrum och balkong. Köket och vardagsrummet är i öppen social planlösning. Rogivande sovrum utan insyn. Badrum som är helkaklat med klinkergolv, tvättpelare mm. Mycket bra garderobsutrymmen . Lägenheten bör upplevas på plats då den gör sig bättre i verkligheten än på bilderna. Välkomna!

HALL

Rymlig hall med osedvanligt mycket garderobsutrymmen Snyggt stengolv

KÖK/VARDAGSRUM

Mycket fint kök med moderna rostfria maskiner Diskmaskin , spishäll , stor kyl och frys samt kökskvarn Stora härliga fönster för mycket ljusinsläpp

SOVRUM

Rogivande rymligt sovrum med bra garderober Ingen insyn

BADRUM

Stort fräscht helkaklat badrum tvättmaskin och torktumlare

Bostadsrättsförening

Brf Tegelmonoliten

Allmänt om byggnaden

Allmänt Brf Tegelmonoliten består av 107 lägenheter samt en lokal som är fördelade på adresserna; Tellusgången 32-34, Mobilgatan 10 , Snickerigatan 9-11 och Tellusgatan 15-21. Kvarteret kapslar in en vacker innergård. Kommande renoveringar Inga renoveringar planerade . Eftersom fastigheten är nybyggd finns inget underhåll planerat inom de närmaste fem till tio åren ( information hämtad från föreningens årsredovisning 2016). Den 2-åriga garantibesiktningen har nyligen utförts och eventuella anmärkningar åtgärdas med början hösten 2017. Kommande avgiftshöjningar Inga avgiftsförändringar inplanerade Övriga utrymmen i föreningen Det finns ett vindsförråd som tillhör lägenheten. Föreningen har en övernattningslägenhet som kan hyras för 200 kr/dygn. I lägenheten som ligger på Snickerigatan 11 finns vardagsrum/sovrum, pentry och wc/dusch. Det finns även cykelrum och barnvagnsrum Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning. Systemet är ett trådlöst system som samlar in mätdata från respektive lägenhet utan manuell avläsning. Mätdata samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott hos er ekonomiska förvaltare. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal. Vid frågor kring debiteringen kontakta föreningens ekonomiska förvaltare Agenta Förvaltning. Kontaktuppgifter http://brftegelmonoliten.se/sidor/allmant/foreningen/ekonomi Misstänker ni däremot fel på mätaren så kontaktar ni Minol direkt på tfn 040-411 999. TV/Internet Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Kostnaden för detta är 220 kr /månad. Följande ingår: •En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Du får alltså inte ta dem med dig om du flyttar. Bilplats/Övriga byggnader Parkeringsbeskrivning Uthyrningen av föreningens garage (70 platser) administreras av Q-Park AB. Q-Park AB hanterar även nyckeldosorna för fjärröppning av garageportarna. Kontakta därför Q-Park AB om du har frågor angående köplats i garaget m.m. Q-park AB nås på följande kontaktuppgifter: Tel: 0771-96 90 00 eller E-post: [email protected]

Lägenhetsnummer

51504

Fastighetsbeteckning

Brf Tegelmonoliten

Byggnadsår

2014

Våning

5 (av 6)

Boarea

61 m2

Månadsavgift

3 700 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 3 500 000 kr
Avgift 3 700 kr
Rum 2
Yta 61 m2
Adress Tellusgången 34
12626 Hägersten

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!