Radhuskänsla - Sjöutsikt - Stor egen uteplats -Grönskande gård - 2 sovrum - Garage

Mycket trevlig, ljus och välplanerad 3:a. Stor insynsskyddad uteplats i söderläge. Sjöutsikt från både vardagsrum och sovrum. Stort badrum med tvättmaskin & torktumlare Fin lekplats på den stora grönskande gården. I huset finns cykel- och barnvagnsförråd, stort källarförråd, gästlägenhet, spa mm.

Välkommen till en mycket trevlig lägenhet med sjöutsikt och egen fin uteplats i söderläge. I anslutning till uteplatsen ligger föreningens fina välskötta gård med gräsmatta och buskar. Från vardagsrum och ett av sovrummen ser man ner mot Hammarby Sjö och brygganläggningen. Lägenheten har två bra sovrum, vardagsrum, kök med matplats, stort badrum, gäst-wc, och mycket förrådsutrymmen. I huset finns också ett garage samt flera p-platser. I föreningen finns också en gästlägenhet, bastu/relaxavdelning, föreningslokal, tvättstugor mm.

Välplanerad genomgående lägenhet med stora fönster mot föreningens gröna gård och gatan och Hammarby Sjö. Lägenheten har ingen grannlägenhet och ingen lägenhet under sig.

VARDAGSRUM - MED SJÖUTSIKT

Ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Stora fönster mot gatan och sjöutsikt. Matplats med utrymme för stort matbord.

SOVRUM 1- MED SJÖUTSIKT

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Idag finns en stor garderob som lämnas till nästa ägare.

SOVRUM 2- MOT GÅRDEN

Sovrum för barnen eller gästrum. Fönster ut mot den gröna gården.

KÖK

Rymligt arbetskök med gott om bra arbetsytor. Inbyggd ugn och micro från Electrolux. Kyl och frys från Electrolux. Spishäll från Siemens.

BADRUM

Stort och fräscht helkaklat badrum med dusch. Plats för badkar. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

GÄST-WC

Fin helkaklad gäst-wc med vägghängd toalett och handfat.

UTEPLATS

En härlig insynsskyddad uteplats med plats för grill och matbord. Fin häck skyddar från insyn.

GARDEROBER och KÄLLARFÖRRÅD

Två stora klädkammare som rymmer mycket kläder. Dessutom ett mycket stort modernt källarförråd som man når enkelt via hiss/trappa.

OMRÅDET

Här bor du endast ett kliv från vattnet med direkt kontakt ut till strandpromenaden, naturen och bryggorna. Nära både natur och stadspuls med Hammarbybacken, Nackareservatet och Kvarnholmen på gångavstånd och du har nära till Sjöstadens allmänna kommunikationer, butiker, caféer och restauranger samt det stora utbudet i Sickla köpkvarter. Du tar dig även enkelt upp till Södermalm och storstadspulsen antingen via cykel, till fots eller via allmänna kommunikationer. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med tvärbana och buss 71 och 74 samt gratis färja inom några få minuters promenadavstånd som tar dig över till Södermalm samt till en mindre kostnad till Djurgården och Stockholms city.

Bostadsrättsförening

Hammarby Sjö 1

Allmänt om byggnaden

Bostadsrättsföreningen Brf Hammarby Sjö 1 bildades 2002 och innehåller 162 lägenheter, en kommersiell lokal, en föreningslokal samt en övernattningslägenhet. Adresserna är Sickla Kanalgata 10, 12, 14, 16, 13ABC, 15, 17ABC samt 19AB. Förenings likviditet är god. Föreningen tar (av köparen) ut en överlåtelse-och pantsättningsavgift på 1120kr resp 448 kr. Föreningen har 52 garageplatser, 4 mc-platser och 20 p-platser utomhus. (Kö) Föreningen har en informativ hemsida: www.hammarbysjo.se

Utförda renoveringar

Se årsredovisning 2016

Fastighetsbeteckning

Hammarby Sjö 1

Lägenhetsnummer

1001

Andelstal

0,62200

Byggnadsår

2001-2002

Hiss

Ja

Våning

1 tr mot gatan - BV mot gården

Boarea

92 m2

Månadsavgift

5 650 kr

Övrigt om kostnader

Säljaren bor bara i lägenheten periodvis så relevanta driftkostnader saknas.

Energideklaration

Energiprestanda: 113 kWh/m², Energideklaration utförd: 2009-11-19

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

070-827 08 24


Ladda ned VCard

Gabriel Gawell

070-827 08 24

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 5 450 000 kr
Avgift 5 650 kr
Rum 3
Yta 92 m2
Adress Sickla Kanalgata 17 B
12067 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Senaste bud 5 450 000 kr

Budgivare Bud
1 5 450 000 kr

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Ner mot vattnet

Gäst-WC

Föreningens gård

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!