SÅLD ! 2:a Torstenssonsgatan - Bygglov altan/uteplats - Sekelskifte - Rymd

SÅLD ! Välkomna till denna rymliga 2:a om 45kvm i absolut toppskick. Kaklat snyggt badrum med klinkergolv, infälld belysning mm. Fint arbetskök med moderna maskiner. Högt i tak och vackra trägolv. Rogivande sovrum mot gården. Lägenheten ligger insynsskyddad över gården och det är sällan någon som passerar lägenhetens fönster. Möjlighet att öppna upp till egen uteplats med altandörrar såsom lägenheten bredvid på gården. Mycket välskött fastighet i bra förening.

HALL

Trevlig hall med bra garderober

KÖK

Fint kök med matplats för en person Full maskinell utrustning

SOVRUM

Rogivande rymligt sovrum mot gården

BADRUM

Snyggt och fräscht badrum med klinkergolv,infälld belysning mm

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med stora fönster mot lugn mysig gård

Bostadsrättsförening

Brf Kasernen 14

Allmänt om byggnaden

Brf Kasernen 14 INFORMATION Föreningen förvärvade fastigheten Kasernen 14 år 2001. Föreningens byggnader utgörs av ett gatuhus samt ett gårdshus. Föreningen består av 23 bostadsrätter samt en lokal (garage, hyrs ut externt). Föreningen är en sk. äkta förening. Juridisk person accepteras ej som köpare. Utförda renoveringar: 2013 - Stambyte i gatuhus 2013 - Renovering av fuktskadad mur på gården samt installation av hängrännor på cykelställ 2006 - Balkongbyggnation 2005-2007-Trapphus 2005 - Elstigare Kabel Tv och bredband finns via ComHem. Förening tar ut en överlåtelseavgift. Överlåtelseavgift 1.113:-. Pantsättningsavgift 445:-/pant (2,5 % resp 1 % av gällande prisbasbelopp). Till medlemmarnas förfogande finns en gemensam tvättstuga.och cykelförråd

Lägenhetsnummer

12

Andelstal

2,660

Fastighetsbeteckning

Brf Kasernen 14

Byggnadsår

1886

Våning

Entreplan (av 5)

Uteplats

Ytterligare byggnader

Hushållsel

1 800 kr

Försäkringskostnad

1 800 kr

Månadsavgift

1 973 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 4 500 000 kr
Avgift 1 973 kr
Rum 2
Yta 45 m2
Adress Torstenssonsgatan 7
11456 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!