Terrass-Högst upp-Fri utsikt-Toppskick-Två stora sovrum-Ljus-Rymd-Himmelskontakt

Terrass - Högst upp - Fritt läge - Toppskick - Två stora sovrum - Ljus - Rymd - Himmelskontakt Välkomna till denna optimalt planerade 3:a i Barkarby. Högst upp i huset med hiss. Lägenheten kännetecknas av ljus och rymd med sina härliga stora fönster. Totalt insynsskyddat med utsikt mot himmel och grönska. Kök och badrum i toppskick. Fantastisk terrass med härlig utsikt.

HALL

Trevlig hall med plats för ytterkläder

BADRUM

Stort kaklat badrum Infälld belysning Tvättpelare

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med stora fönster Utgång till terrass

KÖK

Full maskinell utrustning Rejäl matplats för stora sällskap

SOVRUM

Två rejäla sovrum Masterbedroom med mycket stor klädkammare Det andra sovrummet i anslutning till vardagsrummet

TERRASS

Mycket trevlig terrass med himmelsvy Morgon och förmiddagssol

Bostadsrättsförening

Barkarby Hage 2

Allmänt om byggnaden

Föreningen Brf Barkarby Hage 2

Föreningen har 30 lägenheter fördelade på Fänriksvägen 7, 9 och 11. Lägenheternas storlek är mellan 57m² och 116m². Huset uppfördes av Åke Sundvall Byggnads AB och stod klart 2011. Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. På så vis kan varje boende påverka sin egen förbrukningskostnad och endast betala för den man själv förbrukar. Bilplats: Föreningen tillhandahåller 28 garageplatser (700kr/mån) och 36 parkeringsplatser (413kr/mån). Elstolpe till elbil finns på utomhusparkeringen. Gemensamma utrymmen: Cykelförråd, soprum och styrelserum. Föreningen har tecknat ett kollektivt gruppavtal med Telia omfattande bredbandstelefoni, bredband 100/100Mbit/s och digital-tv med kanalpaket Lagom med Smart Start. Enligt föreningens stadgar debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift. Basbeloppet för 2017 är 44 800 kr. Länk till föreningens hemsida: http://brfbarkarbyhage.bostadsratterna.se/valkommen-till-brf-barkarby-hage-och-brf-barkarby-hage-2

Lägenhetsnummer

00341/1302

Lägenhetsnummer

0341

Andelstal

0,029700

Fastighetsbeteckning

Barkarby Hage 2

Byggnadsår

2011

Våning

4 (av 4)

Boarea

75.2 m2

Månadsavgift

4 449 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 2 895 000 kr
Avgift 4 449 kr
Rum 3
Yta 75.2 m2
Adress Fänriksvägen 7
17743 Järfälla

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Senaste bud 2 500 000 kr

Budgivare Bud
4 2 500 000 kr
2 2 490 000 kr
4 2 480 000 kr
2 2 460 000 kr
4 2 450 000 kr
3 2 430 000 kr
1 2 420 000 kr
2 2 410 000 kr
1 2 400 000 kr

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Barkarby är den del i Järfälla kommun som växer mest - framför allt genom den nya stadsdelen Barkarbystaden. När allt står klart kommer området ha 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. Satsningen innebär att det om några år kommer att vara västra Stockholms nya knutpunkt. Redan idag har Järfälla utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Direktbussar går till Kista och Sollentuna och pendeltåget tar dig till city på 16 minuter. En ny pendel- och regionaltågsstation samt tunnelbana planeras. I Barkarby finns en direkt närhet till såväl natur, arbete, skolor, kultur och service. Dessutom har Barkarby Handelsplats ett enormt utbud av allt inom shopping och storköp. Kommunikation Det är lätt att ta sig till och från Järfälla kommun. Från Barkarbystaden tar du enkelt buss 550 från Stora Torget till Barkarby station, det tar endast 7 minuter. Från Barkarby tar det ca 17 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms centrum. E18 och Mälarbanan går genom hela kommunen och det är nära till både Arlanda och Bromma flygplats. För att se bästa resväg se www.sl.se. 2024 kommer även tunnelbanan att börja gå. Natur och fritid En av Barkarbystadens tillgångar är närheten till vackra naturområden och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Här finns strövområden, Västra Järvafältet naturreservat och Säby gård. I Järfälla kommun finns även ishall, tennishall, simhall, friluftsbad, skidbacke, golfbana, motionsspår och ridskola. Kultur och nöjen I kommunen finns ett starkt kulturinriktat föreningsliv, stora satsningar på barn- och ungdomskultur samt bibliotek i alla kommundelar. Affärer och Restauranger Barkarbystaden har ett stort utbud av shopping, caféer och restauranger. Området angränsar till Barkarbys handelsplats, Stockholm Quality Outlet och IKEA. Dessutom har du närheten till Jakobsbergs centrum med över 100 butiker, biograf och flera restauranger. Skolor och Barnomsorg I Järfälla finns kommunala förskolor, föräldra- och personalkooperativ, aktiebolag, föreningar och en stiftelse. Järfälla har en fristående och fem kommunala gymnasieskolor med olika inriktningar. För mer information om detta se www.jarfalla.se

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!