VILLAN ÄR SÅLD! Du missade tyvärr chansen!

Här är huset du längtat efter, men knappast vågat hoppas att det skulle bli till salu! Mycket smakfull villa i perfekt sydvästläge med öppen planlösning, två eldstäder, stor bubbelpool ute samt även bubbelbad inne. Perfekt för barnfamiljen med skolor, barnomsorg och bra kommunikationer i närområdet. Villan är ritad med tanke på ljus och rymd samt samspelet mellan att vara inne och ute. Flera rum med hög takhöjd samt utgångar till uteplatser i alla väderstreck. Att du dessutom har Järvafältets gigantiska grönområde med härliga cykelvägar, badsjöar, djurliv, ridskola och golfbana samt direktbussar in till city på gångavstånd kan ju inte göra saken sämre! Ring gärna för personlig visning Christoffer Westman 0706-22 44 09

Entréplan

Entréhall

Du kommer från den stenlagda gången upp till husets entré via en röd dubbeldörr vidare in i en generös entréhall, hallen är faktiskt mera som ett möblerbart rum som hälsar dig välkommen till detta hus. Som det är i hela entrévåningen så har du vattenburen golvvärme även i hallen, här är det terrakotta klinkers samt ljus tapet och vita spegeldörrar till alla rum samt vitlaserat grovsågat furutak (i hela huset). Entréhallen öppnar upp mot både kök och vardagsrum samt är i anslutning till två sovrum, dusch/wc-rum, badrum med bastu, klädkammare och tvättstugan.

Kök

Ett härligt kök med öppen spis i öppen planlösning gör köket till den naturliga samlingspunkten. Här är det mycket av allt som man vill ha i ett kök, stor matplats för 12 personer om man vill, generösa arbetsbänkar i svart granit (Nero asso), trevlig arbetsplats med fin utsikt i väster genom runt fönster. Ordentligt med skåpinredning med köksluckor i amerikansk al. Komplett med alla vitvaror så som kyl/sval med kolsyrat vatten i dörren, frys med ismaskin, vinkyl, induktionshäl med rostfri fläktkåpa ovan, inbyggda ugnar, micro och ångugn samt diskmaskin. Golv i terrakottaklinker, givetvis med golvvärme. Från köket öppnar det upp mot vardagsrummet samt dörr ut till trädgården i väster.

Vardagsrum

Ett perfekt rum för avkoppling och samvaro. Här finns eldstad med kamininsats, stora fönster sydväst så att du kan njuta av det naturliga ljuset hela dagen och kvällen på sommarhalvåret. Vardagsrummet har ljusa väggar och tak, parkettgolv fönsterbänkar i portugisisk Estremozmarmor (vita) samt en utgång till det stora trädäcket i söder via en glasad dubbeldörr. I hörnet mot hallen är trappan upp till övre plan. Från vardagsrummet kommer du också till ett mycket trevligt rum som med fördel går att använda både som sovrum (master bedroom) eller matrum, bibliotek eller varför inte som TV-rum.

Sovrum / sällskapsrum vid vardagsrummet

Som sagt detta rum passar bra till flera olika behov, här är det vita väggar och parkettgolv samt höga fönster samt ett lunettfönster ovan (där du lämpligen placerar en dubbelsäng eller bokhyllor exempelvis) och dubbeldörrar ut till trädäcket. Det finns också två stora inbyggda garderober/mindre klädkammare.

Badrum med bastu

Ett smakfull och påkostat badrum. Här är det givetvis kakel och klinker från golv till tak, men i harmoniska och lugnande färgval, klinkergolv/golvvärme i chokladbrunt samt väggar med stora kakelplattor i ljusbrunt/ latte, Cadazzo bubbelbad för två personer (förberett för tv-uttag, perfekt för långbadaren :-) samt bastu med ångfunktion, duschhörna glasdörrar, dubbla handfat med skåpförvaring under, wc, elektrisk handdukstork samt kajutafönster och vädringsfönster.

En trappa upp, två sovrum samt förrådsrum

Stort härligt sovrum,

Sovrummet med egen balkong och sol hela dagen, fönster i två väderstreck, garderobsvägg i ek samt parkettgolv. Detta rum är inget dåligt val att ha som master bedroom, då du kan välja att ha det lilla sovrummet på detta plan som walk in closet , och verkligen få en privat våning i huset.

Lilla sovrummet

Perfekt som gästrum, för småbarn eller walk in closet, ljusa väggar, stora takfönster samt parkettgolv.

Förvaring

Innanför det lilla sovrummet är det ett praktisk och lätt tillgängligt förvaringsutrymme.

Åter till entréhallen

Två sovrum

Två identiska sovrum, båda med höga fönster i två väderstreck, ekparkett på golvet, ljusa väggar samt innertak upp till nock.

Dusch/wc-rum

Smakfullt klinker och kakel i vitt och ljusgrått, duschhörna samt wc och handfat.

Tvättstuga

Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp , bänk och vask samt Nibe elvärmepanna med väremåtervinning. Kakel och klinkers samt utgång till uteplats/trädgården i väster.

Klädkammare

Praktisk klädkammare direkt vid entrédörren.

Garage

Isolerade väggar och tak, klinkergolv fönster i söder och elektrisk garageport med fjärrkontrolller.

Övrigt

I princip alla fönster har inbyggda vita solpersienner samt mörkläggningsrullgardiner, spegel eller glasdörrar till alla rum, golvvärme i hela entrévåningen, exklusiva fönsterbänkar i portugisisk vit marmor. Grovsågat vitlaserat furutak samt i många rum med inbyggd takbelysning. Vitvaror har uppdaterats vart eftersom vissa är bara något år gamla. Fönster i sydväst har i princip alla markiser då huset har en mycket soligt läge. I huset finns två luftluftvärmepumpar, de installerades i första hand för luftkonditionering sommartid. Huset har löpande underhållits och är nymålat för något år sedan. En mycket genomtänkt villa med många smarta och även påkostade lösningar. Du kommer inte ångra ett besök på visningen!

Viby har allt en barnfamilj kan önska sig. Kan garantera att barnen kommer hitta kompisar i närheten. Flera skolor och barnomsorg på nära håll (se kommunens hemsida). Bra förutsättningar är det också för meningsfull fritid då det finns ridskola och golfbana på ca 500 meters avstånd från villan. Järvafältets stora grönområde är det också bara 500 meter till, här är det perfekta cykelvägar och fina promenadstråk, förbi levande landsbygd med jordbruk, djurhållning. Järvafältet erbjuder också den fina badsjön Översjön på lagom cykelavstånd samt för den fågelintresserade finns flera sjöar och sankmarker med stort fågelliv, bra förutsättningar även för motionsidrott, så som löpning eller cykling på fina grusvägar och kanske uppfriskande hundpromenader? På vintern (när det blir någon) är det också fint med skidåkning i av kommunen anlagda spår. Vill du åka långfärdsskridskor, så rekommenderas sjön Norrviken bara två kilometer från villan. Med buss 525 och 520x åker du direkt till stora delar Sollentuna från Viby, Vill du in till Stockholm eller hem i rusningstid så är det bara att ta direktbussen från hållplats Pukvägen! Så är du i centrala Stockholm på 45 minuter. Alternativt tar du bussen till Norrvikens station (10 min) så har du tillgång till pendeltågen till Stockholms central, Uppsala, Södertälje och Arlanda samt flera andra bussar. Till Kista tar du cykeln via Järvafältet på ca 15-20 minuter.

Fastighetsbeteckning

Sollentuna Vingården 10

Byggnadsår

1997

Byggnaden

Ett till synes välbyggt hus som nuvarande ägare lät bygga 1997.

TV & Internet

Nuvarande ägare har parabol och adsl men det ska finnas enligt SEOM (Sollentuna Energi) fiber/bredband i gatan utanför. Anslutningsavgift 16 500 kr. https://www.seom.se/stadsnat/

Utförda renoveringar

Löpande uppdateringar, diverse byten av hushållsmakiner, installation av bubbelbad (ute), renovering av stora badrummet 2011 samt ommålning inne och ute.

Uteplats

Uteplats

Härlig trädgård med flertalet uteplatser i alla väderstreck. Terrasser och uteplatser Kanske det bästa av allt! Här har arkitekten och hans medhjälpare verkligen lyckats få till uteplatser i alla väderstreck vindar och väder. I öster och väster är det stensatta uteplatser, med plast för 10-12 personer. den östra är med himlen som tak eller parasoll, den västra har tak samt markis och infravärme för härliga augustikvällar Stora uteplatsen i sydväst Trädäck om ca 80 kvm d.v.s. har plats för i princip så många ni vill bjuda på gardenparty. Här finns också det inbjudande bubbelbadet med plats för hela familjen plus några gäster till i plasket! Utomhusduch. Allt inramat med ett plank för att undvika eventuell insyn. Här finns även ett uterum för samvaro vid sämre väderlek. I princip alla fönster / uteplatser har markiser. I marken under trädäcket är det även förberett för den som vill bygga swimming pool, då det sprängdes lite extra för att ge möjlighet till det när villan byggdes. Trädgård En mycket tilltalande miljö med lätt sluttande gräsmatta (mot vägen) med inbyggt sprinklersystem, kombinerat med robotgräsklippare (ingår i köpet). Fina berghällar samt flera fasta konstverk i trädgården. Två sidor av trädgården är avskärmade med plank för att få en riktigt privat miljö. I nordväst öppnar det upp mot villaområdet. Mot vägen är dett ett exklusivt järnstaket.

Tomtyta

931.3 m2

Kommentar till tomtytan

Lantmäteriet

Total area

931.3 m2

Parkeringsmöjligheter

Uppfart till garaget som rymmer tre bilar samt en bil i garaget.

Ytterligare byggnader

byggdes: 1997, yta: 167 m2, taxeringsvärde 2 057 000 kr

Årlig elförbrukning

26000

Hushållsel

6 500 kr

Vatten och Avlopp

6 000 kr

Renhållning

2 500 kr

Försäkringskostnad

8 000 kr

Uppvärmningskostnad

21 000 kr

Fastighetsskatt/avgift

7 687 kr

Övrigt om kostnader

Redovisad driftskostnad är exklusive uppskattad kostnad för uppvärmning av bubbelpool ute, räkna med ca 8 000 kr för uppvärmning av den året runt. Då blir det totalt ca 33 000 kwh per år för villavärme, hushållsel och uppvärmd bubbepool.

Tomtbeskrivning

2 057 000 kr

Taxeringsvärde mark

2 162 000 kr

Taxeringsår

2015

Taxeringsvärdeår

1997

Taxeringsvärde noggrannhet

Fastställt

Energideklaration

Energiklass: C, Energiprestanda: 107 kWh/m², Energideklaration utförd: 2013-01-17

Byggnadstyp

2-plan

Standardpoäng

30

Om-/tillbyggnadsår

År saknas

Uppvärmning

El - vattenburen värme med värmeåtervinning, Fungerar som den ska, nyligen bytt ut elpatronen., Nibe

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Huvudsäkring

25 A

Elsäkerhet

Jordat enligt regler vid installation.

Tak

Enkupigt taktegel på papp och råspånt

Utvändiga plåtarbeten

Galvaniserad svart plåt

Stomme

Trä

Grund

Betongplatta

Fasadtyp

Stående träpanel lockläkt-panel

Fönster

3-glasfönster isoler

Bjälklag

Trä mellan övre plan och entréplan

Skorsten

Murad skorsten, Skorsten som betjänar två eldstäder, dels en öppen spis mot köket och matplatsen samt en eldstad med kamininsats i vardagsrummet., Datum saknas

Inteckningar

14 st inteckningar om total belopp på 7 160 000 kr

  • Planer och bestämmelser: Vingården (1-14,s:1), Tomtindelning (Beslutsdatum: 19810526)
  • Planer och bestämmelser: s.viby,nordöstra Delen, Stadsplan (Beslutsdatum: 19810409)

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Christoffer Westman

070-622 44 09


Ladda ned VCard

Christoffer Westman

070-622 44 09

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Rum 7
Yta 167 m2
Adress Pukvägen 3
19273 Sollentuna

Visning

Inga planerade visningar.

Alla bilder

Karta

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Vy från väster

Vardagsrum

Terrass med bubbelbad

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Matplats

Entrésida och garage

Matplats

Vardagsrum

Kamin i vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum och sovrum

Sovrum vid vardagsrum

Badrum med bastu och bubbelbad

Bastu

Sovrum, entréplan

Sovrum, entréplan

WC / dusch

Entréhall

Entréhall

Tvättstuga

Sovrum med balkong, övre plan

Vindssovrum, övre plan

Uteplats med bubbelbad

la dolce vita

Uteplats i väster

Entrén

Uteplats i sydöst

Planlösning entréplan

Planlösning övre plan

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!