Såld ! 3:a Nytorget - Högt ljust läge - Bygglov balkong - Balkong beställd - Toppskick - Garage

Såld ! 3:a Nytorget - Högt ljust läge - Bygglov balkong - Balkong beställd - Toppskick - Garage Välkomna till denna 3:a som är svår att beskriva med ord då den har allt man vill ha. Två bra sovrum mot gård. Vardagsrum och kök i modern planlösning. Tvättpelare i hall. Badrum i marmor med dubbla duschar mm. Kök med Carrera marmor och nya rostfria maskiner. Lägenheten fullkomligt strålar av ljus. Genomgående oljad vacker parkett. Vacker bröstpanel. Allting i toppskick. Fastighet i äkta förening som är extremt välskött med låg belåning. Bland det bästa marknaden kan erbjuda kring Sofo. Välkomna till denna pärla.

HALL

Trevlig hall med plats för garderober

KÖK/VARDAGSRUM

Öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum Köksö med Carrera marmor Matplats med plats för minst 4 personer Nya rostfria maskiner

SOVRUM

Två bra sovrum mot lugn gård Från ena sovrummet planeras balkong till hösten 2016 Säljaren har fått bygglov och har beställt balkongen Köparen tar över ansvar och kostnader från säljaren vid framtida balkongbygge gentemot föreningen och balkong entreprenör.

BADRUM

Mycket påkostat badrum med marmor och dubbla duschar Golvvärme , infälld belysning , vägghängd wc mm

TVÄTTPELARE

Tvättmaskin och torktumlare i hall

Bostadsrättsförening

Brf Nytorgspalatset

Allmänt om byggnaden

Föreningen FÖRENING Föreningen består (med de fyra nya vindarna) av 57 bostäder med BR och 2 bostäder med HR samt 5 lokaler. Föreningen bildades redan 1941. Föreningen har god ekonomi i och med försäljningen av råvindarna till BETEGE Byggen AB. GARAGE Garage med 16 bilplatser och ca 7 MC platser. Kö till garaget . TV & INTERNET ComHem finns i huset där ett mindre basutbud ingår i avgiften. Medlemmarna har Internet med 100 Mb från Bredbandsbolaget som ingår i avgiften. RENOVERING OCH UNDERHÅLL 1990: Stambyte i lägenheterna 2000: Fasadrenovering 2003: Stambyte i källarplan 2005-2006: Elstigar bytta, Fasadens sockel renoverad. 2007-2008: OVK utförd samt fönsterrenovering 2010: Installation av säkerhetsdörrar samt renovering av trapphus 2013: Källaren ombyggd. Gården påbyggd med en våning. 2015: Vindsbyggnation som även innebär nya hissar som går från källare till vind. Nya vindar innebär även nytt tak. Befintliga kungsbalkonger renoverades även de under 2015.

Lägenhetsnummer

13

Lägenhetsnummer

1402

Andelstal

2,06000

Andelstal avgift

2,06

Fastighetsbeteckning

Brf Nytorgspalatset

Byggnadsår

1930

Våning

4 (av 6)

Uteplats

Ytterligare byggnader

Månadsavgift

1 559 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 7 695 000 kr
Avgift 1 559 kr
Rum 3
Yta 82 m2
Adress Nytorgsgatan 33
11640 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Nytorgsgatan ligger i ett av Södermalms mest karaktäristiska och populära områden. Området bjuder på fantastiska omgivningar med både nöje och fritidsaktiviteter. Kommunikationerna i stadsdelen är mycket goda och du tar dig enkelt till stadens alla hörn. Tunnelbanans gröna linje vid Medborgarplatsen når du på några minuters promenad och likaså slussen. Vid Tjärhovsplan som ligger endast någon minut bort finner du bland annat bussarna 2, 3, 53 och 76.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!